Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tazecik ameliattan cikan fitifit var :) bir seneyi gecmis arzum77 var ve Londonsibel var burda bildigimdr hasan findik a karnini gerdiren varmi????? Ameliyata kesin karar verdim ama dr konusunda cok kararsizim....
Hayırlı olsun kararınızInsallah bende ama 3 ekim :)) gorusmeye gittim, once teyzem olmustu Hasan Beyde ve cok memnun kalmisti.
Bende gorusmeye gittim, icim cok isindi, insallah karin germe + meme yaptiracgim, 3 ekim de.
Ayy insallah, bana ozelden resim atabilirmisiniz karnininizin Simdiden cok heycanliyimHayırlı olsun kararınız
Benimde ilk ameliyatım meme büyütme idi. Daha önce lipo yaptırmıştım karnıma ama sonuç memnun etmedi beni,sonra tam karın germe yaptırdım çok şükür istediğim sonucu aldım. Darısı başınıza olsun inşallah
Beni izlemeye alırsanız bazı sonuçları görebilirsiniz . Sizde foto eklerseniz ben izlmeye alabilirimAyy insallah, bana ozelden resim atabilirmisiniz karnininizin Simdiden cok heycanliyim
Beni izlemeye alırsanız bazı sonuçları görebilirsiniz . Sizde foto eklerseniz ben izlmeye alabilirim
Beni mahvetti...dr hasan findik a karnini gerdiren varmi????? Ameliyata kesin karar verdim ama dr konusunda cok kararsizim....
Nezaman ameliyat oldun?? Bu aralar herkezden öyle duyuyorum... Peki ne oldu?Beni mahvetti...
buradan yazıldığı zaman hemen msj siliniyor ve engel geliyor.özelden yazarım.Nezaman ameliyat oldun?? Bu aralar herkezden öyle duyuyorum... Peki ne oldu?
buradan yazıldığı zaman hemen msj siliniyor ve engel geliyor.özelden yazarım.
Tmm merakla bekliyorum msjiniburadan yazıldığı zaman hemen msj siliniyor ve engel geliyor.özelden yazarım.
bende ekim de ameliyat olmayi düsünüyordum bilgilerinizi benimlede paylasirmisiniz??Beni mahvetti...
tabi ki de ama fazla detaylı yazamayacağım.çünkü yazılan msjlar hemen siliniyor ve engel geliyor.senin ne olacağını bilimiyorum ama kesinlikle o doktoru tavsiye etmiyorum.başka doktor araştır.birincisi paragöz,bunun için senin hiç şikayetçi olmadığın bölgelerinide kötüymüş gibi sana göstermeye çalışıyor.kesinlikle yaptığının arkasında durmuyor ve hatasını kabul etmiyor.hastasını yarı yolda bırakıyor.bu sitede ondan çok mağdur olan kişiler var.reklamlarla kendisini ön plana çıkarmış,işinin ehli değil.bende ekim de ameliyat olmayi düsünüyordum bilgilerinizi benimlede paylasirmisiniz??
3-4 arkadasim var gögüs ameliyati oldular memnunlardi bende gögüs ameliyati ve karin germe yaptirmak istiyordum, ama teredütlüyüm cünkü burun estetiginde tamam her doktor hastalarinin önce ve sonrasini yüklüyor insan yine daha emin olabiliyor hangi doktor diye ama malesef böyle özel ve kisisel ameliyatlarda gözde görüp karar verilebilecek sonuclar veya resimler yok malesef buyuzden hic doktor secenekleri de tanimiyorum bu konuda :/ bana özelden yazabilirmisin ozaman? cagresizim su an cünkü yurt disinda yasiyorum ve degisik doktorlarla görüsme ve secim yapma secenegimde yoktabi ki de ama fazla detaylı yazamayacağım.çünkü yazılan msjlar hemen siliniyor ve engel geliyor.senin ne olacağını bilimiyorum ama kesinlikle o doktoru tavsiye etmiyorum.başka doktor araştır.birincisi paragöz,bunun için senin hiç şikayetçi olmadığın bölgelerinide kötüymüş gibi sana göstermeye çalışıyor.kesinlikle yaptığının arkasında durmuyor ve hatasını kabul etmiyor.hastasını yarı yolda bırakıyor.bu sitede ondan çok mağdur olan kişiler var.reklamlarla kendisini ön plana çıkarmış,işinin ehli değil.
tabi ki de ama fazla detaylı yazamayacağım.çünkü yazılan msjlar hemen siliniyor ve engel geliyor.senin ne olacağını bilimiyorum ama kesinlikle o doktoru tavsiye etmiyorum.başka doktor araştır.birincisi paragöz,bunun için senin hiç şikayetçi olmadığın bölgelerinide kötüymüş gibi sana göstermeye çalışıyor.kesinlikle yaptığının arkasında durmuyor ve hatasını kabul etmiyor.hastasını yarı yolda bırakıyor.bu sitede ondan çok mağdur olan kişiler var.reklamlarla kendisini ön plana çıkarmış,işinin ehli değil.
Merhaba kotu deneyiminizmi oldu?Beni mahvetti...
3-4 arkadasim var gögüs ameliyati oldular memnunlardi bende gögüs ameliyati ve karin germe yaptirmak istiyordum, ama teredütlüyüm cünkü burun estetiginde tamam her doktor hastalarinin önce ve sonrasini yüklüyor insan yine daha emin olabiliyor hangi doktor diye ama malesef böyle özel ve kisisel ameliyatlarda gözde görüp karar verilebilecek sonuclar veya resimler yok malesef buyuzden hic doktor secenekleri de tanimiyorum bu konuda :/ bana özelden yazabilirmisin ozaman? cagresizim su an cünkü yurt disinda yasiyorum ve degisik doktorlarla görüsme ve secim yapma secenegimde yok
Insallah bende ama 3 ekim :)) gorusmeye gittim, once teyzem olmustu Hasan Beyde ve cok memnun kalmisti.
Bende gorusmeye gittim, icim cok isindi, insallah karin germe + meme yaptiracgim, 3 ekim de.
Beni mahvetti...