• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

Ceyda_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
6
0
86
42
Almanya
slm arkadaslar,ben dr. nebil bozdogana göz kapagi ve burun ameliyati olmayi düsünüyorumfisfisfis hakkinda bilgisi olan bana yazarsa cok sevinirim yerimseniben

tss ler felisya.cok arastirma yaptim ve ferruh bingüle karar verdim.umarim hersey yolunda gider :1rolleyes:

slm aydanehir.ya ne zormus karar vermek benneyaptımki bircok dr la iletisim kurdum,suan en cazip yine nebil bey.bana resim gönderebilirsen cok sevinirim arkadasim a.s sitede yeniyim,msn nasil verebilirim sana fisfisfis

merhaba kararını değiştiren ne oldu? ben de çok karasızım çünkü:(

slm felisya.kararimin sürekli yer degismesi bi cok altarnatif olmasi,nebil bey hakkinda olumsuz bisey duymadim.ben önümüzdeki ay icin randevu alicam,gelismeleri yazarim sana a.s.

ceyda merhaba ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum benim kafama takılan ve hala cevabını bulamadığım bi soru var koltuk alıtından konulan kohesiv gel katı bir madde acaba ilk önce kılıfı koyup sonra içini mi dolduruyorlar araştırdığıma göre silikon jel içeren protezler koltuk altından konulamıyor

ceyda merhaba ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum benim kafama takılan ve hala cevabını bulamadığım bi soru var koltuk alıtından konulan kohesiv gel katı bir madde acaba ilk önce kılıfı koyup sonra içini mi dolduruyorlar araştırdığıma göre silikon jel içeren protezler koltuk altından konulamıyor

merhaba felista.gecen gün tv de izledim,istanbuldan bi dr anlatti.ici bos ve ucunda boru olan silikonu koltuk altindan gögüs kas altina yerlestiriyor sonra boru araciligi ile ici dolduruluyormus ve boru cekip cikariliyormus fisfisfis diger silikonlar kaygan oldugu icin sorun yaratabiliyor ama bu silikon kaymiyormus süprizzzzz dur simdi bide silikon sokma aklima benim :utangac:

Benim kafam çok karıştı ceyda zaten düşünmekten deli olcam:) bitsede kurtulsam hayırlısı ile bi an önce ama eğer koltukaltından serum fizyolojik koyuyorlarsa bu zamanla hacim kaybına neden oluyormuş ve ses yapıyormuş biçok doktor bunu önermiyor hımm demek ki senin izlediğin tv de de cohesive gej kullanılıyor sanırım öyle bişeylerrr uffffff kafam alak bulak oldu ben ayın 20 den sonra ankaradayım büyük ihtimalle sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun belki karşılaşırız

arkadaşlar sizce hangisine olayım bilginiz var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar sizce hangisine olayım bilginiz var mı acaba?

slm muge.ben iki doktorlada iletisim kurdum,nebil beyin verdigi fiyat daha makul ve sordugum her soruya cevap alabildim :1rolleyes: yinede fikir alabilecegim arkadaslar yazarsa cok sevinirim yerimseniben

Benim kafam çok karıştı ceyda zaten düşünmekten deli olcam:) bitsede kurtulsam hayırlısı ile bi an önce ama eğer koltukaltından serum fizyolojik koyuyorlarsa bu zamanla hacim kaybına neden oluyormuş ve ses yapıyormuş biçok doktor bunu önermiyor hımm demek ki senin izlediğin tv de de cohesive gej kullanılıyor sanırım öyle bişeylerrr uffffff kafam alak bulak oldu ben ayın 20 den sonra ankaradayım büyük ihtimalle sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun belki karşılaşırız

slm felista..ben ceydanin nickiyle giriyordum,kendime yeni bu nicki aldim.en az senin kadar benimde kafam karisik benneyaptımki ben önümüzdeki ayin ikici haftasi orada olucam bi aksilik cikmassa :1rolleyes: umarim karsilasiriz yerimseniben

Selam Muge84 benim fikrimi almak istersen ben Dr. Nebil Bozdogan derim çünkü hem kendim deneyim yaşadım hemde arkadaşım burun ameliyatını oldu onu çok yakın izledim canım. Sürekli yanındaydım. Gerçekten tanıştığında kararını daha net verebilirsin çok deneyimli ve çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim canım.

slm aydanehir.seni msn ekledim ama tik yok senden:sm_confused:sen ekle beni olurmu email].s.

ceyda felisya merhaba bende dr ferruh bingüle ameliyat oldum. Ankara'da gerçekten güvenebileceğiniz biri kesinlikle ondan başkasına olmayın derim

tesekkur ederim kizlar kararimi verdim ve dr nebil bozdogana ameliyat oluyorum hem de bu gun saat 7 de.senağlama

tesekkur ederim kizlar kararimi verdim ve dr nebil bozdogana ameliyat oluyorum hem de bu gun saat 7 de.senağlama

slm müge.simdiden gecmis olsun,umarim hersey gönlünce olur a.s.ben ve ceydada nebil beyde karar verdik.pazar günü ankaraya ucuyoruz,tahminim pazartesi ameliyat oluruz :bbo:biz bir hafta ekibin misafirhanesinde kalacagiz,umarim karsilasiriz yerimseniben

Zuhal ve Ceyda merhaba, ben dr ferruh bingül'le de bi görüşün derim Ankara'ya geldiğinizde çok iyi bir doktor, ankara'ya geldiğinizde haber verin görüşelim.

kizlarr ben ameliyat oldum uma gunu bu gun 2. gunum ve oyle cok agrim yok. iyiyim baya. nebil beyi tavsiye ederim cok basarili ve cok guven verici bir ekibi var.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Dr. Nebil beyin adını görünce ilk buraya yazmak istedim. 2 yıl önce bende kendisinde ameliyat olmuştum.

Merhaba Sabirecim;

ben ameliyat olalı 3 hafta oldu ve bugün akşam doktorumla randevum var.Muhtemelen masajlara başlayacağız.Benim merak ettiğim şey tabi urun ameliyatı olduğunuzu zannederek bu soruyu soruyorum.Tamponlarınız alınır alınmaz iyi bir şekilde nefes alabildiniz mi? Çünkü ben hala rahat bir şekilde nefes alamıyorum.

Back