Dr.Haldun Onuralp KAMBUROĞLU ''TEŞEKKÜRLER''

sibelergin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
2
0
2 yıl önce Ankara da isim yapmış olan bir doktor tarafından yaptırmış olduğum estetik operasyon maalesef ki hayal kırıklığıyla sonuçlandı,bu kez bir önceki doktorumun kullanmış olduğu 445 cc lik protez yüzünden deri genişlemesi olduğundan dolayı hem küçültme hemde daha küçük protez takılacağından sıkıntılı bir ameliyat geçirecektim.güzellik uzmanı olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile yine göğüs büyültme operasyonu geçirmek isteyen bir arkadaşımla Dr. Haldun beyle görüşme kararı aldık. Bu benim için çok önemliydi 2. operasyonu mu geçirecektim,çektiğim onca sıkıntının ardından bir operasyon daha :KK43: Haldun beyle görüşmeye gittiğimizde çok sıcak,ilgili ve bunların yanı sıra hasta psikolojisinden anlaması işini iyi yaptığı düşüncesi oluşturdu bizde. Tabii ki başta güzellik uzmanı olan arkadaşımın Haldun beye yaptırmış olduğu başarılı göğüs operasyonu da etkendi bunları düşünmemiz için.Haldun beyle görüşme sırasında operasyon tarihi belirledik ve biz Ankara'da onca doktoru bırakıp sırf güvendiğimiz ve inandığımız için Haldun KAMBUROĞLU'na ameliyat için geçici süreliğine Konya da görev yaptığından dolayı Konya ya gitme kararı aldık, ''iyi ki de almışız'' 2ay önce onun protezi takıldı çok başarılıydı,kas altı yapılan ameliyatı hemen hemen hiç acı ağrı çekmeden geçirdi.. 2 hafta öncede kendisi tarafından benim ameliyatım gerçekleşti,bir başka doktor tarafından yapılan daha önceki ameliyatımda çektiğim hiç bir acı ağrıyı hissetmeden 2 hafta geçti bile...Zor ve riskli bir ameliyattı,beni bu görüntüye kavuşturduğu için ne kadar teşekkür etsem azdır...

ayırlı ugurlu olsun inş. sorun yaşamazsın, bende 2. ameliyatı olacam ama kime olacağımı bilemiyorum :KK43: kim ne kadara ypıyo, yardım edebilecek var mı

Ablam Havva nın burun estetiğinide Haldun Bey yaptı. Yıllardır cesaret edemeği ameliyata Haldun Beyin cesaretlendirmesi ile karar verdi. Hem ameliyat öncesi hem de sonrası tutumu ve bilgi düzeyi ile çok başarılı bir doktor olduğunu göstermiştir. Ablam ameliyat sonrasında verdiği kararın doğruluğunu gördü. Bizce de çok başarılı bir sonuç oldu. Özellikle Konya da estetik cerrah düşünenlere tavsiye ederiz.

arkadaşlar hayırlı olsun öncelikle. 2. ameliyatı neden oluyorsunuz merak ettim.. benim de 240cc ve küçük buluyorum şuan ama büyük bulup da tekrar olana pek rastlamamıştım. aydınlatırsanız sevinirim.. belki ben de kendimle barışırım büyük o kadar da iyi değilmiş diye:KK37:

2 yıl önce Ankara da isim yapmış olan bir doktor tarafından yaptırmış olduğum estetik operasyon maalesef ki hayal kırıklığıyla sonuçlandı,bu kez bir önceki doktorumun kullanmış olduğu 445 cc lik protez yüzünden deri genişlemesi olduğundan dolayı hem küçültme hemde daha küçük protez takılacağından sıkıntılı bir ameliyat geçirecektim.güzellik uzmanı olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile yine göğüs büyültme operasyonu geçirmek isteyen bir arkadaşımla Dr. Haldun beyle görüşme kararı aldık. Bu benim için çok önemliydi 2. operasyonu mu geçirecektim,çektiğim onca sıkıntının ardından bir operasyon daha :KK43: Haldun beyle görüşmeye gittiğimizde çok sıcak,ilgili ve bunların yanı sıra hasta psikolojisinden anlaması işini iyi yaptığı düşüncesi oluşturdu bizde. Tabii ki başta güzellik uzmanı olan arkadaşımın Haldun beye yaptırmış olduğu başarılı göğüs operasyonu da etkendi bunları düşünmemiz için.Haldun beyle görüşme sırasında operasyon tarihi belirledik ve biz Ankara'da onca doktoru bırakıp sırf güvendiğimiz ve inandığımız için Haldun KAMBUROĞLU'na ameliyat için geçici süreliğine Konya da görev yaptığından dolayı Konya ya gitme kararı aldık, ''iyi ki de almışız'' 2ay önce onun protezi takıldı çok başarılıydı,kas altı yapılan ameliyatı hemen hemen hiç acı ağrı çekmeden geçirdi.. 2 hafta öncede kendisi tarafından benim ameliyatım gerçekleşti,bir başka doktor tarafından yapılan daha önceki ameliyatımda çektiğim hiç bir acı ağrıyı hissetmeden 2 hafta geçti bile...Zor ve riskli bir ameliyattı,beni bu görüntüye kavuşturduğu için ne kadar teşekkür etsem azdır...

