Sivilceli Ciltler Dr.İbrahim Saraçoğlu'ndan Sivilce Kürü

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar ben başka bişe denemeye başladım ve yüzde 89 oranında iyileşme war sivilcelerimde bence denemeye değer sizinle de paylaşmak istedim ılık suda bir diş sarımsağı biraz bekletiyosunuz 3 4 dk sora sarımsağı alıp ikiye bölüp yüzünüze sürüyosunuz her gece bunu yatarken yapın kokuyo evet ama yaz aylarındayız her sabah duş aldığınızda yüzünüzü de uygun bir sabunla yıkayınca birşey kalmıyor aklinialirimsmile

soda ve elma sirkesinde yüksek miktarda asit var yüzünüğün güzelliğini kısa bir süre içinde kaybetmenize neden olabilir.

işe yarıyor ben bir haftadır kullanıyorum günde iki kez .bu arada ne elma sirkesinin ne de maden suyunun cilde bir zararı olduğunu duydum aksine özellikle maden suyu ile yüzü yıkamanın cilde çok iyi geldini okumuştum yanılıyormuyum yoksa?

Kızlar elma sirkesini annem genç kızken seyrelterek yüzüne sürermiş. Ben zararlı olduğuna inanmıyorum çünkü olsa annemin cildi kötü olurdu :KK70: Nişanıma 1 hafta kala sivilcelerim çok fena durumdaydı. Annem günde 1 kez elma sirkesini seyreltip sürdürüyordu yüzüme. Gerçekten sivilceler sönmüştü ve makyajım gayet güzel olmuştu. Lekelere de iyi geliyor. Kendisi denemiş :KK70: kolu ütü ile yanmıştı kardeşimin 4 yaşındayken. Annem elma sirkesini seyreltip her gün kolunu yıkıyordu. Gerçekten şu anda kolunda küçük bir leke dahi kalmadı. a.s ben tembel olduğum için tekrar kullanmadım. Başka bir tedavi geçiriyorum şu anda o biter bitmez kullanmaya başlayacağım.

elma sirkesini bende dört gündür uyguluyorum,zayıflamak içinde içiyorum ayrıca :) şöle söyleyebilirim sivilcelerde pek bişi anlamadım ama lekelerin rengini açıyor sanki . vede zayıflatıyormuş ehehehheehe

Bu kürü 1,5 aya yakın kullandım. Hiç bi faydasını görmedim. Ama siz görmeyeceksiniz diye bişey yok. Cildim yağlı ve gözeneklerim geniş.

Bu kürü 1,5 aya yakın kullandım. Hiç bi faydasını görmedim. Ama siz görmeyeceksiniz diye bişey yok. Cildim yağlı ve gözeneklerim geniş.

umrarım bizimde öle ol maz canım sivilce ne illettirki mahvetti bizi ya:S insanın güveni sarsılıo biz meraklımıyız fondotene batıp gezmeye ,ne yazıkki mecburuz :S

umrarım bizimde öle ol maz canım sivilce ne illettirki mahvetti bizi ya:S insanın güveni sarsılıo biz meraklımıyız fondotene batıp gezmeye ,ne yazıkki mecburuz :S

Yapcak bişey yok :S Ölümsüzlüğü bulcaklar nerdeyse ama buna bi çare bulan yok :S

kil maskesi ile çıkan sivilcelerini azaltabilirsin.Fakat önceki izler hala duruyo. 1 ay oldu gerçi daha ama. Belki düzelir. Umut benimkide :S

kızlarr ben de elma sırkesını uygulamak ıstıyorum ama ız bırakıyor dıye duydum buhar yapıp ıcıne bıraz damlatmak daha ıyı sankıı

X