Dr. Mehmet Ketene veya Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Y.E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ya ben su burun ameliyatindan cetvelle cizilmis gibi sonuc cikartilmasinin beklenmesine cok karsiyim. Cok dikkatli bakinca her burunda hata var ama kim sizin burnunuza cok dikkatli bakiyoki? o kadar kusur kadi kizinda da olur. Cetvelle cizilmis gbi burun zaten dogal durmuyo bu kadar mukemmeliyetci olmak bana sacma geliyo

Son düzenleme:

Bilgisayar kelimesine cok guldum, ya bu Mehmet Ketene isinde cok iyi geliyo anlatiyo soyle boyle yapcam ama bilgisayarla arasi hic yi degil anladigim kadariyla, 20 sene bile ameliyat yapsa onun klinigine o teknoloji gelmez :-D ama gene de ben yaptirdim ameliyati onda cok memnunum herkes cok begendi burnumu bi kisiden bile kotu olmus diye bisey duymadim sadece torpu degil ucunu sagini solunu da cok duzgun toparliyo, tavsiye ederim

çok ilginç Mehmet Bey bana örnek göstermedi, prensibim diil dedi. peki örnekler nasıldı, çok belli mi güzel mi vb..

Prensipim mi degil dedi :-D bence ondan degil adamin pek alakasi yok boyle yeni cag bilgisayar programlariyla falan biraz bilgisayardan anlamayan birisi gibi geldi bana. Ama yaptigi isler cok guzel cok dogal burun yapiyo. Burnunda asiri degisiklik istiyosan onu onermem cunku o sadece duzeltme yapan dogal is cikaran bi doktor. Ben onda ameliyat oldum cok ama cok mutluyum kimse estetikli oldugumu anlamadi bile sadece yuzune bi guzellik gelmis diyenler cok oldu. Bence zaten iyi estetikci dedigin de oyle olmali. Oyle bilgisayar programinda gostermeymis falan sacmasapan seyler zaten programla gosteren doktorlar da o gosterdigi burnun aynisini falan yapmiycakki sana eliyle gosteriyo surayi duzelticem burayi alcam diye bence cok fazla estetikciye sormayin gidin direk Mehmet Ketene ye yoksa cok kafaniz karisir.

Valla ben gittiğim dr da dürüstlük ve verdiği sözün arkasında durmasını beklerim bu doktor beni resmen kandırdı 9 bin liramı aldı karşılığında vaadettiği hiçbirseyi yapmadı ve ben kendisine bu durumu açıklayınca ne incelme var ne popom büyüdü ne dudaklarım dolgunlaştı 9 bin liranın karşışığı bu mu dediğimde beni 1 yıl bekle telafi edicem dedi ama lanet olsun 1 yıl sonra inkar etti hayır öyle şey olmaz ben öyle bişey demedim dedi kısacası haram zehir zıkkım olsun son kuruşuma kadar bu kadar barbar bir dr görmedim ben o parayı çokkk zengin olarak cermedim ama inanın bu adama giden bijaç kişi daha tanıdım onlar çok çok daha kötü konuşuyor hakkım haram olsun şimdi gittim nebil bozdsapda yaptırdım aynı ameliyatları hem de daha uygun bi fiyata helal olsun adam ne dediyse o oldu onu yaptı sahtekarca davranmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…