• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Mesut Özcan hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi yayen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yayen

Ziyaretçi
burnum kırıktı 5 ay önce estetik ameliyat oldum sağolsun doktorum ellerine sağlık çok güzel yaptı doğal hem hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrası.
burun ameliyatı olmadan önce çok araştırdım ameliyat olan kişilerdende bana MESUT ÖZCANI TAVSİYE ettiler çok memnunum doktorumdan alllah razı olsun tavsiye eden kişilerden hatasız ve kusursuz bi ameliyat oldu en önemliside yüzüme yakışan bi burun oldu

ameliyattan sönra yüzüm çok değişti dahada güzel oldu. kuzenimde istanbulda estetik olmuştu ama onun burnunu güzel yapamaıştı doktor bir uyarı size sakın k.b.b doktolarına estetik yaptırmayın çok pişman olanlar var yakın şahidim kuzenimdir plastik cerrahlara yaptırın burun estetitiği üzerinde uzmanlaşmış doktorlar olmalı.

canım resimlerin varmı bide kaça oldun hangi hastanede

Ya benim en çok merak ettiğim Dr Mesut Özcan'a Göğüs büyütme ameliyatı olan varmı...Varsa yorumlarınız çok önemli gerçekten yardımcı olun..Cumartesi ameliyatım var ve merak ediyorum...

eline emeğine sağlık hocam korkularla girdiğim ameliyattan şuan yüzümdeki gülümsemeyi bana verdiğiniz için bursa da estetik düşünüp aklınıza hiçbirşey takılmadan gönül rahatlığıyla ameliyatınızı olabileceğiniz bir hekim valla ne kadar övgü yazıp hocamı övsemde az gelir herhalde buradan kendisine teşekkür etmek istedim

BEBEĞİMLE BEN HAMİLE DESTEK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 14 mayıs cumartesi SAAT 15:00 'TE FSM BULVARI ,FSM BALIKÇISI ÜSTÜ K:3 D:7 AÇILIŞIMIZA HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ...
AÇILIŞIMIZI NİLÜFER BELEDİYESİ BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY YAPACAKTIR...

Gerçekten çok iyi bir doktor işini para için yapmıyor.bugün burun estetiği için görüşmem vardı kendisiyle burnumu yapmadı güzel oldugunu gerek olmadigini soyledi.onun yerinde baskasi olsaydi coktan kesip biçmisti bile.keainlikle cok iyi bir insan.ayrica cokta tatli :)

bende birkaç doktor arasınada kaldım hepsini ayrı tarzı var tabi ben dogal olsun kalkık durmasın istiyorum en doğal görünümü yapan doktor hangisi acaba

Nazirem günlük hayata karışman ne kadar zaman aldı.bende mesut beye ameliyat oldum.on beşinci gün ama burun kökü çok sis.moralim çok bozuk.pişman oldum bugün

Back