• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dr konusundaki kafa karışıklığını tahmin edebiliyorum. Bende ve burnunu yaptıran bir çok kişi aynı şeyi yaşamıştır. Resmimi profil resmi olarak ekledim. Eski hali ile arasında çoookk fark var. Çok mutluyum. İyi yaptırmışım. Henüz şiş ve iyileşme aşamasında. Umarım seninde istediğin gibi bir burnun ve güzel geçen bir sürecin olur. Hayırlısı şimdiden.
Canım çok saol.evet okadar karışık ki çorba gibi:KK43: burnunu gördüm ve cok begendim bende bu Şekil istiyorum ama yüzüme de gider mi tabi oda var:KK43: sen İsmail beye olduk degil mi? Ama eski Halini göremedim.

Canım çok saol.evet okadar karışık ki çorba gibi:KK43: burnunu gördüm ve cok begendim bende bu Şekil istiyorum ama yüzüme de gider mi tabi oda var:KK43: sen İsmail beye olduk degil mi? Ama eski Halini göremedim.

Eski halimde bu :) İsmail Bayrama oldum. çok memnunum.

Ayyy çookkk guzel olmuş ya cok begendim çokta dogal Durmuş tam istedigim gibi,peki Şekline kendi mi karar verdi böyle olsun diye yoksa sen mi istedin? Ayrıca iyileşme ve oturma Süreci nekadar Sürüyor?

Ayyy çookkk guzel olmuş ya cok begendim çokta dogal Durmuş tam istedigim gibi,peki Şekline kendi mi karar verdi böyle olsun diye yoksa sen mi istedin? Ayrıca iyileşme ve oturma Süreci nekadar Sürüyor?

Ben bir albüm dolusu resimle gittim :) (göstermeme gerek kalmadı.) Şöyle istiyorum böyle istiyorum dedim :)) klasik.
Kalın derili olduğum için çok oynama şansımız yoktu. İsmail bey kendi istediği / bildiği gibi yaptı.
Kendisine teslim ettim. Ameliyattan çıkıp kendime gelene kadar kafamda hep tereddütlerim vardı. Nasıl oacağına
dair. Şimdi herkese her yerde övünerek gösterip söylüyorum. Doktor çok önemli. Başka doktorlada görüştüm. Yüksek olan beklentilerimi biraz düşürdüm. Ama sonuç keyif verici. Ben ve çevrem çok beğendi. Biraz şans işi olduğu kesin tabi. Benim iyileşme sürecim uzun baya. Çok işlem yapıldı. Burnumun tam oturması ise 1 yıl olacakmış. Şimdiden belli oluo nasıl olacağı gerçi. İnş hiç bozulmaz. Hala üzerine titriyorum :)) Umarım seninde istedin gibi olur herşey. Çünkü çok önemli.

Ben bir albüm dolusu resimle gittim :) (göstermeme gerek kalmadı.) Şöyle istiyorum böyle istiyorum dedim :)) klasik.
Kalın derili olduğum için çok oynama şansımız yoktu. İsmail bey kendi istediği / bildiği gibi yaptı.
Kendisine teslim ettim. Ameliyattan çıkıp kendime gelene kadar kafamda hep tereddütlerim vardı. Nasıl oacağına
dair. Şimdi herkese her yerde övünerek gösterip söylüyorum. Doktor çok önemli. Başka doktorlada görüştüm. Yüksek olan beklentilerimi biraz düşürdüm. Ama sonuç keyif verici. Ben ve çevrem çok beğendi. Biraz şans işi olduğu kesin tabi. Benim iyileşme sürecim uzun baya. Çok işlem yapıldı. Burnumun tam oturması ise 1 yıl olacakmış. Şimdiden belli oluo nasıl olacağı gerçi. İnş hiç bozulmaz. Hala üzerine titriyorum :)) Umarım seninde istedin gibi olur herşey. Çünkü çok önemli.

Yani şans işi derken :/ asıl sorun benim burnumun ucu düşük ama seninkine benziyor hatta ablama resmi yolladım ben sanmış seni:) evet 1 yıl diyorlar oturma Süreci,ayrıca ameliyattan sonra alışma Süreci falan zor oldu mu? Birde nefes alma sorunu yasadın degil mi? Kusura bakma çok soru soruyorum ama anlarsın Halim'i:) acıkcası ben amirali beyde karar kılmıştım ama İsmail beyde oldukça başarılı iş çıkarmış kafam daha da karıstı :( ayrıca sen nekadar fiyat ödedin ameliyat için?

Doğal bir burun yaptığı için hemen alıştım yeni burnuma. Kendimi hazırlamıştım zaten. Sürekli kolluyorum tabi. Herkesten, herşeyden :) İçindeki şişlerden ve kabuklardan dolayı (iyileşme süresinde normal) arada tıkanıklık oluo. Özellikle sabahları. ama sonrasıdna büyük bir sıkıntı yok.
Yani şans işi derken :/ asıl sorun benim burnumun ucu düşük ama seninkine benziyor hatta ablama resmi yolladım ben sanmış seni:) evet 1 yıl diyorlar oturma Süreci,ayrıca ameliyattan sonra alışma Süreci falan zor oldu mu? Birde nefes alma sorunu yasadın degil mi? Kusura bakma çok soru soruyorum ama anlarsın Halim'i:) acıkcası ben amirali beyde karar kılmıştım ama İsmail beyde oldukça başarılı iş çıkarmış kafam daha da karıstı :KK43: ayrıca sen nekadar fiyat ödedin ameliyat için?

