Dr.Mehmet Portakal'a Giden Var mı?

suzansuzi86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
1
0
1
38
Herkese merhaba. İlk doğumumu yaptıktan sonra kilolarımı veremedim. Vücudumda ödemler oluştu, birkaç doktora gittim çözüm bulamadılar. Verdikleri ilaçları da hala emzirdiğim için kullanmak istemedim. Kilo vermem gerekirken kilo veremedim çok mutsuzum. Doktor araştırırken Mehmet Portakalı buldum. İstanbulda ve Konyada hizmet veriyormuş. Herkes çok övmüş, doğal yollarla tedavi ediyormuş. Dr.Mehmet Portakal ile kilo veren ağrılarından kurtulan çok kişi olmuş ama yine de sormak istedim. Mehmet Portakal'a giden tedavi olan var mı?

Merhaba, doğal yolla tedavi ediyor diye ilaçlar da bana dokunuyor, zararlı diye Mehmet Portakal'a tedavi oldum. Mehmet Bey'in İstanbul Teşvikiye'deki yerine gittim ama sanırım Konya'da da yeri varmış. Geçmek bilmeyen kas ağrılarım ve şişliklerim sebebiyle gittim. Çok memnun kaldım. Kuzenim tavsiye etmişti. Onun da fibromiyalji ağrılarına çözüm buldu. Kaç doktor gezdim, ilk kez bir doktor hem dinliyor hem de sorunu çözüyor. Çok geçmiş olsun.

merhaba hanımlar, 5 yıldır fibromiyalji ağrıları çekiyorum. Laroxy ilaç kullanıyorum. son 2 yıldır bağırsak sorunlarım var ve ne yaptıysam çare bulamadım. Dr Mehmet Portakal bu işi çözüyor diyorlar. bu doktora giden var mı? yorumlarınızı alabilir miyim? gerçekten bu fibromiyalji beni perişan etti. iyi bir doktor arayorum. lütfen yardımcı olun gerçekten çok hastayım.

Back