• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr.hakan ünlü' de tedavi olupda gebe kalan varmi?

ceylin24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
23
0
36
İstanbul
selam arkadaslar,

acaba dr.hakan ünlü de tedavi olan ve gebe kalan varmi?hangi hastaneye gidiyosunuz?ben acikcasi ozele gidiyorum nisa hastanesine,devlete gitmekden cekiniyorum.bir odaya 3-5kisi birden giriyo.kimin girip cikdigi belli degil...siz ne dusunuyosunuz?haydi paylasalim,dertlerimize deva olalim insallah

canım bu bahsettiğimiz hakan ünlü devlet hastanesinde çalışıyor birde özel muayenesi var değilmi k.çekmece cennet tarafında eğer bahsettiğimiz doktor aynı doktor ise beni bir arkadaşım o doktor yüzünden bebeğini ve kendi canını kaybediyordu sorunlu bir gebelik geçirdi sorunlu dediğim gebeliğinin sn haftalarında bebeğin boynuna kordon dolanmış ve doktor bunu farketmemiş arkadaşıma normal doğum konusunda ısrar etmiş sürekli tam doğum olacağı gün doğum günü ve saati az çok planlı olduğu halde doktoru defalarca aramalarına rağmen doğuma gelmemiş ısrarla geleceğim dediği halde arkadaşımda mecburen bbaşka bir hastaneye gimiş ve normal doğum konusunda ısrar edince oradaki doktor bebeğin boynuna kordon dolandığını anlayınca işin rengi değişmiş ve az kalsın bebek ve anne hayatını kaybediyordu baya bir uğraştılar doğum esnasında bebel nefessiz doğdu filan gittikleri hastanede bebek doğum kanalına girdiği için hemen sezeyana aladılar bir sürü aksilik çıktı sen yinede bu hakan ünlüyü iyi araştır derim

cok gecmis olsun,evet devletde calisiyomus,ozel muaynehanesini kapatmis.doktoru aramisdim ben,bi akrabamin tavsiyesi uzerine.onun 4yil cocugu olmamis,ablasininda 9-10 yil cocugu olmamis dr.hakan ünlü ye gitmisler ve simdi cocuk sahibiler ikiside oyuzden bi umut dedim ama zaten esim izin vermiyo erkek oldugu icin.ben 4.yilima girecegim evleneli,gecen sene bi dusuk yaptim 8+4haftalikdi kurtaj oldum malesef.artik her gece net de arasdiriyorum gebelik uzerine ney yapmali,yemeli,icmeli...son arastirmamda yagmur suyuna dualar okunup 7 gun o sudan iciliyomus ve allahin iziyle oluyomus.iki gundur yagmur suyunu topladim onun uzerine bazi dualar var her birinden 70 kere okunup 7gun sabah ac karnina icilecekmis.nebilim denemekde fayda var diye dusunuyorum,duali su bakarsin insallah hamile kalirim:)bugun basliyorum allahin izniyle okumaya..

Back