- Konu Sahibi kardelen12
Arkadaşlar nazım çerkeşe ameliyat olmuş arkadaşlardan tek bir ricam var..çok kararsızım lütfen fotoğraflarınızı görebilme imkanım var mı..gulcek arkadaş sağolsun onunkileri gördüm sağolsun...şimdiden teşekkür ederim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar nazım çerkeşe ameliyat olmuş arkadaşlardan tek bir ricam var..çok kararsızım lütfen fotoğraflarınızı görebilme imkanım var mı..gulcek arkadaş sağolsun onunkileri gördüm sağolsun...şimdiden teşekkür ederim..
Nazım Bey'e ameliyat yaptırdın mı?
Arkadaslar eger bu doktora ameliyat olucak varsa bu yaz, dusunuyorum acaba beraber gidersek belki bir indirim yapablir?
Ben burnumun ucunu kaldirtip icini actirmak icin uc ay once 5,5 milyara aret cerci ozkana yaptirdim. Burun ucu indi , odem dolu ,buyuk bir burnum var ve nefes problemim devam ediyor. 2. Ameliyati yaptirmam gerekiyormus ucunun kalkmasi icin iyi ve saglam doktor aroyorum . Bu diktor iyimi ve nekadar aliyor
bende nazım beye ameliyat olmak istiyorum ama son zamanlarda cok yorum bulamadım...2011 de ameliyat olan var mdır?