Dr mehtap polat

Evet ben asla memnun kalmadım
Kendisini değiştirdim gittiğim üç farklı doktor rahimde şekil bozukluğu olduğu için nasıl bu transferi yaptırıp kaliteli embriyolarınıza hem de PGPli olup zor bulunan embriyolarınızı nasıl bu şekilde transfer ettirdiğine inanamıyoruz diyerek şaşırdılar ve şok oldular kendisini tanıdıklarını söylediler rahimde şekil bozukluğu olduğunu bilerek biz bu şekilde Rahime transferin uygun olmadığını düşünürek
Biz bu şekilde transferin uygun olmadığını önce rahimin düzeltilmesi gerektiğini
Söylediler ve bu şekilde mehtap hoca rahim düzeltme işleminde gerek görmeden transfer işlemini yaptı embriyo hic etti

Ben böyle bir şey yaşadım kesinlikle tavsiye etmiyorum tamamen pozitif odaklı pozitiflere yer veriyor araştırma yoluna gitmiyor

Aldığı para haram zıkkım olsun hakkımı kesinlikle helal etmiyorum hiçbir tedavinin araştırma yoluna gitmiyor haram zıkkım olsun
Kesinlikle tavsiye etmiyorum paranıza yazık etmeyin mutlaka araştırın
Zamanınızıda harcamayın iki güzel söz de gülerek umutlandırıyor ama başka doktorlara mutlaka şans verin

Bu arada rahim filminde kendisi istedi çekti ve baktı herhangi bir sorun olmadığını rahimde, ve bu şekilde de transferin uygun olduğunu belirtti
Rahim filminde matrix görüntüleme merkezinde anlasmali

Bu arada rahim filminde kendisi istedi çekti ve baktı herhangi bir sorun olmadığını rahimde, ve bu şekilde de transferin uygun olduğunu belirtti
Rahim filminde matrix görüntüleme merkezinde anlasmali
Merhaba bende onda transfer oldum benden rahim filmi istemedi gerek olmadığını söyledi 13 yumurta toplandı 11 i döllendi dedi 3 4 tanesi grade 1 cok iyi durumda dedi transfer günü 2bb kalitesinde güzel bi embriyo transfer edeceğini fakat o gün icin donduracak emriyo olmadığını takip ettiğini söyledi transferin ertesi günü aradı 5bb bir embriyo olustugunu dondurmamız gerektiğini söyledi bugun transferin 7. Günü test yaptım negatif benimde güvenim sarsıldıgı icin sormak istedim

Merhaba bende onda transfer oldum benden rahim filmi istemedi gerek olmadığını söyledi 13 yumurta toplandı 11 i döllendi dedi 3 4 tanesi grade 1 cok iyi durumda dedi transfer günü 2bb kalitesinde güzel bi embriyo transfer edeceğini fakat o gün icin donduracak emriyo olmadığını takip ettiğini söyledi transferin ertesi günü aradı 5bb bir embriyo olustugunu dondurmamız gerektiğini söyledi bugun transferin 7. Günü test yaptım negatif benimde güvenim sarsıldıgı icin sormak istedim
Bir de değiştirin negatif gelince araştırma yoluna gitmiyor pozitiflere bakıyor hiçbir şekilde uğraşmıyor şu yöntemi deneyelim bunu yapalım demiyor kendi bildiğini okuyor
Farklı doktorları araştırın mutlaka

X