• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Mehmet Ketene veya Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Y.E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Y.E

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
50
0
86
Ankara
merhaba, ben çoookkk uzun zamandır burun estetiği olmayı düşünen ama bir türlü karar veremeyen bir zat olarak bir soru sormak istiyorum. o da şudur ki: araştırmalarım sonucunda Ankara'da burun estetiği yapan doktorlar arasında en fazla önerilen Mehmet Ketene ve Reha Yavuzer oldu. Acaba aranızda sözkonusu doktorlardan birine ameliyat olmuş ve bana fotoğrafını gönderebilecek birileri var mı?? eğer varsa çok mutlu olurum çünkü Mehmet Beye veya Reha Beye ameliyat olmuş kimseyi tanımıyorum. Şimdiden teşekkürler

ben Mehmet KETENE ye ameliyat oldum. 5 gün oldu olalı. istediğini sorabilirsin bana ;)

ben Mehmet KETENE ye ameliyat oldum. 5 gün oldu olalı. istediğini sorabilirsin bana ;)

NE KADARA OLDUN!!!AÇIK MI KAPALI MI OLDUN!!!NEREDE OLDUN BUNLARI YAZARSAN SEVİNİRİM...BİRDE BURNUN ALÇISI ÇIKTIKTAN SONRA RESMİNİ ATARSAN SEVİNİRİM...

şimdi ben fiyat olarak bişey söylemiyim çünkü burnun yapısına göre değişiyomuş fiyatlar..
açık oldum tabi bu da burnun yapısına göre değişebilir bilemicem,ECM kliniğinde doktorun kendi yeri sanırsam estetik üzerine bi yer yani orda oldum ameliyat haneden çıktıktan snra sana özel ayrı bi oda veriyolar çok konforluydu şahsen ondan snra 2 saat içinde fln çıktım klinikten evimin yolunu tuttum. şu an alçılarım var çıktığında bakarız artık resme ;)

ben 3 yada 4 bin ytle ameliyat oldum. bunlarla ben ilgilenmediğim için tam emin diilim ama sölemek istedim

slm T.T
BURNUN ALÇIŞI ÇIKINCA RESİMLERİNİ ATARMISIN....

çok geçmiş olsun TT.. eger alçın çıktıktan sonra önce ve sonra olarak fotoğrafını gönderebilirsen çok sevinirim

tşk ederimm Y.E yarın çıkarsa alçı hemen bi resim çekerim ama nereden göstericem resmimi ya da göndericem

yalnız düzeltmem gereken bişey var ben kapalı ameliyat olmuşum açık diil tabi farkında diilim.
tekrar söyliyim burnun yapısına göre değişiyomuş fiyatlar yani doktorun yapacağı işe göre değişiyor

Bende sirinevler gelisim hastanesinde ameliyat oldum ssk ile oratk oldug halde 2 milyar ödedim 43 gun bugun burnumun ucundada sislik var yandan egri gibi duruyo doktorum gecer dedi ama ben korkuyorum yinede kalır die burnumu kendim eczaneden band alıp bandladım ins bişe olmaz

Mehmet ketene tasarım çalışması yapıyo mu??muane sırasında

şunu söyliyim benm ameliyatım çok aceleye geldi,hemen oluverdim. doktorla konuşurken bana ne yapıcağını söyledi bilgiler verdi ben ne istediğimi söledim ona göre bi şekil belirledi kafasında ve bana anlattı ve bitti ameliyat. eğer aceleye gelmeseydi, belki başka şekilde olurdu tasarım aşaması yani bana bilgisayarda düzeltip de işte senin burnun şöle olcak demedi.

Bende sirinevler gelisim hastanesinde ameliyat oldum ssk ile oratk oldug halde 2 milyar ödedim 43 gun bugun burnumun ucundada sislik var yandan egri gibi duruyo doktorum gecer dedi ama ben korkuyorum yinede kalır die burnumu kendim eczaneden band alıp bandladım ins bişe olmaz

bence doktorun ne diyosa onu yap geçsin zaman bekle öyle. sabır lazım bu işin sonucunu daha iyi almak için. şişlik elbette olucak 3 ay 6 ay hatta 1 sene sonra bile sona eren şişlikler olurmuş bu ameliyatta. unutmamalısın ki estetik ameliyatların içinde en zor olanı buymuş.. bende sabırsızlanıyorum hatta böyle şişlik kalırsa depresyona girerim ama beklememiz lazım...

bence doktorun ne diyosa onu yap geçsin zaman bekle öyle. sabır lazım bu işin sonucunu daha iyi almak için. şişlik elbette olucak 3 ay 6 ay hatta 1 sene sonra bile sona eren şişlikler olurmuş bu ameliyatta. unutmamalısın ki estetik ameliyatların içinde en zor olanı buymuş.. bende sabırsızlanıyorum hatta böyle şişlik kalırsa depresyona girerim ama beklememiz lazım...

Merhaba TT,
sana özel mesaj atmaya çalıştım ama ayarlamaışsın sanırım..Sakıncası yoksa bana özel mesajlardan msn adresi verir misin?Ben de 1 ay sonra ameliyat olcam ama hala kafamda netleştirmedim kkime olcagıma 4dr var kafamda...Mehmet Ketene,Nebil Bozdoğan ve Hıfzı Velidedeoğlu...off kafam çok karışıkkCADIARZU

hayır yapmıyor. örnek de göstermiyor o yüzden TT'den fotoğrafını rica ettim.

hayır yapmıyor. örnek de göstermiyor o yüzden TT'den fotoğrafını rica ettim.

ben bu cumartesi hem ferruh beyle hemde mehmet ketene yle goruscem kafamda 4 dr ismi var Nebil Bey,Hıfzı Bey(onep),Mehmet Ketene ve Ferruh Bey(acıkcası Ferruh beyi çok dusunmuyorum ama yine de fikir olsun diye goruscem)

Mehmet Bey acaba neden fotograf gostermiyor?Tum doktorlar yapıyor bunu?

bugun mehmet ketene ve ferruh bingül le gorustum.Çarşamba da onep e gidicem.Mehmet Bey iyi gbi bana ameliyat sonuçları da gosterdi fakat tasarım yapmadı...

çok ilginç Mehmet Bey bana örnek göstermedi, prensibim diil dedi. peki örnekler nasıldı, çok belli mi güzel mi vb..

güzel aslında doğal yani yuz ifaden falan çok değişmemiş...
ama ben burnumun kısalmasını istiyorum çunku burun ve dudak arası mesafem baya kısa açı da 90 dereceymiş normal en az 95 olması gerekıyomuş işte mehmet bey bana açıyı duzeltrm ama burnunu çok kısaltamam gbi bişey dedi bilmiyorum kafam karışık çarsamba onep e gitcem..Onep i dusunuyorum çunku bana en guvenilir ora geliyo

Back