- 14 Aralık 2012
- 2
- 0
- Konu Sahibi sibelergin
2 yıl önce Ankara da isim yapmış olan bir doktor tarafından yaptırmış olduğum estetik operasyon maalesef ki hayal kırıklığıyla sonuçlandı,bu kez bir önceki doktorumun kullanmış olduğu 445 cc lik protez yüzünden deri genişlemesi olduğundan dolayı hem küçültme hemde daha küçük protez takılacağından sıkıntılı bir ameliyat geçirecektim.güzellik uzmanı olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile yine göğüs büyültme operasyonu geçirmek isteyen bir arkadaşımla Dr. Haldun beyle görüşme kararı aldık. Bu benim için çok önemliydi 2. operasyonu mu geçirecektim,çektiğim onca sıkıntının ardından bir operasyon daha Haldun beyle görüşmeye gittiğimizde çok sıcak,ilgili ve bunların yanı sıra hasta psikolojisinden anlaması işini iyi yaptığı düşüncesi oluşturdu bizde. Tabii ki başta güzellik uzmanı olan arkadaşımın Haldun beye yaptırmış olduğu başarılı göğüs operasyonu da etkendi bunları düşünmemiz için.Haldun beyle görüşme sırasında operasyon tarihi belirledik ve biz Ankara'da onca doktoru bırakıp sırf güvendiğimiz ve inandığımız için Haldun KAMBUROĞLU'na ameliyat için geçici süreliğine Konya da görev yaptığından dolayı Konya ya gitme kararı aldık, ''iyi ki de almışız'' 2ay önce onun protezi takıldı çok başarılıydı,kas altı yapılan ameliyatı hemen hemen hiç acı ağrı çekmeden geçirdi.. 2 hafta öncede kendisi tarafından benim ameliyatım gerçekleşti,bir başka doktor tarafından yapılan daha önceki ameliyatımda çektiğim hiç bir acı ağrıyı hissetmeden 2 hafta geçti bile...Zor ve riskli bir ameliyattı,beni bu görüntüye kavuşturduğu için ne kadar teşekkür etsem azdır...