Evet ameliyat oldum 6000 civari biseydi. Oyle aman aman harika oldu diyebilecegim bi burun olmadi ama cirkin de degil, eski burnumdan kat kat guzel ve inanilmaz dogal bi burnum oldu goren herkes estetik oldugumu soylemeden farketmiyo ustelik baya degismesine ragmen. Zaten hifzi beye surasi soyle olsun dedigimde suratinin olcusune gore ayarlicam siparis ustune burun yapmam ben dedi tasarladigi buruna yakin bi sonuc aldim. Surece gelirsek cok kolay bi ameliyat ilk 3 4 gun sikinti cektim o da sislerden dolayi agri sizi hic bisey olmadi cok rahattim. 1 hafta sonra alci cikti sargi yapti 2.hafta silikonlar cikti. Yeterli oldu umarim sormak istedigin baska seyler olursa seve seve yardimci olurum
Benim kız kardeşim yaptırdı burnunu hıfzı beye, cok yetenekli bulmadım, ama burnu oldukça doğal oldu fakat daha iyi olabilirdi. Umarım sen istedigin gibi bir sonuc alırsın.
merhaba .... ben hıfzı velidedeoğluna burun Ameliyatı olmayı dusunuyorum muayeneyede gittim ama insanın yuzu çok onemli oldugu için karar vermekte cok zorlanıyorum... burnunu ona yaptıran varsa lutfen ama lutfen bana resmini yollayabilir mi?
merhaba umarım yazdıklarım sana geliyodur siteyi daha yeni kullanmaya basladım tam öğrenemedim işleyişi.... lutfen bana bi resmini gonderır mısın hıfzı beye amelıyat olmussun sanırım???
Benim kız kardeşim yaptırdı burnunu hıfzı beye, cok yetenekli bulmadım, ama burnu oldukça doğal oldu fakat daha iyi olabilirdi. Umarım sen istedigin gibi bir sonuc alırsın.[/QUOTE
eger senın ıcın sorun olmazsa kardesının resmını yollayabılır mısın? bende hıfzı beye yaptırmayı dusunuyorum ama vok korkuyorum ve kararsızım tesekkurler