Dr. Nazım Çerkeş Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kardelen12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
28
1
36
Diğer
Arkadaşlar nazım çerkeşe ameliyat olmuş arkadaşlardan tek bir ricam var..çok kararsızım lütfen fotoğraflarınızı görebilme imkanım var mı..gulcek arkadaş sağolsun onunkileri gördüm sağolsun...şimdiden teşekkür ederim..

Ben sanırım Nazım Bey den vazgeçiyorum artık kendi sitesinden başka bi yerde yaptığı burunları göremedim. Yorumlarda kafamı iyice karıştırdı :S
Emre İlhan ile Barış Çakır arasında karasız kaldım.
Onlar hakkında okuduğum yorumların nerdeyse hepsi olumlu bilemedim offff..

Ben rinoplasti olacaktım, faka sürekli yurt dışına gidip geliyor ders falan vermek için, müthiş meşgul ama alanında uzman diye duydum

Arkadaslar eger bu doktora ameliyat olucak varsa bu yaz, dusunuyorum acaba beraber gidersek belki bir indirim yapablir?

Arkadaslar eger bu doktora ameliyat olucak varsa bu yaz, dusunuyorum acaba beraber gidersek belki bir indirim yapablir?

Ben burnumun ucunu kaldirtip icini actirmak icin uc ay once 5,5 milyara aret cerci ozkana yaptirdim. Burun ucu indi , odem dolu ,buyuk bir burnum var ve nefes problemim devam ediyor. 2. Ameliyati yaptirmam gerekiyormus ucunun kalkmasi icin iyi ve saglam doktor aroyorum . Bu diktor iyimi ve nekadar aliyor

Ben burnumun ucunu kaldirtip icini actirmak icin uc ay once 5,5 milyara aret cerci ozkana yaptirdim. Burun ucu indi , odem dolu ,buyuk bir burnum var ve nefes problemim devam ediyor. 2. Ameliyati yaptirmam gerekiyormus ucunun kalkmasi icin iyi ve saglam doktor aroyorum . Bu diktor iyimi ve nekadar aliyor

ayy canm niye arete oldn keske arastırsaydn ben de onunla telefonda görüştüm ama bikac kişi bana sakınnnn !!dedi..ondan sonra yüz yüze görüşmekten vazgeçtm canm..keşke bıraz arastrsaydn neyse hıc üzülme telafisi vardır onun..

Back
X