• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil evlilik bilmiyorum. Eim hi bir ey sormuyor bana

sen ne kadar strese girersen gir para verilmiş bir kere canım..
bebegini düşün........birde eltinin çocuklarına sen bakıcagına iş yerine gider sen çalışırsın baskasının cocuguna bakmadan daha iyidir.olaylardan uzak kalmamıs olursun sana daha ne dıyım....

komsularimizdan birinin eside iyi niyetli sessiz sakin ailesine guvenen ve onlarin doldurusuna gelen parasini onlara veren biriydi..
yazik adami sunu yapacaz bunu yapacaz diye paralarini almislar o da ailesi diye vermis..
tabi esi herseyin farkindaymis hakkini aradikca kadina dusmanca yaklastilar kadin kotu oldu..
kocasiylada zaman zaman kotu oldu ama kadin yillar sonra hakli cikti tabi esininde gozu acildi cok gec oldu ama kadinin burnundan getirdi hayati..
onlara yumusak esine karsi katiydi..kadin yazik hep sikayet ederdi..bikmisti..
komsunun eltisi kocasini saldi hep kendini cekti kotu olmadi..komsumuz kotu oldu ama herkes gordu herseyi..
ailesini kotulemeden sende bir sekilde esinin gozunu ac cokta kendini one atma..
onu uzdugunu bu yaptiginin yanlis oldugunu anlat..
arada birde isler nasil gormeye git isin icinde olmazsan habersiz kalirsin olaylardan zamaninda da mudahale edemezsin.
sizin geleceginiz emeginiz soz konusu olaylari akisina birakma sakin..

Son düzenleme:
dogru sölüyorsunuz kendimi cok öne atmadan esimin gözünü acmak istiyorum ama olmuyor sanki daha cok benden uzaklasacak hep ben kötü oluyorum hissi var icimde sanki elimden bisey gelmiyor. hamile kaldiktan sona yaklasik 4 5 aydir cok fazla gitmiyorum dükkana ondan öncede bana birsey anlatilmiyordu ama simdi artik tamamen olaylarin disindayim. dogru söylüyorsunuz onun cocuguna bakacagima dükkana gitmem daha iyi sanirim.

Canım öncelikle allah büyük sabır versin sana.Eşin evlendiğinizden beri mi bazı kararlar alırken size danışmıyor?

inanın ben de daraldım okurken...
Ne diye eltinizin çocuğuna bakıyorsunuz hamileyken...Kaynınız madem çok zengin, çok ağa kardeşlerine kol kanat geren biri versin para da bakıcıya baktırsın..Tövbe tövbeee...

Ayrıca eşinizin burnundan getirseniz de giden gitmiş...Ben olsam, bu noktadan sonra çirkef davranırdım....Kusura bakmayın ben bakamıyorum de mesela, direkt hiç çekinmeden..Kimse sana zorla bakacaksın diyemez..isteyen istediğini desin, kulaklarını tıka konuşulanlara...Para veriliyorsa sana dükkanda onu da asla eşine verme...vermiyorlarsa da iste..

Melek gibi davranıyoruz bu adamlara tepemize çıkıyorlar...Bırakın sizi maddi manevi sömürmesine izin vermeyin kimsenin, kocanız bile olsa.

Sinirlendim yaaaa

evet evlendigimizden beri hep baskalarina egiliyoruz beni zaten hic bir zaman dinlemedi dinlese bu durumlara düsmezdik.tam bir geri zekali allah akil fikir versin ne diyim simdi kaklmis özür diliyor sinirlendim gene agladim bagirdim cagirdim ama ne fayda. hep böle iste saygisi yok ondan sonra özür diliyor beni kaybetmek istemedigini sölüyor dengesizin teki iste anlayamiyorum.bende elimden geleni ardina koymamak istiyorum artik kimsenin yeter artik yeter! onlarda benim gibi üzülsün istiyorum biraz.

