arkadaşlar forumlarda gezerken nebi beyi buldum. hakkında olumlu birçok yazı var. muaynehanesini aradım fiyat almak için özel hastane ile tıp merkezi arasına 1000 tl kadar fiyat farkı var. tıp merkezi daha uygun geldi bana. aranızda nebil beye ameliyat olup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. kafam vice karıştı çünkü
selam arkadaşım.
ne zaman olacaksın ameliyatını
eğer düşünüyorsan hastanede yaptır.
hastane herzaman avantajlıdır.
merhaba arkadasim benimde senin gibi bu konuda kafam cok karisik ama ne yazikki tip merkezi ile ilgili paylasimi olan yazi okuyamadim...umarim dr nebil bozdoganda tip merkezinde ameliyatini gerceklestiren arkadaslar yardimci olurarkadaşlar forumlarda gezerken nebi beyi buldum. hakkında olumlu birçok yazı var. muaynehanesini aradım fiyat almak için özel hastane ile tıp merkezi arasına 1000 tl kadar fiyat farkı var. tıp merkezi daha uygun geldi bana. aranızda nebil beye ameliyat olup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. kafam iyice karıştı çünkü
yarn sabah nebil beye ameliyat oluyorum tıp merkezinde olcam :S tıp merkezinde ameliyat olan kızlarr mümkünse tecrübelerinizi paylaşınnn
kızlar muayene ücreti ve ameliyat ücreti ne kadar nebil bey'de?
cnm malesef sana bu konuda bilgi veremycem cünki ben bir kac ameliyat düsündügüm icin rakamlar daha farkli oluyor,sadece silikonun fiyatini bilmiyorum,birde özel klinikle tip merkezinin farki var fiyat olarak.
ins. gamgam biran evel iyilesir ve bize sorularimizda yardimci olur
tatlım tıp merkezi ile hastane arasındaki bu fiyat farkı neden kaynaklanıyo? ne farkı var ki?
canım peki muayene ücreti ne kadar? özel kliniklerde muayene ücretinin de tuzlu olduğunu söylüyolar da boshayallersmile
mango28 sen göğüs ameliyatının yanı sıra ne ameliyatı olacaksın?
merhaba gamgam
büyük bir gecmis olsun umarim ameliyatin basarili ve sende en iyi sekilde atlatmissindir,suan durumunu cok merak ediyorum haber edersen cok sevinirim ve tip merkezinden memnun kalip kalmamani,nasil buldugunu vs yazarsan cok sevinirim...güle güle kullan memislerini
mrb mango ameliyat olalı 6 gün oldu çok şükür :)) tıp merkezinde oldum iykide 500 lira fazla verip çag hastanesinde olmamışım diyorum..nebil beyin asistanıyla karar verdik ameliyatın tıp merkezinde olmasına,,önemli olan ekip ve tıp merkezide olsa çag hastaneside olsa aynı ekiple bu ameliyat gerçekleşicekti..ayrıca tıp merkezi tertemiz ferah bi yer başında bi hemşire sürekli sana göz kulak oluyo..bence tıp merkezi düşünenler yada arada kalanlar fazla düşünmesinler artık çünkü tam teşekküllü bi hastaneyi asla aratmıyo orası..merak edersen sor cnm cvplarım sizler sayesinde bi cesaret gittim oldum ameliyatımı :)) yineliyorum bi dişinin memesinin olması kadar güzel ve anlamlı başka bişey daha yokmuş bunu anladım korkmayın ve bu duyguyu yaşamak adına er yada geç bu amelıyatı olun :)) mutluluktan uçuyorumm artıkk uçan memelilerdenimm :)) Allah utandırmasın.....
cevabin icin tskler..gecmis olsun güle güle kullan cnm,saglik durumun nasil?
darisi bütün isteyenlere olsun :) icim rahatladi biraz tip merkezi ve klinik arasi sürekli gel gitler yasiyorum cünki..memnun kalmana sevindim.gamgamm sende sadece silikon var degilmi nekadar ödedin hersey icinde ögrene bilirmiyim ?ve toplam kac gün kaldin tip merkezinde yada misafir hanelerine mi gectin 1 geceden sonra ve misafir hanelerinide gördünmü ?cok agir gectimi ameliyat sonrasi günlerin ?
tşk mango:) evet sadece silikon cnm..tahlıller sütyen ve ilaçlar olmak üzere toplam 4250 ye mal oldu bana..tıp merkezinde 1 gün kaldım sabah 11 de ameliyata girip ertesi gün sabah 11 de taburcu ettiler..misafirhane olayı çag hastanesinde ameliyat olanlar için sanırım nm..gerek kalmadı zaten çok ilgilendiler bi tane hemşire vardı başımda sadece benle ilgilenen nebil beyin hemşiresi yada nebil bey özel tutuyo hastası için..ameliyattan sonra gözlerimi ilk açtığımda içimi çeke çeke ağlıyodum acı yoktu ama nasıl bi psiklojiyle gözlerimi kapadıysam artık nazkozun etkisylede aynı psikolojıyle gözümü açtm..sonraki ilk 2 saat çok sancılıydı nefes almakta hatta konuşmakta bile zorlandım..en son hemşirelere ağlıyodum bana ağrı kesıcı vurun dayanamıycam die:)sonra 2 tane ağrı kesici vurdular kendime geldm geliş o geliş ilerleyen her saatte biraz daha iyi oldum..beklediğim kadar acı cekmedm açıkcası daha kötüsüne hazırlamıştm kendimi belkide ondandır..bence doktorunu bulup birazcık acıyı göze alıp bu ameliyatı olmalısın..o kadar ağrı sızı da olcak yani ameliyat sonrası yaşadığın güzel duygular inan değermiş dedirtiyo sana..emin ol agrıların mutluluğunun arkasında kalıcak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?