• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr naci beye sadece meme diklestirme yaptiran var mi?

edaggg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
cok yakinda diklestirme yaptirmayi düsünüyorum, protez olmadan.eger dr naci beye bu operasyonu yaptiran varsa ve deneyimini paylasirsa cok sevinirim.

Bilgi topladığında paylaşırsan sevinirim Edaggg'cım. Fiyat konusunu da öğrendikçe yaz lütfen.
Bir de lolipop mu ters t mi önerilir Protezsiz dikleştirmede? Yoksa gittiğin doktor neyi yapıyorsa o mu?
Ben de dikleştirme istiyorum.

bana protezsiz diklestime önerdi cunki kendi dokum varmis ve fiyat da 14, ve lolipop izi .
keske bunu yaptiran arkadaslardan bir yorum alabilseydim

Fiyatı çok yüksek değil mi? Protez olmadığı halde? Benim fotoğrafıma bakıp yorum yapar mısın senin dokuna yakın mı, benim dokum da yeterli olur mu Protezsiz dikleştirme için? Seni izliyorum.

ok buldum :) sanirim benim dokum biraz senden fazla nina ama sarkiklik ayni seviye
hem narkozdan hem de izlerin kötü olmasindan cok korkuyorum. ayin 4 une olucam insallah hersey guzel gider.
fiyat evet biraz pahali acaba ben yurtdisindan geliyorum diye mi böyle, ben pazarlik yapmadim :(

Back
X