• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Kemal İslamoğlu Hasta Yorumları

SEMAYAZARRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
38
0
96
Antalya
Arkadaşlar Antalya'da Kemal beye ameliyat olan var mı? 5 eylül'De ameliyatım var. Olan varsa eğer fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca olduktan sonra da burada neler yaşadığımı anlatacağım. Tabii ölmez sağ kalırsam :D:50:

Doktor Kemal islamoğlu çok kötü bi doktor aman diyorum ona ameliyat olmayın benim burnumu mahvetti çok pişmanım şakın kendinizi ona emanet etmeyin arkadaşlar

Arkadaşlar Antalya'da Kemal beye ameliyat olan var mı? 5 eylül'De ameliyatım var. Olan varsa eğer fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca olduktan sonra da burada neler yaşadığımı anlatacağım. Tabii ölmez sağ kalırsam :KK70::KK50:
Merhabalar, benim de kafamda çok soru işareti vardı. Çok fazla araştırma yaptım ve arkadaşım Kemal Hoca'ya ameliyat olduğu ve memnun olduğu için Kemal Hoca'yı seçtim. İyi ki de ona ameliyat olmuşum. Doğalllıktan yana samimi bir doktor. Görüşmelerinde detaylı bir şekilde bütün her şeyi anlatıyor. Ben protez ameliyatı oldum ve çok iyi geçti daha 3. günümdeyim ama ağrı dışında hiçbir şikayetim yok. Eli çok becerikli, zaten Amerika'da eğitim almış. İçiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz. Çok ilgili ve babacan bir doktor. Olacak arkadaşların soruları varsa bütün süreç hakkında bilgi verebilirim.

Back