Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)
- Konu Sahibi seromi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben 15 aralıkta estetik ameliyatı oldum ismail bayrama ; çok çok memnunum hastanedeki bütün estetik doktorlarla görüştüm en iyi doktur bana göre ismail bayram olduğuna karar verdik ailemle gatanın doktorları zaten muhteşemdir ; titiz , başarılı kararlı olumlu olumsuzlukları o anda söyleyen yanıltmayan bir doktor hastanedeki en iyi doktor arkadaşlar ..
Son düzenleme:
Ben 15 aralıkta estetik ameliyatı oldum prof. ismet aslan'a gittim , dr. teoman doğan'a gittim , Heykeltraş Opr. Dr. Barış çakır'a Gittim , Opr. Dr. M.Veli Arslana gittim ve en son ismail bayrama gittim çok kararsızdım 1 yıl doktor aradım en son ismail Beyde karar verdim bazı ön yargılarım tedirginliklerim vardı bunlara açıklık getirdi 1 hafta içinde karar verdim ailemle ; titiz , başarılı, kararlı, yanıltmayan bir doktor ben çok çok memnunum arkadaşlar en iyi doktor diyebilirim hastanedeki
Ben 15 aralıkta estetik ameliyatı oldum ismail bayrama ; çok çok memnunum hastanedeki bütün estetik doktorlarla görüştüm en iyi doktur bana göre ismail bayram olduğuna karar verdik ailemle gatanın doktorları zaten muhteşemdir ; titiz , başarılı kararlı olumlu olumsuzlukları o anda söyleyen yanıltmayan bir doktor hastanedeki en iyi doktor arkadaşlar ..[/QUOTE]
şimdiden geçmiş olsun .. benimde şişliklerim hala var ben doktorumdan çok çok memnunum
bende bu doktara aleıyat oldumm.....şimdılık memnunum...!12 gun oldu
kızlar merhabalar, bende ismail beye oldum ameliyatımı, bir buçuk sene geçti üzerinden ama memnun değilim maalesef. burun ucum çok sivri ve uzun kaldı, yüzüme hiç yakıştıramıyorum ve revizyon ameliyatı düşünüyorum. Ayrıca ameliyattan önce hiç ama hiç nefes problemim yokken şimdi her sabah burnum tıkalı kalkıyorum Nefes almakta sıkıntı yaşıyorum
İyi araştırın derim ben.
İyi araştırın derim ben.
burun ucu estetiği için hangi doktoru önerirsiniz ?
BEN (İSMAİL BAYRAM DERİM )
evet benimde her sabah kalktığımda burnum tıkalı oluyor benm estetik olduğumu kimse anlamıyor çok doğal oldu tam istediği gibi benm 6 ay oldu ameliyat olalı yeni yeni burun toparlıyor kendini içtende aynı şekilde diye düşünüyorum . herkez için bu memnuniyet söz konusu değil tabiki kimi mennun kalır kimisi kalmaz bu şans işi
Ben Kasım'ın 15 inde ameliyat oldum tam 7 ay oldu aynı sorun bendede var malesef burnum dış görünüş itibariyle çok güzel oldu .. kendimde beğendim .. fakat tıkanıklık içindeki yaralardan tıkalı olduğunu düşünüyorum kıkırdaklar alındı ameliyatta hemen gelişmezki yaralar iyileşmemiştir ..
merhaba arkadaşlar bende İsmail Bayram a ameliyat oldum 1 ay oldu ameliyat olalı ve burnumu kimse fark etmiyor ameliyat oldugumu anlamıyolar suan icin cok memnunum fakat bazen aksamları ışığın altına geçtiğimde kenarları sivri gibi geliyor bana acaba 6 ay içinde burun oturdugu zaman sivri buruna dönüşürmü lütfen cevap yazarsanız sevinirim doktoruma sorduk bariz bi değişme olmaz dedi benim değişmeden kastim sivri olmaması ( sivri oldu diyen arkadaş bandajı ilk açtığındada sivri duruyormuydu burnu