Dr.Ömer Ekin:)

Nomenti

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
88
34
39
Öncelikle herkese merhaba:)
Aylarca bu siteyi takip ettim ve üye oldum sizlerin tecrübelerinizden çok ama çok faydalandım...yaşım 34 ve uzun yıllar boyunca isteyip de yapamadığım meme büyütme ameliyatımı 1 ay önce oldum...buradan ismini duyduğum Dr.Ömer Ekin ile tanışma fırsatı buldum ve ilk görüştüğüm dr ile ameliyat tarihimi aldım:) sıcaklığı,samimiyeti,ilgisi ve seni candan dinlemesi yetmisti bile onu seçmem için...27 haziranda kas alti 365 hp ameliyatımı oldum drumunda sayesinde çok ağrılar çekmedim 1 gece hastanede kaldım ameliyatımda biraz kanamam olduğu için diren takılmıştı...ertesi günü taburcu olduğumda da direnlerimi çıkardı ama öyle abartıldığı gibide yokmuş (çünkü beni çok korkutmuşlardı) ameliyattan 1 hafta sonra normal yaşantıma dönmüştüm bile hatta şimdi kendimi çok çok iyi hissetmemle beraber hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum...ıyiki ömer hocam çıkmış karşıma iyi ki sizlerin sayesinde onu bulmuşum 🙏kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum beni bu güzel görüntüye kavuşturduğu için inanılmaz memnunum...sıra ömer hocamla başka ameliyatlara inş 😁