Dr Levent KOnur Central Hospital... yardimmmm

Yasemin Ar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
33
2
36
Iyi geceler herkese...
ben 25+3günlük gebeyim... özel saglik sigortam olmadigi icin uygun bir özel hastaneye gidiyorum Central Hospital‘e orada Levent Konur‘a gittim 2kez ve simdilik memnun kaldim fakat biraz önce onunla ilgili yorumlari okumak istedim maalesef ki sadece olumsuz yorumlar okudum... yani lütfen deneyimli biri Levent bey ile ilgili deneyimlerini paylassin cok moralim bozuldu baska uygun kime gidebilirim bilmiyorum.

Iyi geceler herkese...
ben 25+3günlük gebeyim... özel saglik sigortam olmadigi icin uygun bir özel hastaneye gidiyorum Central Hospital‘e orada Levent Konur‘a gittim 2kez ve simdilik memnun kaldim fakat biraz önce onunla ilgili yorumlari okumak istedim maalesef ki sadece olumsuz yorumlar okudum... yani lütfen deneyimli biri Levent bey ile ilgili deneyimlerini paylassin cok moralim bozuldu baska uygun kime gidebilirim bilmiyorum.

Hiç aklınız kalmasın benim doğumunu Levent bey yaptırdı ve harika bi doktordur. Kimi memnun kalır kimi kalmaz kişilik yapısıylada ilgili doğum doktoruna güvenmek çok çok önemli ben Levent beye gözüm kapalı güveniyorum. Çok güler yüzlü çok tecrübeli ve en en önemli aile gibi her aşamada yanınızda

Arkadaslar meraba bende levent beye gidiyorum kendisinden memnunum fakat central hospitaldaki normal ve sezaryen fiyat farkindan dolayi endişeliyim,normal dogum yapmak istiyorum,levent beyde dogum yapan arkadaslar bilgi verebilir mi kendisi normal dogum yanlisi mi yoksa sezaryen taraftari mi

Iyi geceler herkese...
Merhaba görür görmez cevaplamak istedim. Levent bey benim hayatımda tanıdığım en iyi doktorlardan biri hatta birincisi. Tüp bebek sayesinde ikizlerim var ve önce Allah’a sonra Levent beye borçluyum İnanın. Hamileliğim boyunca kadın dr olmak dışında benim psikoloğum gibiydi. Herzaman her endişemi öyle güzel giderdi ki çok mutlu bir hamilelik geçirdim çünkü ondan önce gittiğim 10 larca dr çocuğumun olmayacağını söylemişti. Her konuda beni rahatlattı. Kendisi ayrıca gerek görmediği sürece sezeryan yapmayı düşünmeyen ama önerdiğinde de mutlak bir sebebi vardır. Ona güvenin. Onu ve onun gibi dr ları Allah başımızdan eksik etmesin. Çok iyi bir dr düşmüşsünüz.

Merhabalar,aklimdaki sorularin cevabini gectigimiz hafta levent hoca sayesinde cok rahat bir normal dogum yaparak almis oldum,kendisi gercekten isinin ehli ilgili bir doktor tereddut yasayan herkese kendisini tavsiye ederim

Iyi geceler herkese...
7 haftalık geneyim ve ilk kontrolüm için malesef tecrübesine güvenerek levent beye gittik.Sayısız tüp bebek denememden ve 12.hafta yaşadığım bir düşükten sonra çok zor elde ettigim ikinci gebeligimde keseyi gördüğüme bile sevinemez hale getirdi beni.Odasından çıktığından beri berbat haldeyim, sürekli ağlıyorum.Çok çok yanlış bir tercihti ne yazık ki..Kaba,saygısız ve negatif biri.

yorum yapan 3 yeni üye sadece levent bey i övmek icin siteye üye olmus gibi gözüküyor zira baska forumlarda hic yorumları yok ve üyelik tarihleri de eş zamanlı
güven uyandırmadı bende

Yorumun ustunden bir hayli zaman gecmis ama cevap yazmak istedim.Evet levent bey hakkinda yorum yapmak icin foruma uye oldum cunku hamileliklerimde doktor arayışlarimda yorumlardan faydalandim ve belki yorumumda birilerinin isine yarar diye düşündüm,sizde guven uyandirmadiysa kendisine gitmek zorunda degilsiniz,kendisinin cok cana yakin cok guler yuzlu oldugunu soylemiyorum bunlar ikili iletisimle alakali kimi sever kimi sevmez ama sayesinde kizimi kucagima normal dogumla cok rahat sekilde aldim tecrubeli ve kararlarina guvenilecek bir hekim.Secim tabiki anne adaylarının sonucta 9ay takipte kalacaginiz bir doktora icinizin isinmasi da onemli.tum hamilelere hayirli doğumlar

X