Geçmiş olsun öncelikle..Bende merak ettim,ne gibi sıkıntılar yaşadınızda ikinci ameliyatınızı oldunuz,protezlerinizi küçülttürdünüz ve meme küçültme gibi izli bir ameliyatı oldunuz??
Bende iki sene önce ameliyat oldum.İki çocuk emziğim göğüslerim esnemişti.400 cc ilk yuvarlak silinin takıldı ama hiçbir şikayetim yok Allahıma şükür :nazar: Büyüklükte tam istediğim hayal ettigim gibi oldu yani..
Neyse,önemli olan tabiki kişinin beğenmesi ve mutlu olması.Siz şu anda mutlusunuz ve bından daha iyi mutlu bir sonuç olamaz.:KK34: Tekrar geçmiş olsun,mutluluğunuz daim olsun :KK16:

2 gun once bende haldun beye meme buyultme ameliyati oldum cok memnun kaldim kendisinden cok ilgili bi doktor tavsiye ederim

revizyon ameliyatını ne kadara yapıyor acaba
QUOTE=eevrem;31556374]Suanda Konyada Haldun bey eylul sonu ekim basi gibide ankaraya gidecek dusunuyorsaniz konyaya veya ankaraya gitmenizi tavsiye ederim cok basarili bir cerrah ve kendine olan guveni emin olun sizi cook rahatlatacak[/QUOTE]

revizyon ameliyatını ne kadara yapıyor acaba
QUOTE=eevrem;31556374]Suanda Konyada Haldun bey eylul sonu ekim basi gibide ankaraya gidecek dusunuyorsaniz konyaya veya ankaraya gitmenizi tavsiye ederim cok basarili bir cerrah ve kendine olan guveni emin olun sizi cook rahatlatacak
[/QUOTE]

Haldun Beyin numarasi nedir lutfen cevaplar misiniz? ozel mesaj atamiyorum sitede yeniyim diye

çok geçmiş olsun. 445 te oldukça büyükmüş. ben de 300 ve gözüme çok büyük görünüyorlar hala. şimdi biraz alıştım 2 ay oldu geçen haftaya kadar ikinci ameliyat düşünüyordum. son hafta biraz daha doğallaştılar sanki. merak ettiğim şey iknci operasyonda iz durumu ne oluyor? aynı yerden mi kesiyorlar. benim izler de belirgin hala :KK43:

Bende Haldun Beyin hastasıyım mart ayında göğüs büyütme ameliyatı oldum,bir gece hastanede yattım taburcu olduktan 2 gun sonra sehır dısına cıkabılıcek kadar ağrısız ve acısız bır süreç geçirdim.Büyüklüğüne kendisi karar verdi ve iyi ki de öyle oldu vücut yapıma çok uygun ve inanılmaz doğallar.Kesinlikle tavsiye ediyorum hem bu kadar güzel bir sonuç çıkardığı hem ameliyat sürecinin diş çektirmekten de kolay ağrısız ve acısız bir şekilde geçmesini sağladığı hemde ameliyat oncesı ve sonrası her turlu sorumda bıkmadan ılgılendığı için.

Son düzenleme:
Sadece hacettepede mi çalışıyor?

Sadece Hacettepe Hastanesinde çalışıyor eğer aklınıza takılan Hacettepede olmasıysa bunu kesinlikle önemsemeyin bende ilk olarak acabalarla gitmiştim fakat Haldun Beyle görüştükten sonra bütün soru işaretleriniz yok oluyor.

Arkadaşlar ben de Haldun Bey'e burnumu yaptırmayı düşünüyorum fakat fiyat konusunda hiç bilgim yok ve henüz hiç örnek görmediğim için tereddütlerim var. Zahmet olmazsa burnunuzun 1-2 önce ve sonraki halinin fotoğrafını gönderebilir misiniz? Epost: grkmipk@gmail.com Yardımcı olursanız cok mutlu olurum.

Uzun zamandır yaptığım araştırmaların sonucu beni hep Haldun Kamburoğlu'na çıkarttı.Haldun Hocama ilk randevu aldığımda içimde ameliyat korkusu nasıl olur nasıl biter sonucu ne olur diye düşünerek gitmiştim ama ilk görüşme sonrası içimdeki korku dolu düşünceler yerini bir anda hemen ameliyat olmalıyıma bıraktı o kadar ilgili bir doktor kendisi.İnternetteki arkadaşlar sayesinde ameliyat sonrası nasıl olur neler çekerim az çok bilgim olmuştu fakat sonrasına beklediğim hiç bir ağrı hiç bir sızım olmadı kendime de inanamadım sadece yatarken azıcık zorlandım o da çok normaldi sanırım Haldun hocamın elinin hafifliği sayesinde bu kadar sorunsuz geçirdim süreci bugün 16.günüm ama ben ameliyat olmamış gibiyim ve sayesinde mutluluk perisi oldum bıkmadan usanmadan mantıklı mantıksız bütün sorularımı yanıtladığı için ilgisi ve alakası için başarısı için kısacası HERŞEY için çok teşekkür ederim canım hocama. :KK68:

X