Dr. Hifzi Velidedeoğlu hakkında bilgi

Tili

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
449
60
318
ARKADAŞLAR SLM
Onep ankara doktorlarından olan HIFZI VELİ DEDEOĞLUNA AMELİYAT OLAN VAR MI???
NE KADAR VE MEMNUN KALDINIZ MI???:a.s.
TESEKUUR EDERİM
:içelim::enbuyukkk:

ameliyat olmadım ama kendisiyle görüştüm.tavsiye üzerine gitmiştim.eminim işinde çok başarılıdır.ama bana onepte öyle bir fiyat çıkardılarki vazgeçtim.

slm çok tesekkur ederim yanıtına ne kadar dedi sana....

mem küçültme ve karın germe konusunda görüştüm.her biri için 6000 euro dendi.üstelik bunlar sadece doktor ücreti,başka hiçbir şey dahil değil.hastane,tahlil,korse,ameliyat sonrası yapılacak fizik tedavi ayrıca para.yani anlayacağın epey astronomik rakamlar.bildiğim kadarıyla meme küçültme ortalama 4000-4500 ytl.onepte ameliyat olmam için daha çooookkkk çalışmam lazım...

arkadaşlar ben bacaklarıma yag enjeksıyonu yaptırmayı düşünüyorum hıfzı beye amelıyat olan varmı kendısıyle görüştüm sıcak geldı bana ama yınede tam karar veremedım böyle bir amelıyat olan varsa bana yardımcı olabılırmı şimdıden teşkler

canım atamadım bende özelden kapalıymış acamadım panelden ne msn i verecektın doktorla ılgılımı beklıyorum tekrar cevabını sagol

yaza burun ameliyatı olmaya kesin karar verdim
ve büyük ihtimalle onepte olcam ama hangi doktora olacağıma karar veremedim
3 doktor var hepsi aynı fiyatamı yapıyo yoksa fiyatları değişiyomu bilmiyorum
hıfzı beye amiliyat olan varsa tecrübelerini bizimle paylaşsın arkadaşlar

ezoz yaptığı tasrımın aynını bulman mükenmel
özelden mail adresimi göndersem bana burnunun fotosunu yollarmısın

arkadaşlar hıfzı beye ameliyat olan yada onunla görüşmeye giden hiç yokmu arnızda....
onepteki dr larla görüşenleriniz yokmu hiç....
onep hakkında bilgilerimizi paylaşalım burda....

mrblar ben hıfzı beye bacak amelıyatı oldum yag enjeksıyonu yaptırdım bacaklarıma dizden aşagıdakı bölgemde acıklık vardı acıklık kapansın die yaptırdım ama sonuc istedıgım gibi degil hıfzı bey iyi bir doktor dinliyor ama cok pahalı nisanda oldum amelıyat 3 ay araylada seanslarım oldu seans başıda ücret tabi ama acıkcası cok pişman oldum onepte yaptırdıgıma doktora bişi diyemem en iyi 10 doktor arasında iyi yapmadımı degil tabi eskıye nazaran iyi görüntü olarak ama istedıgım gibi degil acıklık kapanmadı bayram öncesı 1 seans daha yaptırcaktım iptal ettirdim acıklık kapanmadı

canım çok üzüldüm...ne diyeceğimi bilemiyorum büyük bi hayel kırıklığı olmuş...
bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim

ben tşk ederim sevil saol hıfzı bey iyi doktor ama işte istedigim sonuc olmadı yinede başka doktor bakıyorum bakalım

ben hifzi beye ameliyat oldum. ücret 5000 tl dendi, sonra buna hastanenin konaklama ücreti eklendi, 1000tl sonra su bu, hatta tetkikler bile dahil degil yani, sonunda ameliyat bana 8000-9000 tlye patlamisti 2005 yili idi, ayrica burnum hic güzel olmadi. Hifzi bey baska alanlarda asil bilmiyorum ama rhiniplastide basarisiz. Kuzeimde onda amliyat oldu, sonuc yine güzel degil. bir beraber olduk ayni zamanda...hayal kirikligina ugradi..revizyon düsnüyorum..düsünüyoruz..

Merhaba,
Bu uyarıyı tekrar yapmak gereği duydum. Malesef bazı çevreler forumu kullanarak bazı hekimleri yargılayıp bazılarını yere göğe sığdıramıyorlar. Lütfen bu başlıkta yazılanlar sizde fikir verici olmasın. Aldatıcı mesaj tahmininizden çok fazla. Sizlerden ricam gidin muayene olun ve sonuca öyle varın. Buradaki mesajlarla yola çıkanların aklına şaşarım. Sanal bir ortam karşınızdakinin güvenirliği ne kadar ? Lütfen kararı kendiniz verin. Bazı doktorları karalama kampanyası başlamış. Şunu sorun öncelikle kendinize " hangi estetik cerrah yaptığı operasyon kötü olsun, sonuçtan hasta memnun kalmasın diye yola çıkar ? " Lütfen tüm yoprumları dikkatlice okuyup ona göre hareket edin ve mutlaka öncelikle gidip muayene olun.

2005 te bu ucretı odedın yanı cok pahalı asıı pahalı hatta bnde gorucektım ama vazgectım o halde hem pahalı hemde memnun kalmmıssnz

evt cok pahali idi, hataneye sadece 1000 Tl ödemistik, üstelik tetkiller biledahil degildi, hepsi sonradan kötü sürpriz gibi oldu..kaldigimiz hastanede tetkikler 300- ila 500 TL arasi tutacakt, yanimizda yeterince para yoktu diye ameliyattan 3-4 saat önce halsiz halsiz baskakliniklerin yolunu tuutuk tetkikleri öyle yaptik., tamamen rezalett yani..Hifzi beyin yaptigi baska buunlari gärmedm ancak, kendisi bizim burnuuzu ameliyat ettiyse acemiler gibi yapmis, cünkü "polly peak" gibi yapmis = kus gagasi..yada asistanlarindan birine yaptidi ameliyati, her neyse ya bu ya su, sonucta o verdigim paraya degmedi...

aaa aslinda hifzi bey cok iyi doktordur her ameilaytta basarisizliklar vardir emin olki birdahaki doktorun daha kotu yapabilir eger hifzi beyde kotu olduysan yani bence onur erola git ozaman ancka o duzeltir ama o dahada pahali yani bol sifirli :)

mrb arkadaşlar burun ameliyatı konusunda hıfzı beyle görüştüm belki fiyat politikaları yapılacak ameliyatın ve isteklerin zorluğuna göre değişiyordur.muhtemelen haziran gibi ameliyat olacağım ama muayenede yapılan fotograf değerlendirmesi ne kadar sağlıklı oluyor onu merak ediyorum tam karşıdan ve yakın modda çekim yapılmış fotoğraf üzerinde değerlendirme yapılıyor.yapılacaklar yan profilden ve mantıken çok doğru geldi ama karşı profilden çok canıma sinmedi fotoğrafın yakın alınması bunda ne derece etkili sizce.

Bende hıfzı beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Senden ne kadar ücret talep etti?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…