Dr ihsan türkmen meme büyütme ameliyatı

mangokabuklari

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
106
32
Merhaba ihsan türkmen duyan var mı arkadaslar ben ameliyat olmak istiyorum dikleştirme artı buyutme görüştüm kendisiyle gayet iyi gecti gorusme. Genel bilgisi olan duyan arkadaslar var mı? Bi de baska doktor var mı ekstradan cok memnun kaldıgınız? Cok sarkık degil aslinda kilo verdigim icin baya diklestirme onerdi bi de derim cok musait sarkmaya

Merhaba ihsan türkmen duyan var mı arkadaslar ben ameliyat olmak istiyorum dikleştirme artı buyutme görüştüm kendisiyle gayet iyi gecti gorusme. Genel bilgisi olan duyan arkadaslar var mı? Bi de baska doktor var mı ekstradan cok memnun kaldıgınız? Cok sarkık degil aslinda kilo verdigim icin baya diklestirme onerdi bi de derim cok musait sarkmaya
Ben oldum 1 hafta olacak dr iletisimi sicakligi cok iyi ama acikcasi benm yorum yapmam icin erken oldugunu dusunuyorm. Ameliyat nasil gecti derseniz cokkk rahat gecti sanki olmamis gibiyim suan

Merhaba, büyütme ve dikleştirme ne kadar tuttu?

Şu an nasılsınız çok merak ettim sizi 🙏🏼
Merhaba asuagrizi hicbir sorunum tok cok sukur. Gunluk hayatima coktan dondum. Konforlu bir ameliyat sonrasi gecirdim
Goruntu olarak daha belirginlesti tabii. Odemler bayaa azaldi durum iyi gibi gozukuyor. Ben simdlik memnunum. Simetrisi dikislee vs sorunum yok. Goruntu harika suan:)

X