• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Mert Gençoğlu/ Dr. Okan Aslanol

Ben cumartesi günü Nişantaşı'nda Emre Gönen hoca'ya botoks yaptirdim. İlk defa kendisine yaptirdim. Cok erken ama su anda cok memnunum. İlk oldugu icin kas yapini tanımıyorum dedi az uyguladı . Sanirim kontrol de tam yapar. Tavsiye uzerine gittim. Siz de görüşün derim. Plastik cerrah kendisi.
İki doktor arasında kaldım. Botoks ve mezoterapi için. İyi veya kötü yorum yapabilecek olan var mı? İkisi de nişantaşında.

İki doktor arasında kaldım. Botoks ve mezoterapi için. İyi veya kötü yorum yapabilecek olan var mı? İkisi de nişantaşında.
Senin doktorlara usenmedim baktim. ikisini de sans verme. İkisi de estetik işine sonradan kurslar ve eğitimler alarak girismis. Ben bunlara cok dikkat ederim. Dermotolog ya da plastik cerrah olmasina dikkat et. Benim dediğim dr. plastik cerrah. Sende bana mezoterapi hakkında bilgi verirmisin? Yuzumuz de neye iyi geliyor? Benim gulme cizgilerim var. Dolgu olur dedi doktorum ama ben endiseliyim dolgu icin. Mezoterapi iyi gelir mi ?

Ben cumartesi günü Nişantaşı'nda Emre Gönen hoca'ya botoks yaptirdim. İlk defa kendisine yaptirdim. Cok erken ama su anda cok memnunum. İlk oldugu icin kas yapini tanımıyorum dedi az uyguladı . Sanirim kontrol de tam yapar. Tavsiye uzerine gittim. Siz de görüşün derim. Plastik cerrah kendisi.
Ne kadara yaptrdnz botoksu ?

Çok geç. Okan Aslanol’a yaptırdım. Diğer doktorlardan bir farkı yok. Teşekkür ederim cevap için. Yani nişantaşına gitmesem de olurmuş. Mezoterapi 2 kere yaptırdım ama 2. Gereksizdi. Bende de gülme çizgisi var. Çizgilere hiç bi fayda olmadı. Biraz parlaklık verdi. Nemlendirdi. Senede 1 yaptırsam yeter. Öyle dedikleri gibi 3-4 seans yaptırmaya niyetim yok.

İnşallah botoksdsn güzel sonuc alirsin. Hangi marka ve kaca yaptirdin?
Çok geç. Okan Aslanol’a yaptırdım. Diğer doktorlardan bir farkı yok. Teşekkür ederim cevap için. Yani nişantaşına gitmesem de olurmuş. Mezoterapi 2 kere yaptırdım ama 2. Gereksizdi. Bende de gülme çizgisi var. Çizgilere hiç bi fayda olmadı. Biraz parlaklık verdi. Nemlendirdi. Senede 1 yaptırsam yeter. Öyle dedikleri gibi 3-4 seans yaptırmaya niyetim

Bende 26 ekim de yaptirdim. 20 gün sonra bi daha gel az yaptim kaslarini tanımıyorum demisti. Simdi dr. a yazdım ne zaman geleyim diye kontrol icin bana dedi ki rutunimiz de kontrol yok. Ben şok :KK66:) ilk defa duyuyorum kontrol olmadığını. Cok sinirlendim sana yazıp paylastim. Ofis musait değil ariycam da.

Kaş değil kas :) Kaslarıni tanımıyorum az yaptim demisti .aradim simdi. Olumsuz bir sey oldu mu dedi olmadi dedim. O zaman gelmenize gerek yok dedi. Bana bu dediğini hatirlattim birde dedim kaz ayaklarim da etkili olmadı. Yarin saat 5 e randevu verdi gidicem. Belki gerekmeyecek bile rötuş bilmiyorum ki. Aşırı doğal oldu kimse anlamadi ama az yaptığı icin de olabilir. Bende de gulme cizgileri var. Dolgu düşünüyorum. Belki yarin yaptırırım. Senin botoksun nasil oldu? Kontrol icin gittin mi?

Benim kaşlarımın biri daha kalkık. Ondan kaş anladım direk :)))kontrole gidicektim gidemiyorum maalesef. Zamanı yarın son. Botoksum diğerleriyle aynı oldu valla. Ekstra bişi yok. Doğal benimki de ama kaş ortası geçmiyo ya.

Oraya dolgu da yapiyorlar. ( Kaş ortasina ) Kuzenimin de öyle cesaret edemedi dolguya.neden yarin yani bugun son? 20. günün oluyor. Benim de bugün 18. gün. Ek doz belki olur belki olmaz. 15 günü gecerse zarari mi var ya da olmuyor mu acaba? Bu sebepten neden bugun skn olduğunu merak ettim.

Evet yanlış hesaplamışım yarın son gün ama farketmiyor. Yarın da gidemiyorum. Çocuğu bırakıcak kimse yok şuan. 15-21 gün arası düzeltme oluyormuş. Sonrası veya öncesinde olmuyormuş. Sağlık olsun artık. Dolgu bilemedim. Göze çok yakın ya. Botoks geçip gidiyor da dolgu daha uzun vadeli.

Cocukla zor tabi. Ek doz yaptı bana dr. Dolgu yaptirmadim. Tamamen vazgectim :)

Back