Canım oturma izni hala varmı almanyada ve 5 yılın dolması gerekir böyle bir durumda,eğer baktın 2 3 5 yıl daha böyle kendi kazandığını harcayamıyorsan ve artık dışlanmaktan nefret ettiysen 5 yıl dolsun sen onun burnundan getir.kaydirigubbakcemile4

canim sen hamilesin diye cekme kendini..hamile halimle baskasinin cocuklarina bakar miydim bilmiyorum ama suc esinde hayir diyemiyor sende zor durumda kaliyorsun onun yuzunden boyle erkek zordur bagris kiyamet bir sekilde dedigini yaptir gec olmadan ama sabret..
erkeklerle istedigin kadar konus bildiklerini okurlar..senin esin nasildir sen daha iyi bilirsin ona gore davran..
sakin ama planli adim atman lazim..
herseyin icinde ol..kendini uzak tutarsan daha cok dislanirsin..

ya valla güzelim seni cok iy anliyorum gecen de benim basima böle bi olay geldi.sinirimden oturdum agladim ya hazmedemedim. bende almanyadayim güzelim. ve yeni bi eve tasindik ve hayli borc birde kardesimin türkiyede dügünü olacak ona gitmem lazim ama ucak parasini zar zor denklestirdim ama harcligim yok denecek kadar az. üstelikte kardesimin dügününe de bisey takamiycam neyse sonra kaynim tut esimi ara eeee annemin ucak biletini biz alalim, e bizimkide tamam de sinir oldum yaa. ben burda zaten zar zor para biriktiriyorum. oysa esim arkandan sana para yollarim demisti simdi o parada müstakbel kayinvalideme:oklava: gidecek. valla ya millet cok akilli ya biz cok gerizekaliyiz!
Al ben yemedim sen yeee... :kızgın:

arkadaşım ikinizinkine benzer şeylerı bende yaşıyorum sanırım bu yurt dışında yaşayanların sorunu sankı bız yurt dışındayız dıye para basıyruz benım eşimde süreklı verıyo abısıne kardeşine ama bizimki borç değil ölesıne ama ben en sonunda fena patladım şimdi vermıyo neysekı verecek parada kalmadıyaa yurt dışı da olunca para basıyoruz sanıyolar insanı sinir ediyolar yaaa.....:oklava::oklava:

Curry,kesinlikle haklısınız,bence daha da geç olmadan bu konuyu iyice konuşun,üzüntünüzü rahatsızlığınızı dile getirin.İnanın üzülüyorum bu durumu yaşayan aynı dertten muzdarip olan çok arkadaşım var bilhassa gurbetçi dostlarımız..
Kaldı ki siz şuanda hamileymişsiniz içinizde bir can taşıyorsunuz,en verimli ,bedenen ruhen en sağlıklı olmanız gereken dönemdesiniz zaten hassassınız,zaten gebeliğin verdiği haleti ruhiye ile duygusal bir patlama yaşayacak durumdasınız her an,bir de ailenizin bu şekilde davranması hele ki eltinizin size çocukları bırakması dayanılır gibi değil olayın iç yüzünü tamamen bilemiyorum anlattıklarınız kadarı ile yorum yapıyorum,ha belki şuan herşeye alınıyorsunuz belki biraz daha gücünüze gidiyor herşey ama ben durumu az çok anladım ve size -bu satırlarınızı okuyarak - hak veriyorum..

Siz Allahtan emanetsiniz eşinize,geçiminizi sağlamak ,ihtiyaçlarını fazlası ile temin etmek ve mutlu kılmak durumunda..
Allah cc ya söz vermiş çünkü..
Açık konuşayım benim eşim de destek olur ablamıza,abimize -yani görümcemlere,kaç 13 bin euro..
Ama helali hoş olsun,mutlaka bana da danışır memnun eder..
ben bunu takmam bilakis hoşuma gider dua ederim ne kadar düşünceli diye,veren el alan elden üstündür,ama eşim bu durumu çok güzel dengeler bizim her istediğimizi fazlası ile yapar hatta istemediklerimizi bile,benim aileme de bol bol hediyeler alır gönüllerini okşar..
Demek istediğim Eğer sizi ihmal ederek ezerek KENDİ ablasına abisine yardım ediyorsa orada durmak gerek..Sormanız ve olayın içine girmeniz en büyük hakkınızdır..
Umarım herşey düzelir sağlıkla gelsin bebişiniz.

cok dogru yurtdisindasin diye insanlar dolar euro babasi saniyor...deli oluyorum..biz burada manevi anlamda neler cekiyoruz kimseye derdimizi diyemiyoruz..

