Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse ameliyat olmadımı Mehmet KETENE ye?
çok yakın bir zamanda ben mehmet bey ile çalışacağım ama nette kendisi hakkında fazla bir bilgi yok AkhyLs sen de mi düşünüyorsun ? keşke mehmet bey ile çalışmış birileri bize bilgi verse
Ben burnumu yaptirdim harika oldu. Hollywood yildizlari gibi burnun modasi zaten gectigi icin adam sadece kusur duzeltiyo cok da dogal is cikartiyo bence. Bundan sonra yaslandikca nerem bozulursa ona yaptirmayi dusunuyorum, artik her sene bi ameliyat, ben estetikcimi buldum ama memnun kalmayan da olmus, bence burundan ne beklenti icinde oldugunuz da onemli. Bi sanatcinin burnunu alip ben de boyle istiyorum derseniz zaten oyle sey olmaz herkesin burun yapisi farkli o burnun aynisi olmaz. Yorumlarin cogunu sacma buldum sanki herkes Angelina Jolie nin burnunu yaptirmak istiyomus gibi, lutfen gercekci beklentileriniz olsun o zaman hayal kirikligi omaz.
Bende burnumdan baya memnunum. Dediğiniz gibi Mehmet Bey aşırı estetiğe kaçmıyor sadece kusur düzeltiyor. Burunda çok aşırı bir değişiklik yapmıyor pek estetik yanlısı değil gibi. Benim burnumun ameliyat olduğunu hiç kimse anlamıyor gayet doğal çk hoş bir burna sahibim. Burnunda ciddi değişiklik bekleyenlere göre değil mehmet bey. Çok doğal kusurları düzeltilmiş bir burun istiyorum diyenler gitmeli
Evet cok guzel konuya deginmissiniz, cok asiri degisiklik isteyenler bence Mehmet Ketene ye gitmemeli. Ama gene de bence cok iyi is cikariyo, zaten iyi estetikci dedigin bence ameliyati yaptiktan sonra insanlarin farketmeyecegi kadar duzeltmeyle isi bitirendir. Benim burnumun estetik oldugunu da kimse anlamadi ama yuzume bi guzellik geldigini soyledi herkes, hatta bi arkadasim sende bi degisiklik bi guzellik var ne degisiklik var soylermisin demisti :-D Mehmet Bey'e tesekurler
kızlar mehmet beye yaptrmssnz foto görebilr miyim bende kendsyle görüstümde kararsısızım suan lütfen yardımcı olun![]()
Ya bi burun yaptircaksiniz gidip 20 doktorla onusuyosunuz, oyle olunca daha cok kafa karisiyo biz ilk Mehmet Ketene'nin klinigine gittik baskasina sormadik bile onda karar kildik. Ben cok da memnunum, bu is oyle 20 doktora gidip en iyisi hangisi diye adamin ses tonundan anlamaya calisarak olmaz, hepsi kendini ovucek tabi, 20 doktorla konusunca sanki onun nasil burun yaptigini mi ogreneceksiniz?
ne dediginizi bence sizde anlamadiniz:) neyse saolun bu cevabiniz icin de git yaptir yazmis bide saol senin demenle gidip yaptircam cok yardimci oldun:)
)
Ben oldum kimseye de tavsiye etmemKimse ameliyat olmadımı Mehmet KETENE ye?
Karizma kurbanı estetikzedeler bırakabilir yani arkasında bazi hastalari gibi...Ya ilk bastaki yorumlarda burnum guzel oldu yazdim ama simdi lafimi degistirmek zorundayim, zaman gectikce bikac ufak hataya rastladim. Mehmet Ketene iyi burun yapiyo ama ayrintilari biraz sisirip atmis galiba. Adamin karizmasi biraz iyi bayanlar aldanmasinlar))))))))))))) konusmasi asiri guven verici, ikna kabiliyeti inanilmaz iyi bi doktor, yani ilk gittiginizde bu adam isini biliyo gibi bi etki uyandiriyo gercekten, ona giden birinin ordan cikip baska doktorla gorusecegini de hic sanmiyorum. Biz de ayni hayati yaptik ama gene de burnumun kotu oldugu soylenemez kesinlikle kotu olmadi fakat ustune basiyorum daha iyi olabilirdi!
Sanki bunu bizzat doktor yazmış.hastasina söyledigi lafların birebir aynısı. ..Evet cok guzel konuya deginmissiniz, cok asiri degisiklik isteyenler bence Mehmet Ketene ye gitmemeli. Ama gene de bence cok iyi is cikariyo, zaten iyi estetikci dedigin bence ameliyati yaptiktan sonra insanlarin farketmeyecegi kadar duzeltmeyle isi bitirendir. Benim burnumun estetik oldugunu da kimse anlamadi ama yuzume bi guzellik geldigini soyledi herkes, hatta bi arkadasim sende bi degisiklik bi guzellik var ne degisiklik var soylermisin demisti :-D Mehmet Bey'e tesekurler