• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Mehmet Ketene veya Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Y.E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y.E,
Ankara Onep le gorustun mu hiç?Bi de sakıncası yoksa başka hangi dr.larla gorustun?
Ben 3 dr.la gorustum şuana kadar...Mehmet Ketene,Nebil Bozdoğan ve Ferruh Bingül...

Memmet Ketene, GAziden 2 doktor biri REha Bey, Ferruh Bey, Nebil Bey, MuratÖzdemir, GAata'dan bi doktor ve Can İmdat Engin ve telefonda da Barış ÇAkırla görüştüm. Toplam 9 kişi.

Ama benim aklım İstanbulda. Barış Çakır ve başka bi doktor varmış şimdi onu araştırıyorum. Zaten bu gidişle ben hiç bişe yaptıramıycam. ya da yaptırıcam bu kadar araştırmadan sonra bişeye benzemeyecek. korkuyorummmm ya.....

burnun nasıl şekil olarak yani nelerden şikeyetçisn?
benim sorunlu biraz ben de arastrıyorum ama Onep iyi gibi geliyo guvenilir gbi ne guzel istanbul da olma imkanın varsa...

merhaba t.t. bende ameliyat olcam..orhan murat beymi yoksa mehmet ketenemi karar veremedim..nasıl sen mem nun kaldınmı mehmet beyden ..nasıl oldu burnun, begeniyormusun.bana bir tavsiyede bulunursan sevinirim..mehmet bey bana ne tasarım yaptı nede önceki ameliyatlarından örnek gösterdi..bu durumda kararsız kaldım..msn dede görüşebiliriz..pazartesi ameliyat olmalıyım artık..acil cvp lütfen..

msnde konuşsak daha iyi olucakta özel msj gönderemedim sana nasıl alıcam adresi anlamadm

T.T merhaba, ben de Mehmet Keteneyi düşünüyorum demiştim. ama kendisi bana yaptığı ameliyatlarla ilgili örnek göstermedi. Acaba sen fotoğrafğını gönderebilir misin? hatta önce ve sonrası olursa sevinirim. herkesin görmesini istemezsen bana özel mesaj da atabilirsin. teşekkürler

T.T merhaba ben reha yavuzerle ve mehmet ketene ile görüştüm ikiside çizim yapmıyor ben çok doğal olsun istiyorum sen mehmet beye ameliyat olmuşsun memnunmusun resmini gönderebilirmisin veya ne önerirsin özeldende msn dende görüşebiliriz şimdiden teşekkürler

merhaba T.T.
rica etsem bana resimlerini yollayabilirmisin
doktor araştırmasındayım ve sürekli fikrim değişiyo
resmin yardımcı olacak bana
teşekkürler

Selam Kizlar bende burnumu Dr. Mehmet Ketenede yaptirdim ve sonuctan hic memnun kalmadim isteyene fotografta gönderebilirim.yasakkelime

ben gözaltı operasyonu , hafif bir totbalanma var, ameliyat yaptırcam ama korkuyorum. Bu ameliyatı olan var mı,

bende memnun kalmadım mehmet keteneden adam iyi hoş da burnum malesef.... çok dikkatli bakıldığında hata yaptığı belli. tamam çok doğal ama tam olarak istediğim gibi değil. cana yakın olmak konuşkan olmak tamam da işinde iyi olduğunu hiç zannetmiyorum. ben mehmet keteneyi düşünmemenizi tavsiye ederim. tabiki sadece burun estetiği için konuşuyorum ben diğer operasyonlarını bilemicem. herkese kolay gelsin

merhaba bende mehmet keteneye amaliyat olmak için başvuracagım . burnum kemik var ve delikleri kapalı . olan arkadslar bu konuda yorum yapabilirler mi

ben derim ki başka bi doktora git. diğer yorumlarımı okursan ya da buradaki yazılanları okursan daha iyi seçim yapabilirsin. bence baştan savma yapıyo. yani en azından bana öyle yaptı. gayet doğal burnum ama hataları var dikkatli bakıldığında anlaşılıyo. bende yaptığı hatayı sende yapmayabilir ama ben biraz daha araştırsaydım keteneyi tercih etmezdim. eskiye nazaran tabiki memnunum ama daha iyi olabilirdi. umarım doğru bi seçim yaparsın ve istediğin sonuca ulaşırsın ;)

Geçmiş olsun canım. umarım yanlış atmıyorumdur. siteyi kullanmayı henüz bilmiyorum. acık mı kapalımı ameliyat diye soruyorlar. pek anlamıyorum. tamamen uyutularak mı oldunuz acaba. bir de çok can yanıyormu. sanırım ben sizin kadar genç değilim 49 yaşındayım. ama cok istiyorum yıllardır. ünal beyi, reha beyi ve hıfsı beyi de araştırmışmıydınız. ben bunlar hakkında da bilgi almak istiyorum. teşekkürler.

merhaba, ben çoookkk uzun zamandır burun estetiği olmayı düşünen ama bir türlü karar veremeyen bir zat olarak bir soru sormak istiyorum. o da şudur ki: araştırmalarım sonucunda Ankara'da burun estetiği yapan doktorlar arasında en fazla önerilen Mehmet Ketene ve Reha Yavuzer oldu. Acaba aranızda sözkonusu doktorlardan birine ameliyat olmuş ve bana fotoğrafını gönderebilecek birileri var mı?? eğer varsa çok mutlu olurum çünkü Mehmet Beye veya Reha Beye ameliyat olmuş kimseyi tanımıyorum. Şimdiden teşekkürler

Selam, Ben Mehmet Ketene'nin yerinde ECM de ameliyat oldum arkadaslarim burnumda estetik oldugunu bile anlamadi cok guzel oldu gercekten cok dogal burun yapiyo, fiyati hastayi gorunce soylerler bisey soyleyemem fiyat konusunda. Gercekten cok duzgun is yapiyo tavsiye ederim, ben estetikcimi buldum artik bundan sonra hep ona gidicem:52:

Bazi memnun kalmayanlarin yorumlari dikkatimi cekti ama bence insanlar kafalarinda bi burun hayaliyle bu ise grisiyo herkesin burnu farklidir tutup angelina jolie nin burnunu beklerseniz tabiki olmaz. Bence hic de bastan savmiyo cok dikkatli ve duzgun is yapiyo. Burun yaptircak kisinin ne gibi beklentilerinin oldugu da onemli, bazi burunlarin yapisi farkli her sekil verilemiyebiliyo sanirim. Bu sene bi estetik daha yaptircam orda.

Son düzenleme:
Back