Son düzenleme:
esimle bir müddet konusmiyacagim akli belki basina gelir sanmiyorum ama...? icimden intikam almak geciyor herkezden. birseyler yapmak istiyxorum bos durmak istemiyorum artik insanlara haddini bildirmek istiyorum !

iyide arkadasim bacisinin ne borcu varmis böyle yha ,ne bicim insanlar bunlar yha

bari parayi geri alabiliyormusunuz ?

eger vermiyorsa parayi sizde keriz gibi calisip cabaladiginizi onlara yediriyorsaniz bu evlilik niye ?

ben gunumu gece etcem ohh el alcak goturcek

gerektigi yerde cingar cikartmasini bilirsen senide adamdan sayarlar

ama yok yüzün yumusaksa .... anla sen iste gerisi

babam ve etrafımdaki örnekler sayesinde ne abi ne de akrabalarla ortak olmaktan nefret ediyorum.
eltide maşallah amma kurnazmış,hem paralarını al hemde çocuğna baktır utanmadan.
aynı benim babam saolsun amcamla ortak ama babam çalışır ne hkmetse yemek onlara hak olur babamda onaylar,annem çıldırır,haksızlığa dayanamayıp bağırıp çağırdığında cimri,gözü doymayan,
paylaşmasını bilmeyen,çirkef durumuna düşer ama utanmadan yiyenler her zaman melektir.
kardeşim ezdirme kendini,ama öyle fazlada sesini çıkarma,çıkardıkça eşin senden herşeyi saklar snra en son bile duyamazsın.bırak söylemesinler sana birşey olduğnda da eşinin başına kak,
sen söylen ama çaktırmadan söylen tabi eşin anlıyorsa.anlamayan cinstense istdiğin kadar bağır çağır nede olsa seni öylede böylede duymaz,kendini fazlada strese sokma senle beraber bebeğinde çok stres yaşıyor karnında dikkat et kardeşim.bebeğini bahane et,arada bir hasta numarası yap sizin yüzünüzden bebeğime bişi olacak diye.valla yazdıklarımı bende pek tasvip etmiyorum ama kimi adam bundan anlıyor.
süekli hrçlık iste bahaneler uydur şuna lazım buna lazım diye,birikim yap.yoksa hep açıkta kalırsın.
yurt dışında olmadanda yaşadıklarını fazlasını yaşadım canım.inşallah eşin bi an önce gözünü açar hem kendini hemde seni görür.Allah yardımcınız olsun...

bence bir insanın en iyi karşı durma yolu ekonomik özgürlükle olur şöyle ki: ben senin yerinde olsam dükkanda çalışmak yerine para kazanabileceğim bir işte çalışırım ve kazandığım parayı bankaya koyarım eşime kuruş koklatmam bak nasıl hizaya gelir o zaman erkek evin geçimini sağlamak zorunda ne de olsa gerçi bebeğin olacakmış şuan için kısıtlanacaksın tabi ki ama çocuk parası falan veriyolar bildiğim kadarıyla onu falan biriktirebilirsin evin ihtiyaçlarını eşin görsün bi erkek maddi yönden eşinin kazandığına ihtiyaç duyuyorsa kolay kolay karşısına alamaz ve 2. plana atamaz eşini parayı veren düdüğü çalar diye boşuna demiyolar

çok sinirlendim yaa
gülüm sende git eşinin abisine abi şukadar paraya ihtiyaçım var ben hakkım olan pardan şukadar istiyorum de al parayı
yoo olmaz falan derse bende buraya emek verdim bak hamile hamile senin çocuklarına bakıyorum hem başklarına nasıl gidiyorsa banada gelsinde ihitiyaçım var de kestir at.
ay bilmiyorum ama sende az azda olsa para koparmaya bak kendine hesap aç yarın öbür gün ne olacağımız bellimi bugün ne kadar alırsan okadar karın olur
bide cnm bunlar böyle yapıyorsa sende kısma kendinden ye iç şu yaşının tadını çıkar dünya malı dünyada kalır günü gün et bellki para sizde kalmıyo

Back