• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik'e Tesekkur ederiz...

greentea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
25
1
86
İstanbul
Sayın Dr. Naci Çelik'e kadınlar kulübünde ayrı bir bölüm açılmasına çok çok sevindim. Böyle değerli ve başarılı bir doktora soru sorup net cevaplar alabileceğimiz bir bölüm olması bizler için bir şans.

Ben kendisine ameliyat olmuş ve çok memnun eski bir hastası olarak ne kadar pozitif, aydınlatıcı, hasta odaklı ve yetenekli bir doktor olduğunu çok iyi bildiğim için çok sevindim. Kadınlar kulübünü de bu potansiyeli görüp değerlendirdiği için tebrik ediyorum....

umarım gerçekten işinin ehlidir ve şansım da yanımda olur da başarılı bir işlem gerçekleştirir doktor bey yarın ilk muayene..

umarım gerçekten işinin ehlidir ve şansım da yanımda olur da başarılı bir işlem gerçekleştirir doktor bey yarın ilk muayene..

Bayanlar,

Ben hollandada yasan 44 yasinda bir bayanim.

Goz altlarinda cukur ve koyu renkte ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Ise gittigimde herkes hastamisin gibi sorular soruyor.
Bu hergun bir baskasi soruyor.

Bunla ilgili ameliyat olan varsa, ve neticesi guzelse lutfen bildirin. Cunki bu konuyu her doktor yapamaz.

Onerilerinizi bekliyorum.

Kusura bakmayin benim Turkcem pek duzgun degil. yanlis yazarsam bagislayin.

Deniz

Back