dr manavbasi ni taniyanlar

NAZLIca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
22
0
36
Almanya
dr ilker manavbasi ni taniyan varmi karin germe ve gögüs yaptirmak istiyorum nasil bir doktor aceba bilen varmi.bilmiyorumkismile

selam arkadaslar.ben oncelikle sevgili doktorum Ilker Manavbasi'na ve ekibine sonsuzz tesekkur ederim.29 Mayis gunu Özel Balat Hastanesinde burun estetiği ameliyati oldum ve sonucc superrrr:)) cok dusunuyordum olsam mi olmasam mi diye suan iyiki oldum dedim.Iyilesme surecimde cok cabuk oldu ikinci haftadan itibaren hic birsey kalmadi ve cok rahat gunluk hayatima dondum.Ameliyattan sonra agrimda cok olmadi cok rahat iyilesme sureci gecirdim.Ve en onemliside cevremdeki herkesinde ayni seyi soylemesi beni cok mutlu etti "Cok dogal duruyor estetik oldugu anlasilmiyor".Bunlari duyunca keske daha once olsaydim diyorsunuz kendi kendinize.Ben arkadasimdan duymustum internetten arastirdim ve ilk gorusmeye gittim.Ilker Bey'e bu konuda kesinlikle guvenebilirsiniz meslegindeki bilgisi ve tecrübesi ve ben ordayken gordugum hastalar herkesin ayni buruna benzer sekilde tek tip burunlar yapilmadigini,yuz hatlariniza gore uygun burun ameliyati yaptigini suan cok daha iyi anlamis bulunmaktayim. cok fazla dusunmenize gerek yok bence..Bilgisayar calismasinda bana cizilen burun seklinin ve istedigimin tipa tıp ayni olmasi bir kez daha beni cok mutlu ediyorr.Buradan bir kez Ilker Bey'e ve butun calisanlarina guleryuzlulukleri, ilgi ve alakalari icin cok ama cok tesekkur ediyorummmmmmm.

İlker manavbaşını çok eskiden beri tanırım. hemşire arkadaşım onunla beraber çalışmıştı. gerçekten başarılı ve yetenekli bir cerrah. yıllar önce bile yaptığı operasyonlar çok başarılı ki şimdi nasıldır kimbilir.düşünmeden gidebilirsiniz.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum ılker manavbasiyi .bence artik para icin herşey insanlari düşünmuyorlar ben daha önce baska doktora dudagima dolgu yaptırmışdim kiste dönusmusdu ama içerden dışta kötü görüntu yoktu olesine yanına muayeneye Gitdim bide ücretsiz diye ilan etmisdi adam bakdi direk igneyi çıkardı defalarca sordum bu iğne çökme yaparmi hayr dedi bu ole bisey diyil dedi yyapdi iğneyi ve dudagim çöktü :'( iğne yapılan yer ve bi cok doktora sordum kesinlikle yapmaması gerekdi dedi .bu arada bana hiç sormamisdi ücretli bu iğne yapalim mi diye çıkınca 75 tl ver dediler .hiç tavsiye etmiyorum üstelik insanı komplekse sokan doktor tipi burnunu yapalım ceneni yapalim falan

Ben senelerdir çevremdeki insanların estetikle alakalı söyledikleri olumlu olumsuz şeyleri değerlendirdim.burnumu,dudağımı ve yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırmaya karar verdim.aslında karar verme aşaması çok ilginç bir şekilde yurtdışından çok samimi arkadaşımın gelip İlker Manavbaşı'na burnunu ve dudağını yaptırmasından sonra oldu.yurtdışında bile tanınan bir insanın ve araştırdıktan sonra öğrendiğimizde dünyanın ilk 100 estetik cerrahı sıralamasında olması tesadüf olmasa gerek...bu arada arkadaşımı havaalanından vip araçla aldıktan sonra otele yerleştirdiler.dolayısıyla 3 kuruşun peşine düşücek bir insan değil gayet beyefendi bir doktor.randevumu alıp ücretsiz muayeneye gittiğimde herşeyi anlatmışlardı.kafamdaki tüm soru işaretlerini tek tek sorup istediğim cevapları açık ve net şekilde aldığım için gönül ferahlığıyla bu operasyonu geçirdim.benim en büyük problemim istanbul dışında yaşıyor olmamdı hiç bir zaman unutamam o ilk 2-3 günü. beni otele yerleştirdiler herşeyden önemlisi ailemden gizli operasyon olduğum için bir arkadaşı yanıma sürekli yolladılar hastanede bile yanımdan ayrılmadı uzun bir süre bana yardımcı olup tüm ihtiyaclarımda yanımda bulundu narkozun etkisinden olduğunu öğrendiğim psikolojik değişimde yanımda bulunduğu içinde o cici bayana çok teşekkür ediyorum .benim ağlayıp sızlamalarıma katlanıp geçicek ben senin yanındayım bırakmıyorum seni birlikte iyileşeceğiz serzenişlerinide unutamam.işin özü herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben tüm çevremi kesinlikle dr. İlker Manavbaşı'na yönlendireceğim.Çünkü olumsuz hiç bir şey yaşamadım herşey bana anlattıkları gibi gelişti.herşey için teşekkürler İ.M.E.P

Merhaba kızlar,
uzun bir araştırma sonucunda yağ aldırma konusunda Dr.İlker Manavbaşı'ndan randevu aldım.
Doktor ile ilgili bilgisi ve deneyimi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.Özellikle yağ aldırma konusunda:44::44:
Çok heyecanlıyım.Umarım doğru yoldayımdır.

Ben de ilker beye göz kapağı için gidicem olumsuz yorum neredeyse yok gibi inşallah güzel olur ya

selam,
göz kapağı ameliyatı oldunuz mu acaba? Eğer olduysanız hangi doktora karar verdiniz? Size arkadaşlık isteği gönderdim, umarım kabul edersiniz. Bende düşünüyorum ancak fikirlerinize ihtiyacım var ..

Bilmiyorum. U arada oldunuzmu ameliyat ama ben Mithat Ulay a oldum üst göz kapağı birkaç yıl önce İstanbul da, International Hospital da. Çok memnunum, çok doğal ve izsiz yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…