Dr. Mehmet Veli Karaaltın hakkında bilgi

Dr.Mehmet Veli Karaaltına Burun Estetiği Olan varmı arkadaşlar? Şuan Bezmialem hastanesinde görev yapıyor çok iyi bir insan öncelikle yakından ilgileniyor... Burun ameliyatı olan varmı kendisine? Ben de karar vermek üzereyim şuan..

Merhaba.. Mehmet beye ne ameliyatı oldunuz acaba? bende burun estetiği için görüştüm.. henüz karar veremedim. Bezmi alemde mi oldunuz?

Mehmet bey tarafından 1 aralıkta ameliyat edildim. sekonder burun ve meme küçültme beraber oldum bezmi alem vakıf hastanesinde. Mehmet bey ve ekibine bayıldım, operasyon oldukça zor bir operasyon olsa da benim açımdan oldukça rahat geçti. ameliyathaneye girene kadar korkuyordum lakin güle oynaya girdim operasyona (ki anesteziye rahat girmek ayılma sürecini çok etkiliyor) şuan 11. güne döndük gayet rahatım alçıdan sargılardan kurtuldum, burnum konusunda (2. ameliyatım ve çok zor bir durumda oldum ameliyatı, daha önce bir çok doktor cesaret edip kabul etmemişti) şuanki hali bile okadar hoş ve doğal ki 6 ay sonraki halimi iple çekiyorum. meme ise henüz yorum yapacak kadar net durumda değil ama yakın zamanda yazarım...

Kısacası hastane oldukça yoğun olmasına rağmen Mehmet bey gayet sıcakkanlı ilgili ve profesyonelliğini her hareketinde ortaya koyup güven veren bir doktor. Ve yaptığı işi aynaya baktığımda sevdim ben ve beni görenler.

Selam, meme kücültmede nasil bir iz var, t seklinde mi, i seklinde mi?
Bir de kücültme derken sarkmayi toparlamamiydi, yoksa büyük gögsü kücülmesi mi?
Tesekkürler cevabin icin simdiden.

Selam, meme kücültmede nasil bir iz var, t seklinde mi, i seklinde mi?
Bir de kücültme derken sarkmayi toparlamamiydi, yoksa büyük gögsü kücülmesi mi?
Tesekkürler cevabin icin simdiden.

Tatlım benim ki iri göğüs küçültme ve toparlama oldu, I şeklinde iz var şuan ve meme altındaki bölümde minicik bir pli var çünkü gayet iri göğüslerim vardı ve ters T istemediğim için altta biraz deri plisi oldu. Zaten Mehmet bey anlatıyor öncesinde herşeyi ve iz şekline sen karar veriyorsun...

Hastaneden mi doktorla kontaga gectin, ameliyat randevusu almak ne kadar sürdü, benim zamanim cok sinirli yurtdisindan istanbula gelicem mehmet bey ve ercan bey var aklimda. Hastaneyi aradim randevu almak icin gelmeden iki gün önce arayin dediler. O yüzden biraz tereddüte düstüm acaba ameliyat tarihi hemen alamaz miyim diye yani ,benim dar zamanim var.
Fiyat konusunda ne diyeceksin gayet uygun oldugunu duydum?

Ben tavsiye üzerine hastaneye gittim, zaten randevu alıyorsun seni poliklinikten kliniğe gönderiyorlar görüşmeye, eğer kafanda sorun olmazsa ameliyat tarihi belirliyorsun. Dr bana bir sonraki hafta alabileceğini söyledi ama benim işlerim olduğu için ileri bir tarih seçtim. Fiyat benim açımdan uygundu...

Cok güzel, tesekkür ederim. Sana tekrar gecmis olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…