kızlar size endişhelerimden sıyrılmış heyecan dolu yazıyorum
bundan sonra ağlayan smiley lar olmayacak inşallah mesajlarımda
öncelikle bana yardımcı olan, yol gösteren, fikir veren, cesaretlendiren, teselli eden, yaşadıklarını öğrendiklerini paylaşan bütün forum meleklerine teşekkür ederim
iyi ki varsınız kızlar
veee en çok da beni gece gündüz dinleyip yaralarımı saran bana kendimi iyi hissettirem meleğime (KALEM1981 'ime) teşekkür ederim
şimdi gelelim esas konuya
hafta sonu Naci beyle görüştüm.size şöyle söyleyim kızlar; doktorunuzu bulduğunuzda "işte bu" dedirtecek güveni hissettiğinizde, öncesinden kendikendinize planladığınız ameliyat şekli vs anlamsızlaşıyor. nasıl hissettim biliyor musunuz; eğer Naci bey bana "yeni bi teknik buldum onu yapcam sende" deseydi ona bile tamam derdim :90: o kadar güveniyorum yani doktoruma :81: bütün yöntemleri yapabilen bi doktor olması da insana güven veriyor.. bana dual plan yapılacak, halbuki kaszarı altı diye tutturuyordum :) hatta biraz da kaszarı altı için İstanbula gitmiştim. ama doktorum bana en uygun yöntemin bu olacağını söyledi ve ona inanıyorum. doktor olan o, buna karar vermesi gereken de ben değilim yine O.
17 mayıs saat 14:00 da ameliyat olacağım
Dual plan yöntemi ile, 410 cc damla protez konulacak (tabi daha üstünü ve altını da deneyecek doktorum) , düşük profil ve arion marka kullanılacak bir de
ilk görüşmemden 6 gün sonraya ameliyat randevumu aldım biraz hızlı oldu ama hayırlısııııı...