dr. hanım ben 15 yaşımdan beri pkoluyum evlendim ve bir sene sonra tedaviyle çocuk sahibi olmak için dr.a başvurdum tabi yıllardır kistler doğum kontrol haplarıyla geçti hayatım tahliller yapıldı klomen verdi dr. 2kere kullandım yumurtam büyümedi bunun yanında glukofende kullandım düzenli bir şekilde 4. ay adetim düzene girdi 5. ay hamile kaldım başka hiç bir yöntem olmaksızın bir oğlum oldu şimdi ikinci düşünüyoruz dr. yine aynı şekilde bana glukofen kullanmamı önerdi acele etmediğimiz için klomen kullanmamıza gerek yok dedik dr.la birlikte oğlum çok küçük 2 yaşında oluruna bıraktık test sonuçlarım
fsh 6.8
lh2 11.1
prl 5.7 bu sonuçlara göre durumum nasıl sizce yine tekrar hamile kalma olasığım yüksekmidir birde genelde bu rahatsızlıkta herkes kilolu olur ben zayıfım 53 kiloyum sanırım daha önce kolay hamile kalmamında sebebi zayıf olmam diye düşünüyorum
fsh 6.8
lh2 11.1
prl 5.7 bu sonuçlara göre durumum nasıl sizce yine tekrar hamile kalma olasığım yüksekmidir birde genelde bu rahatsızlıkta herkes kilolu olur ben zayıfım 53 kiloyum sanırım daha önce kolay hamile kalmamında sebebi zayıf olmam diye düşünüyorum