Dr. Mert Gençoğlu/ Dr. Okan Aslanol

yellowrose75

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
304
86
İki doktor arasında kaldım. Botoks ve mezoterapi için. İyi veya kötü yorum yapabilecek olan var mı? İkisi de nişantaşında.

Ben cumartesi günü Nişantaşı'nda Emre Gönen hoca'ya botoks yaptirdim. İlk defa kendisine yaptirdim. Cok erken ama su anda cok memnunum. İlk oldugu icin kas yapini tanımıyorum dedi az uyguladı . Sanirim kontrol de tam yapar. Tavsiye uzerine gittim. Siz de görüşün derim. Plastik cerrah kendisi.
İki doktor arasında kaldım. Botoks ve mezoterapi için. İyi veya kötü yorum yapabilecek olan var mı? İkisi de nişantaşında.

Senin doktorlara usenmedim baktim. ikisini de sans verme. İkisi de estetik işine sonradan kurslar ve eğitimler alarak girismis. Ben bunlara cok dikkat ederim. Dermotolog ya da plastik cerrah olmasina dikkat et. Benim dediğim dr. plastik cerrah. Sende bana mezoterapi hakkında bilgi verirmisin? Yuzumuz de neye iyi geliyor? Benim gulme cizgilerim var. Dolgu olur dedi doktorum ama ben endiseliyim dolgu icin. Mezoterapi iyi gelir mi ?

Ne kadara yaptrdnz botoksu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…