Nefes alma problemi cok yasamadim. Ilk gun cok zorlandim. Herseye hazirlikli ve raziydim. Cok kararliydim. O kadar cok istiyordum ki hemen alistim yeni burnuma :) fiyat olarak ben biraz burda yazilanlarin ustunde odedim. Ama cok islem yapildi. Bid sonuctan memnunum. Onemli olan bu. Her iki dr lada gorus. Hangisi icine sinerse ona yaptir. Hayirlisi.

Amin
Doğal bir burun yaptığı için hemen alıştım yeni burnuma. Kendimi hazırlamıştım zaten. Sürekli kolluyorum tabi. Herkesten, herşeyden :) İçindeki şişlerden ve kabuklardan dolayı (iyileşme süresinde normal) arada tıkanıklık oluo. Özellikle sabahları. ama sonrasıdna büyük bir sıkıntı yok.

Nefes alma problemi cok yasamadim. Ilk gun cok zorlandim. Herseye hazirlikli ve raziydim. Cok kararliydim. O kadar cok istiyordum ki hemen alistim yeni burnuma :) fiyat olarak ben biraz burda yazilanlarin ustunde odedim. Ama cok islem yapildi. Bid sonuctan memnunum. Onemli olan bu. Her iki dr lada gorus. Hangisi icine sinerse ona yaptir. Hayirlisi.

Bilgiler için çok tesekkur ederim canım çok tesekkurler:) buarada son sorum olcak burnunda sorunun yoktu dimi senin sadece Şekil için

Amin

Bilgiler için çok tesekkur ederim canım çok tesekkurler:) buarada son sorum olcak burnunda sorunun yoktu dimi senin sadece Şekil için
Sorun yok biliyordum. Sol arka kisim kapali dediler muayene sonrasi. Hatta muhammet beyde ayni seyi soyledi. O yuzden kkb dr da girdi amelyatima (muhammet dilber)

Canımm merhaba.senden ricam olacaktı bana burnunun yandan resmini gönderebilirmisin? Zaten çok karıstı kafam :( digerleri de çok pahalı ve bütçemi aşıyor:( ne yapcam bilmiyorum

Yandan resmimi profil yaptm. Tabi hala şiş burnum daha tam oturmadı. İsmail beye kontrole gittinmi? Ne dedi?
Tabi birazda bütçe meselesi.

Suni merak ettim ismail bayram bey boğaziçi tıp merkezinde ameliyat yapıyor bunu biliyorum. .muhammet beyin 3 hastaneyle anlaşması var 1 amerikan 2 Acıbadem 3 ethica
senin ameliyatina nasıl girdi..oÖzellikle Gidince de sorucam

Merhaba bende iki hafta önce İsmail beye ameliyat oldum vee kesinlikle çok memnunum. Herşeyden önce tecrübeli bir dr. burnumu gören herkes çok beğeniyor. Şansmıdır bilemem ama hiç sıkıntı yaşamadım ( kendi korku ve endişelerim hariç :)) Bende ameliyat olmadan önce çok kararsızdım ve sürekli siteyi takip ediyor deli gibi bütün yorumları okuyordum. ve şimdi 2.haftam yeni burnumdan çok memnunum. sorularınız varsa cevaplayabilirim tecrübeme nazaran kendimce. Kesinlikle İsmail bey diyorum.

Yukarıda önceki yazılarım var. Yanlış anladın karıştırdın galiba. Ben İsmail bayrama boaziçinde ameliyat oldum. Muhammet beye muayene olmuştum. Onun boğaziçiyle alakası yok. O başka yerlerde ameliyat yapıyor.

Slm canım nasılsın?
Evet dun gördüm yandan resmini fakat yandan sivri ve kalkık mı olmuş sanki?
Bende bu hafta en gec ctsi gunune kadar gidicem mecburum Çunku zaman daralıyor ve yaz Ayında zor oluyormuş iyileşme Süreci ondan dolayı bu ay içerisinde olmak istiyorum ama kafam da okadar cok karıstı ki kasap diyorlar falan.. Tabi şans işi de ama çok çok bütçemi de aşamam açıkcası :KK43:

Yukarıda önceki yazılarım var. Yanlış anladın karıştırdın galiba. Ben İsmail bayrama boaziçinde ameliyat oldum. Muhammet beye muayene olmuştum. Onun boğaziçiyle alakası yok. O başka yerlerde ameliyat yapıyor.

Slm canım nasılsın?
Bende bu hafta en gec ctsi gunune kadar gidicem mecburum Çunku zaman daralıyor ve yaz Ayında zor oluyormuş iyileşme Süreci ondan dolayı bu ay içerisinde olmak istiyorum ama kafam da okadar cok karıstı ki kasap diyorlar falan.. Tabi şans işi de ama çok çok bütçemi de aşamam açıkcası :KK43:

Slm canım nasılsın?

Hafif kalkık oda zamanla inecek. Yüzüme gidiyor. Görenler begeniyor. Yani yorumlar iyi :)) herkesten öncede kendim. Walla canım hayırlısı neyse o olsun senin için. Zor ve önemli karar. İyi düşün. Umarım güzel olur herşey :)

[Ameliyat olszygirl25, post: 39734631yönle2682"]yapmayın im nasılsıgüzel oluetsonrasında çekenlerbibiliyoruz örnek bn şans yandan sivri ve kalkık mı olmuş sanki?
Bende bu hafta en gec ctsi gunune kadar gidicem mecburum Çunku zaman daralıyor ve yaz Ayında zor oluyormuş iyileşme Süreci ondan dolayı bu ay içerisinde olmak istiyorum ama kafam da okadar cok karıstı ki kasap diyorlar falan.. Tabi şans işi de ama çok çok bütçemi de aşamam açıkcası :KK43:[/QUOTE]

Ameliyat olanlar lutfen 6 ay olmadan yonlendime yapmayin ilk aylar guzel olup sonrasinda cokenleri biliyoruz ornek bn sans diyip gidenlerdenim

Back