- 31 Ocak 2015
- 384
- 169
- 43
- 34
- Konu Sahibi irem tuana
normal doğurursan muhakk buraya yuaz canım hayırlı doğumlar bu arada bebişlin cinsiyet neydiİnsalllahhh ya bende normal istoyorm ama hayrlisi yaa bi gelseydi qunum,))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal doğurursan muhakk buraya yuaz canım hayırlı doğumlar bu arada bebişlin cinsiyet neydiİnsalllahhh ya bende normal istoyorm ama hayrlisi yaa bi gelseydi qunum,))
sen de bana dua et senin duan kabul olsun canım işallah ikizlerim olur canım kızım var çok şükür erkkte olursa yeter rabim onlara uzun ömür versin hep derdim ilkim erkk olursa ikinci kız olur ikiz kızlarım olsun dedim ilkim kız olursa 2 cim erkk olur ikiz diye hep istedim rabbime kalmış hayırlısı öncelikle sonrada ikizler olur :)normal doğurursan muhakk buraya yuaz canım hayırlı doğumlar bu arada bebişlin cinsiyet neydi![]()
Ayyyy canmm benimmm allah gonlune qore versinn insallahhh ya :) sagliklasen de bana dua et senin duan kabul olsun canım işallah ikizlerim olur canım kızım var çok şükür erkkte olursa yeter rabim onlara uzun ömür versin hep derdim ilkim erkk olursa ikinci kız olur ikiz kızlarım olsun dedim ilkim kız olursa 2 cim erkk olur ikiz diye hep istedim rabbime kalmış hayırlısı öncelikle sonrada ikizler olur :)![]()
aminn :)))))))))))))Ayyyy canmm benimmm allah gonlune qore versinn insallahhh ya :) saglikla
pirensin geliyor desene :)Ayy insalllahhhh tabiki de yazicamm :)))) cinsiyetimiz erkek,
Geçer keşke biraz daha dursaydı diyeceksin uykusuz geceler gelecekEveeetttt prens annesi olucam insallaah :) aylar gectide son ay gecmio nedense :)
Emin ol evlat çok tatlı oluyor canım eyer normal olursa ikinciyi yaşına girdigin de yap hemen bekleme beraber büyürler canım ben dusunuyom kismetaryikAyy gelsiinnnnn ben acayip duskunum cocuklaraaaa
Bende en az aralarnda 3 yas olsn diorum fazla olsn istemiorm tabi yine de kismet :)))))))))))
GELSİN ARTIK YAKIŞIKLI merekla bekl,iyorum :)Benimkine erkek dedi oyle qidio bakalm doquma 25qun var :)
Benimkine erkek dedi oyle qidio bakalm doquma 25qun var :)
Ayyy kzlaaarr sormayin dun hastanedeydk sancm vardi azda kanaama ama cok sukur bisey yokmus idrar yolu enfeksiyonuymus cok korktmm esim aradi cantayi qetiriyorum diyo :)
Bide doqumhaneye soktular muayene icin oraya ottdgmda qirdiqimde cok korktm doqumdan degildr muayeneyi sewmiorm yaaaaaaaa :))::):):):):):)):):):