Dr. Mehmet Veli Karaaltın hakkında bilgi

nisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
83
2
DR MEHMET VELİ KARAALTIN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI:lepi:

Şubat ayında kendisine ameliyat olmayı planlıyorum Ben de kendisiyle ilgili bilgi arıyorum harıl harıl Boğaziçi Tıp Merkezinde olacağım ben de Sizin öğrendiğiniz birşey var mı? :Saruboceq::Saruboceq:

boğaziçi tıp merkezıne burun estetıgı olmak ıcı dr goruşmesıne gıttım ılk olarak mehmet veli karaaltınla gorüştum.... resım gormek ıstedım yaptıgı amelıyatları lep tap ının yanında olmadıgnı soyledı vazgectım kendısıne amelıyat olmaktan..tekrar bogaziçine baska dr goruşmek ıstedıgımı soyledım bana tugrul beye gıtmemı soyledı orda calışanlar gıtttım goruştum ve işte bu dedım 13 aralıkta amelıyat oldum memnunnum DOÇ TUGRUL MARAL a

Teşekkür ederim Ben de yaklaşık 1,5 ay önce mehmet beyle görüştüm Ama internette kendisiyle ilgili bilgi bulamadım araştırmalarıma rağmen Sadece medical park'ın bölüm başkanı olduğunu biliyorum plastik cerrahi için Ancak tuğrul beyle ilgili detaylı bilgiler edindim Ve burada da senin yazdıklarını okuduktan sonra bugün onunla görüşmeye karar verdim Büyük ihtimalle ona olacağım Resimlerin varsa paylaşabilir misin Ameliyattan öncesi ve sonrasına ait

benım daha 12 gün şişler azda olsa var gün gectıkce güzelleşiyor dogru karar verdıgını düşünüyorum foto nasıl gonderebılırım bılmıyoru ama denerım

Peki burnunun şekliyle ilgili bilgi verebilir misin Benim burnumda kemer var, kemerimin gitmesini istiyorum Tabiiki kalkık ve güzel bir burnum olsun istiyorum ama önceliğim kemiğin gitmesi Senin burnunun ne problemi vardı ve şimdi aldığı şekil nasıl Ameliyat gününü aldım şubat ayı Tuğrul Beye Umarım herşey yolunda gider

BENIM FAZLA PROBLEMLI DEGILDI UCU HAFIF SARKIK AZDA KEMER HAFIF DE YAMUKLUK BAYA PROBLEMSIZ DIMIyerimseniben FZLA KALKIK İSTEMEDIM BEN OYLEDE OLDU 13. GÜN HAFIF ŞİŞLIKLER VAR GUN GECTIKCE GZELLEŞECEK DEDI DOKTORUMUZ OYLEDE OLUYOR SEN NEKADARA OLACAKSIN AMELIYATI CNM

1500 ytl olucak, çünkü ben ekim ayında gitmiştim ilk kez Yani kampanyalı fiyattan yararlanıyorum Sanırım senin de 1500'e olmuştur Burnunun ilk ve son hallerini gerçekten çok merak ettim Aynı doktora olucam ya, daha çok merak ediyorum :)

resım var kız kullanıcı profılını gösterde benım ısmımın ustune tıkla daha 12. öncesı de koyarım daha şiş oldugnu düşünuyorum oylede bıraz sabır gerek:Saruboceq:

Evet hafif şiş olmasına rağmen, çok yakışmış yüzüne Umarım benim de başarılı olur Ameliyat ve hastane koşulları hakkında da bişeyler sormak istiyorum izin verirsen :) Ameliyatın haftasonu mu oldu hafta içi Benim ameliyat günüm cumartesi Normalde ertesi gün çıkılıyor Acaba pazar günü çıkış yapabiliyor muyum Bir de hasta odaları nasıl Refakatçi sayısı sınırlı mı Oda ücreti 1500 ytlnin içinde mi olacak acaba

cnm benım amelıyatım cumartesı oldu pazar günü öğlen saat 12 de cıktım doktorum geldı kontrol ettı gıdebılırsın dedı hepsi dahıl cnm 1.500 ödedım refakatçi sayısı sınırlımı bılmıyorum :1hug:

mehmet veli karaaltını şahsen tanıyorum eskiden benim çalıştıgım hastanede çalışıyordu su an bogaz ıcı tıp merkezi diye biliyorum ....iii bir plastik cerrahi doktorudur bir çok ameliyatına şahsen tanık olmusumdur....

kendısıyle görüştum sagolsun ılgılıydı fakat vazgectimmm.....:1no2:

mehmet veli karaaltın'da 2 sene önce ameliyat oldum.çok memnunum sizinle doktor olarak değil bi dostunuz gibi davranıyor.kesinlikle şüphe etmeyin.dalında çok başarılı birisi

ben cok menmun kaldim benim yuzumme kok hucre estetigi yapti inanin cok farkli ve guzellik var suan zerre kadarda kirisik yokturkbayragiturkbayragi

ben 10 gün önce ameliyat oldum çok iyi ve işini mükemmel yapan biri tavsiye ederim

ya fotoğrafları nası görüyoruz arkadaşlar...

kendini çok geliştirmiş bi doktor.1 hafta önce ameliyat oldum kendisine.şuan bezmialem vakıfgureba da.çok az doktorda bulunan doktor olurken insani duyguları kaybetmeme niteliğine sahiptir kendisi.gözlemlediğim kadarıyla servisteki diğer hastalarda memnundu doktorluğundan ve kendisinden.ve ben çok memnun kaldım böyle bir doktoru tanıdığım için çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…