Kesinlikle tavsiye etmiyorum ılker manavbasiyi .bence artik para icin herşey insanlari düşünmuyorlar ben daha önce baska doktora dudagima dolgu yaptırmışdim kiste dönusmusdu ama içerden dışta kötü görüntu yoktu olesine yanına muayeneye Gitdim bide ücretsiz diye ilan etmisdi adam bakdi direk igneyi çıkardı defalarca sordum bu iğne çökme yaparmi hayr dedi bu ole bisey diyil dedi yyapdi iğneyi ve dudagim çöktü :'( iğne yapılan yer ve bi cok doktora sordum kesinlikle yapmaması gerekdi dedi .bu arada bana hiç sormamisdi ücretli bu iğne yapalim mi diye çıkınca 75 tl ver dediler .hiç tavsiye etmiyorum üstelik insanı komplekse sokan doktor tipi burnunu yapalım ceneni yapalim falan
Ben de ilker beye göz kapağı için gidicem olumsuz yorum neredeyse yok gibi inşallah güzel olur ya
Ben de ilker beye göz kapağı için gidicem olumsuz yorum neredeyse yok gibi inşallah güzel olur ya
Bilmiyorum. U arada oldunuzmu ameliyat ama ben Mithat Ulay a oldum üst göz kapağı birkaç yıl önce İstanbul da, International Hospital da. Çok memnunum, çok doğal ve izsiz yaptıselam,
göz kapağı ameliyatı oldunuz mu acaba? Eğer olduysanız hangi doktora karar verdiniz? Size arkadaşlık isteği gönderdim, umarım kabul edersiniz. Bende düşünüyorum ancak fikirlerinize ihtiyacım var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?