• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr. oetker urunlerini kullanip memnun kalanlar

Sütlacı denedım çok başarılı değil Ayrıca vanilya ların esanslı olanlarının tadını hiç beğenmedim çok keskin kokusu var kekin tadını tamamen değiştirdi

keke 1- 2 damla dökmen gerekirdi hepsini döktüysen tadını bozar tabi!!

köstebek pasta yapıyorum sürekli süper oluyor tavsiye ederim
bugün ilk defa tiramisu aldım birazdan yapacam bakalım nasıl olacak

aynen canim kostebek pastasini bende bir arkadasta yedim gercekten harika

ben revanı yapıyorum kesınlıkle super oluyor yıyen bırdaha ıstıyor

revaniyi kendim bir turlu beceremiyorum.en iyisi hazir alip yapmaksenağlama

Krem şanti,kabartma tozu,vanilya,jel ve pudinglerinden çok memnunum...yerimseniben

profiterol superkaydirigubbakcemile2 kostebegıde denıyecegım bakalım bu kadar övmüslersempatiksalakcinni

Profiterol ve revanisini aldım geçende. Müsait olduğumda yapacağım inşallah. Yorumlar güzel bakalım benimki nasıl olacak...

"Gourmet Şekerli Vanilin" Bir sürü ürününü kullandım ama en memnun kaldığım ürün budur... Normalde aldığım vanilinler tat vermez, koku vermez diye gereksiz bulurdum. ama bunu denedikten sonra hayran kaldım...

şiddetle tavsiye ederim.. kakaolu keki, sade keki,profiterol,tremisu,kurabiyeleri vs. herşeyi muhteşem oluyorrr

Tüümmm ürünleri mükemmel akşama profiterol yapıcam herkes bayılıyor vallaa özel tarifim sanıyorlar :66:Sadece çikolata sosuna 40 grlık bitter çikolata atıyorum daha bi nefis oluyor.Şiddetle tavsiye ederim :1:

Revanisine bayılıryoruzzz..
Herkesde tarif istiyoo mütiş güzel oluyor..
dr oetker pakettle yaptım demek her nekadar zoruma gitsedeee :1: itiraf ediyorum bi şekilde..

sütlaç ı ve aşuresi çok berbat. ama k.tozu ve vanilyasından memnunum.

eski bi yorumunuz fakat yazmak istedim bugun denedim içine 2 yemek kaşığı coffee mate 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ ve 4 yumurta sarısı ekledim pasta kreması gibi oldu hafif de yakarak pişirdim yanıksı dondurma diye bi dondurması vardır antalyanın aynı onun tadı oldu öneririm :) sütü de 2 bardaktan biraz az koymuştum dolayısıyla bi büyük kase gibi bişey çıktı ama enfes bir tadı oldu :)

Back
X