Sivilceli Ciltler Dr.İbrahim Saraçoğlu'ndan Sivilce Kürü

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

LATHINNAA

süt böceğim büyüyor
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
258
58
Bugün Dr.İbrahim Saraçoğlu Seda Sayan£ın programına çıkmıştı,bu kürü sizlerle paylaşmak istedim.sanırım buz kalıbı şeklindede kullanılabilir...hem temizleyici hem tonik...şimdi gelelim kürün tarifine;

1 türk kahvesi fincanı soda
1 türk kahvesi fincanı doğal elma sirkesi

Uygulanışı;
Karıştırıp pamuk yardımıyla cilde sürülür ve yarım saat bekletilir,haftada 3-4 kez yapılabilir...a.s

işe yarıyor mu yapan var mı acaba

canım ben yapmaya başlıcam ama adam kesin konuştu şahsen etkilendim.benim sivilce problemim sadece mens dönemlerimde oluyo ama cildi canlandırdığını arındırdığını ve sıkılaştırdığını söyledi.ben sırf bu nedenle uygulamayı düşünüyorum ki sivilceler üzerinde zaten elma sirkesi mucize

evet bugün bende bi bakıyım dedim.sivilce diyince dikkatimi çekti.. kaydirigubbakcemile3 bende deniycemde evde üzüm sirkesi var elma sirkesi alınca deniycem inş faydası olur

benim de az gibi duruyor ama aslında bir sürü var ve ne kadar doktora gittiysem kesin bi çözüm olmadı bende buz şeklinde yapıp denicem haberdar edelim birbirimizi

kızlar ben bu akşam yapıcam bakalım ne olcak yazarım yarın sonuçları :1rolleyes:

bir günde pek birşey olmaz diye tahmin ediyorum canım ama sen gene de yaz bakalım bakarsınbelki olur yerimseniben

kızlar merabaaa...akşam yaptım bu kürü cildimin sıkılaştığını hissettim,ayrıca mens oldum bugün 2 gün önce ufak ufak sivilceler çıkmaya başlamıştı bu sabah baktım hepsi küçülmüş mutlaka büyürdü mens günlerimde kür mü fayda etti acaba?inanın sivilcelerimi sıkmak zorunda kalırdım hep ama şu an sadece ufak kızarıklıklar şeklinde inşallah faydası olmuştur...CADIARZU

ya bi de şey aklıma geldi yarım saat sonra yıkicak mıyız yüzümüzü

evet canım önce ılık suya batırılmış pamukla sil daha daha sonra yıka aşamalı olarak yani.ayrıca o kızarıklıklar yok şuan gittiler ve yüzüm kadifemsi bi yumuşaklık içinde ve aydınlık vallahi bende anlamadım...bayanssulusmile

ben dün gece buz olarak sürdüm öyle yattım sabah kalktığımda küçülmüştüler biraz sende yıkamadan dene istersen belki daha etkili oluryerimsenibenolumunekankayizsmile

ay bugun bende deneyim bari.ibrahim saraçoğlunun tavsiye ettiği kürler gerçekten işe yarıyor die biliyorm bakalım bu nasıl olacak

ben dün gece buz olarak sürdüm öyle yattım sabah kalktığımda küçülmüştüler biraz sende yıkamadan dene istersen belki daha etkili oluryerimsenibenolumunekankayizsmile

ya tabi buzun hücre canlandırıcı etkisi olduğu için daha etkili olmuştur.onuda yaparız.ama benim yüzüm yemin ederim o kadar aydınlık ve bembeyaz olduki maşallah inanamadım yani

bende izlemiştim ama günde 2 kez yapılacak diye not almışım ve öyle hatırlıyorum ama :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…