ben hifzi beye ameliyat oldum. ücret 5000 tl dendi, sonra buna hastanenin konaklama ücreti eklendi, 1000tl sonra su bu, hatta tetkikler bile dahil degil yani, sonunda ameliyat bana 8000-9000 tlye patlamisti 2005 yili idi, ayrica burnum hic güzel olmadi. Hifzi bey baska alanlarda asil bilmiyorum ama rhiniplastide basarisiz. Kuzeimde onda amliyat oldu, sonuc yine güzel degil. bir beraber olduk ayni zamanda...hayal kirikligina ugradi..revizyon düsnüyorum..düsünüyoruz..
evt cok pahali idi, hataneye sadece 1000 Tl ödemistik, üstelik tetkiller biledahil degildi, hepsi sonradan kötü sürpriz gibi oldu..kaldigimiz hastanede tetkikler 300- ila 500 TL arasi tutacakt, yanimizda yeterince para yoktu diye ameliyattan 3-4 saat önce halsiz halsiz baskakliniklerin yolunu tuutuk tetkikleri öyle yaptik., tamamen rezalett yani..Hifzi beyin yaptigi baska buunlari gärmedm ancak, kendisi bizim burnuuzu ameliyat ettiyse acemiler gibi yapmis, cünkü "polly peak" gibi yapmis = kus gagasi..yada asistanlarindan birine yaptidi ameliyati, her neyse ya bu ya su, sonucta o verdigim paraya degmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?