Kızlar Merhaba
Daha öncede üyeliğim vardı ama şifremi unuttum, yeni hesapla geliyim dedim vesselam.
Bi de özlemişim forumu
Neysee konuya gireyim hemen
Daha önce çok arastırdım ama burnumda cok kusur olmadıgı için askıda bir konuydu burun ameliyatım.
Ve bu yaz tatilinde halamın isteğiyle hastanede işe başlamamla birçok
estetik cerrah ve kulak burun bogaz doktorlarımızla tanışma fırsatı buldum. Kısmetse demeeek kaçış yok
Muhammed Dilber beni görür görmez burnunu yapmamız lazım dedi biraz muhabbet ettik ama yok yine kendimde o cesareti bulamadım, ama kendimi kötü hissettim.Halamıda ameliyat etmişti ve begendiğim bir işlemdi yine.
Bi aklıma girdi ufaktan.Daha sonra Levent Çoban'la tanıştım herseyden önce guzel enerjisi, iyi kalpli bir insan olusunu hissettiğiniz anda işini de ne kadar severek yapabileceğini hissedebilirsiniz.
Hayatımın her alanında enerji denen bir olaya inanırım ve guzel enerji hissetmediğim hiçbirşeyi yapmam.
Levent Hocamda güzel bi kız oldugumu ama bunu daha guzelleştirebileceğimizi söyledi. Zaten kendisi ( tesadufe bak
)bana 3 sene önce de baska bir hastanede burnunun iç yapısında eğrilik var diye teshis koymustu, dısardan belli olmuyordu o zamanlar, yas arttıkca kemik buyuyuk belli ediyormus kendini.
Sonra bigün basım deli gibi ağırırken Levent Hocamla karsılastık ve bunun solunum kalitesizliği sonucu olusabileceğini söyledi. Ve salı günü karar aldım dedim hocam hemen ilk fırsatta size ameliyat olmak istiyorum diye.
Kan verdim sonra 2 gun sonraya ameliyatını ertelemek zorunda olan bi kız cıktı. Persembe gunu onun sırasına alınıp amelşyat oldum bende
Hersey istediğim gibi gelişti, güzel ve heyecanlı bir surecti
Acabalar falan oluyor kafanızda ama bi de psikolojik olarak emin olunca sorun olmuyor.
Ameliyata tek başıma gitmek istedim. Gittim zaten çok tek gibi değildim sağolsunlar çok ilgilendiler
Persembe ameliyat oldum ve bugun pazartesi. Tam dördüncü günüm. Ameliyattan sonra dediğim ki hocam kafam gaz mı kacırıyor? Sen bugune kadar nefes almıyordun canım nefes almaya basladın dünyaya hosgeldin dedi
Türkiyede insanların yuzde doksanı böyleymiş zaten
İlk gün hiç ağrı sızı olmadı cok rahattım. İkinci ve ucuncu gunde ödemler insin diye yarı oturur pozisyonda dolastıgınız icin biraz sıkılıyorsunuz, hepsi bu.. Tamponları bugun cıkardık. Yuzum ameliyat sonrası çok şişmişti , tenim biraz hassas galiba....
2. günümde yuzumun şişi hemen indi, alcım buyuk geldi düştü ama sorun olmadı. Bugun Levent hocam yeniden pembe alcı yaptı çok seker
Daha şekil belli değil belki ama bakan gören herkes Levent Hocaya ulastırmamı falan istedi.
Güzel olacagı belli diyorlar (Kısmetse insallah)
Şu süreçte hiç keşke ya da acaba demedim.
Şekli oturunca da sizinde paylaşcam
Ama Levent Çoban'a ameliyat olmak isteyen varsa hiç düşünmesin. Hem çok şeker hem çok iyi
Sizinlede paylasımda bulunmayı özlemişim. Paylasmak istedim