Tüp Bebek Merkezleri Dr. Murat Erdemir (Jinemed Bursa)

yesimpatdursun

just to want
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
1.068
28
643
41
Kendisi muhteşemdir..Benim tüp bebek tedavimi yürütmüştü ve şimdide hamileyim.Hem Bursa hem de şehirdışında tedaviler gördüm fakat bana bu mutluluğu Murat BEy yaşattı.HErkese şiddetle tavsiye ediyorum.Her doktorun kendine has bir tedavi biçimi olduğunu benim kadar ii bilenleriniz vardır.Yoksa da gerçekten her tedavi başka olujyor.Nedense ben bu seferinde pozitif olacağını biliyordum..Çünkü hem jinemed'e hem de Murat Erdemir'e fazlasıyla güveniyorum..

selam filo,ben de iki hafta önce ön görüşme için gittim şuan için beşinci denememi orada yapmaya karar verdim.Dediğim gibi benim beşinci denemem olacak.daha önce iki kez bursa da iki kez de ankara da gürgan clinic de denedim sonuç hep başarısız ,şehir dışı denemek beni çok yoruyor bursa da denemeye kararlıyım zaten nereye gidersen git anladım ki bu iş kısmet işi rabbim izin verirse olacak yani hayırlısı artık...

kızlar murat erdemire ulaşabileceğim telefon numarassını verirnisiniz.....bndeki numara 2731981....değişti galibe numara.....

hayır tatlım numarası değişmedi.klinik numarası sendeki.ama istersen o numaradan Murat bey'in cep telefon numarasını da öğrenebilirsin.cepten görüşmen daha sağlıklı olabilir.

Jınemed bursada tÜp bebek tedavısı olupta hamıle olanlar varmı
arkadaŞlar baŞarı hıkayenızı yazınız...eğer varsa

Son düzenleme:
a.s.BEN JİNEMETTE TEDAVİ OLDUM VE TÜPBEBEK YAPTIRDIM AMA İLKDENEMEDE TUTACAK SANMAMIŞTIM İKİ YUMURTAM VAR DI BENCE COK DÜŞÜK BİR İHTİMALDİ TUTMASI AMA TUTTU COK SEVİNDİK BÜTÜN HERKES ORDAKİ CALIŞAN HERKES LE BERABER SEVİN CİMİZİ PAYLAŞTIK ONLARDA COK SEVİN Dİ KONTUROLLERİMİ ORDA YAPTIRIYORUM ŞUAN HAMİLEYİM 15 HAFTALIK HAMİLEYİM BU MUTLULUĞU HERKES YAŞAMASINI DİLERİM MURAT BEYİ DE ÖNERİRİM COK İYİ BİR DR COK DR GİTTİM AMA ONUN GB SİNE RASLAMADIM HERKESE TAVSİYE EDERİM BEN CE SİZ DE BİR GÖRÜŞÜN OZAMAN SİZDE BANA KATILIRSINIZ,

Arkadaşlar tam aradığım başlık..Ben Teksen Çamlıbel tavsiyesi ile Murat BEyle görüştüm.Samimi ve sıcak bir ortamdı.Ücretler bana normal geldi yani $ işaretlerine rastlamadım.Şimdi adetimi bekliyorum ama hala kesin kararımı veremedim.Embriyologları Feyhan Elibol ile ilgili araştırma yaptım ve çok başarılı bir embriyolog olduğunu öğrendim.Tecrubesi olan başka arkadaşlar var mı?

ben kesınlıkle jınemedı tavsıye etmıyorum bende ılk tupbebegımı orda yaptırdım ve dıs gebelık olustu tedavı esnasında herkez cok ılgılı ama sonrası kımse yuzune bakmıyor murat bey bana dıs gebelık teshısını koydu ve odadan dırek cıktı hıcbırsey soramadım cok ılgısızdı kanaman olursa gelırsın dedı ben daha sonra jımer hastanesıne gıttım ordakı dk jale gurlulerdı oda benı gurkan uncuya yonlendırdı ve acıl amelıyat dendı ve ben ogun bebegımın kalp atıslarını duydum ve ardından acıl kurtaj ve sonrası amelıyat cunku ıc kanama baslamıstı yanı murat erdemır benım hayatımı rıske attı ve benı tupbebek oncesınde kesınlıkle bılgılendırmedı bukonuda bunasıl oldu hala anlamıyorum

bende murat beyin hastasıyım ama şahsen öle bir işaret görmedim ence olabilecek miktar zaten baştan herşeyi söylüyor isteryaptır istr yaptırma ben bikac yere sordum aynı fiyat yani bene

bende ekim gibi bursaya gelip tup bebek yaptiracagim kismetse baya arastirdim merkezleri murat doktorla telefonda konustum icime sindi tek korkum ya tutmazsa 1 aylik iznim var yaptirip donecegim yarim rahimliyim ilk bebeklerin duser dediler.yaptiripta hamile kalamayan varmi acaba yada neden kalinamiyormus bilgisi olan varmi yardimlarinizi bekliyorum...

