Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tss ler felisya.cok arastirma yaptim ve ferruh bingüle karar verdim.umarim hersey yolunda gider :1rolleyes:
merhaba kararını değiştiren ne oldu? ben de çok karasızım çünkü![]()
ceyda merhaba ben de önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum benim kafama takılan ve hala cevabını bulamadığım bi soru var koltuk alıtından konulan kohesiv gel katı bir madde acaba ilk önce kılıfı koyup sonra içini mi dolduruyorlar araştırdığıma göre silikon jel içeren protezler koltuk altından konulamıyor
arkadaşlar sizce hangisine olayım bilginiz var mı acaba?
Benim kafam çok karıştı ceyda zaten düşünmekten deli olcam:) bitsede kurtulsam hayırlısı ile bi an önce ama eğer koltukaltından serum fizyolojik koyuyorlarsa bu zamanla hacim kaybına neden oluyormuş ve ses yapıyormuş biçok doktor bunu önermiyor hımm demek ki senin izlediğin tv de de cohesive gej kullanılıyor sanırım öyle bişeylerrr uffffff kafam alak bulak oldu ben ayın 20 den sonra ankaradayım büyük ihtimalle sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun belki karşılaşırız
Selam Muge84 benim fikrimi almak istersen ben Dr. Nebil Bozdogan derim çünkü hem kendim deneyim yaşadım hemde arkadaşım burun ameliyatını oldu onu çok yakın izledim canım. Sürekli yanındaydım. Gerçekten tanıştığında kararını daha net verebilirsin çok deneyimli ve çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim canım.
tesekkur ederim kizlar kararimi verdim ve dr nebil bozdogana ameliyat oluyorum hem de bu gun saat 7 de.senağlama
tesekkur ederim kizlar kararimi verdim ve dr nebil bozdogana ameliyat oluyorum hem de bu gun saat 7 de.senağlama
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Dr. Nebil beyin adını görünce ilk buraya yazmak istedim. 2 yıl önce bende kendisinde ameliyat olmuştum.