- 13 Ekim 2015
- 33
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi Yasemin Ar
Iyi geceler herkese...
ben 25+3günlük gebeyim... özel saglik sigortam olmadigi icin uygun bir özel hastaneye gidiyorum Central Hospital‘e orada Levent Konur‘a gittim 2kez ve simdilik memnun kaldim fakat biraz önce onunla ilgili yorumlari okumak istedim maalesef ki sadece olumsuz yorumlar okudum... yani lütfen deneyimli biri Levent bey ile ilgili deneyimlerini paylassin cok moralim bozuldu baska uygun kime gidebilirim bilmiyorum.
Merhaba görür görmez cevaplamak istedim. Levent bey benim hayatımda tanıdığım en iyi doktorlardan biri hatta birincisi. Tüp bebek sayesinde ikizlerim var ve önce Allah’a sonra Levent beye borçluyum İnanın. Hamileliğim boyunca kadın dr olmak dışında benim psikoloğum gibiydi. Herzaman her endişemi öyle güzel giderdi ki çok mutlu bir hamilelik geçirdim çünkü ondan önce gittiğim 10 larca dr çocuğumun olmayacağını söylemişti. Her konuda beni rahatlattı. Kendisi ayrıca gerek görmediği sürece sezeryan yapmayı düşünmeyen ama önerdiğinde de mutlak bir sebebi vardır. Ona güvenin. Onu ve onun gibi dr ları Allah başımızdan eksik etmesin. Çok iyi bir dr düşmüşsünüz.Iyi geceler herkese...
ben 25+3günlük gebeyim... özel saglik sigortam olmadigi icin uygun bir özel hastaneye gidiyorum Central Hospital‘e orada Levent Konur‘a gittim 2kez ve simdilik memnun kaldim fakat biraz önce onunla ilgili yorumlari okumak istedim maalesef ki sadece olumsuz yorumlar okudum... yani lütfen deneyimli biri Levent bey ile ilgili deneyimlerini paylassin cok moralim bozuldu baska uygun kime gidebilirim bilmiyorum.
7 haftalık geneyim ve ilk kontrolüm için malesef tecrübesine güvenerek levent beye gittik.Sayısız tüp bebek denememden ve 12.hafta yaşadığım bir düşükten sonra çok zor elde ettigim ikinci gebeligimde keseyi gördüğüme bile sevinemez hale getirdi beni.Odasından çıktığından beri berbat haldeyim, sürekli ağlıyorum.Çok çok yanlış bir tercihti ne yazık ki..Kaba,saygısız ve negatif biri.Iyi geceler herkese...