arkadaşlar ben de düm murat beyle ilk defa görüştüm ve çok memnun kaldım. şu anda zamanım olmadığı için kısa geçmek zorundayım ama görüşmeyi detaylı olarak anlatacam

benim merak ettiğim murat bey bene reçete yazdı ben bu reçeteyi sgk dan faydalanıpta indirilmi alabilyor muyum? Sizlere murat bey ilaç yazdığın da nasıl alıyorsunuz

arkadaşlar ben de düm murat beyle ilk defa görüştüm ve çok memnun kaldım. şu anda zamanım olmadığı için kısa geçmek zorundayım ama görüşmeyi detaylı olarak anlatacam

benim merak ettiğim murat bey bene reçete yazdı ben bu reçeteyi sgk dan faydalanıpta indirilmi alabilyor muyum? Sizlere murat bey ilaç yazdığın da nasıl alıyorsunuz

canım bende murat beyin hastasıyım ama benim normal gebelik ama ilaçları sgk karşılamıyo sanırım ama reçetene yazdırabiliyosun gerçi bize verdiği ilaçlar vitamin ve magnezyum ama doktorumdan çok memnunum

slm arkadaşlar.benimde arkadaşım jinemedde tüp bebek yaptırdı ve ilk denemesinde tuttu.8 yıl beklemişlerdi.bende jinemedi düşünüyordum 15 tatilde yaptıracağım inşallah.ama burdaki yazılardan acıbademinde iyi olduğunu gördüm.hala kararsızım.bursada oturmuyorum o yüzden merkezleri bilmiyorum banada seçimimde yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimizin dualarını kabul etsin

UMAME ne kadar güzel inşallah hayırlısıyla bir an önce bebişine kavuşursun.ne kadar ucreti hakkında bi bilgi verdimi? biz önce tese ameliyatı olacağız 12 milyar civarında dedi bize.jinemed in embriyoloğu epey iyi çünkü.yani olay murat beyden kaynaklanmıyor. döllemeyi yapan kişide iş bitiyor biraz.bi arkadaşım 3 üz doğum yaptı ama 15 milyara çıktı malumun bu iş önemli bir iş maddi durumun varsa oluyor.şimdide para biriktirmeye başladık inşallah rabbim herkese aratmadan verir.mutlu ve huzurlu gebelik geçirmen dileğiyle...

Arkadaşlar merhaba
Ben ilk tüp bebeği bursa tüp bebek merkezinde yaptırdım olmadı.Şimdi Murat Erdemir i araştırıyorum. Tüp bebek deneyen varmı ? tşk.

kesinlikle tavsiye etmiyorum jinemedi gözlerinde dolar işareti gördüğüm doktorlardan biridir murat erdemir.. bundan 5 ay önce kendisinde tedavi gördüm çok umutlandırmıştı bizi ama sonuç negatif.. sonra gürkan uncuya gittim şuan gebeyim çok mutluyum bu konuda oldukça başarılı bi doktor çok ilgili kendisine sonsuz teşekürler ediyorum

evet basta bende cok ıyı bır dr olarak gordum ama gercekten gozlerde dolar ısaretene rastladım bende hıc memnun degıldım benımde tüp bebek tedavımı murat erdemır yaptı bızde genetık rahatsılık vardı bıze daha once bız bu tür tedavıler yaptık dedıler ama hıc bır ılgılerı yokmus ankaraya gonderdı onu bızde yapardık herseey bııt bebekler tutnmadı sonra karsımıza gecmıs ben bılmıyordum bır emrıyodan ıkı kere alınmıs dedı buda sızın sansınızı dusuruyor dedı yanı belkıde ölü emrıyoyu koydular sonrada tutmadı dedıler yanı anlıcanız bunu gıbı cok seyler bana menopoza gıceksın dedı psıkoljık olarak zaten gırmıstım ama sımdı cok ıyım aman bırdaha gıtmet ıstemem o dr

Back
X