• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Seven' e Giden Var mı?

normal doğurursan muhakk buraya yuaz canım hayırlı doğumlar bu arada bebişlin cinsiyet neydi :KK46:
sen de bana dua et senin duan kabul olsun canım işallah ikizlerim olur canım kızım var çok şükür erkkte olursa yeter rabim onlara uzun ömür versin hep derdim ilkim erkk olursa ikinci kız olur ikiz kızlarım olsun dedim ilkim kız olursa 2 cim erkk olur ikiz diye hep istedim rabbime kalmış hayırlısı öncelikle sonrada ikizler olur :) :KK46::KK46:

sen de bana dua et senin duan kabul olsun canım işallah ikizlerim olur canım kızım var çok şükür erkkte olursa yeter rabim onlara uzun ömür versin hep derdim ilkim erkk olursa ikinci kız olur ikiz kızlarım olsun dedim ilkim kız olursa 2 cim erkk olur ikiz diye hep istedim rabbime kalmış hayırlısı öncelikle sonrada ikizler olur :) :KK46::KK46:
Ayyyy canmm benimmm allah gonlune qore versinn insallahhh ya :) saglikla

Ayyy kzlaaarr sormayin dun hastanedeydk sancm vardi azda kanaama ama cok sukur bisey yokmus idrar yolu enfeksiyonuymus cok korktmm esim aradi cantayi qetiriyorum diyo :)
Bide doqumhaneye soktular muayene icin oraya ottdgmda qirdiqimde cok korktm doqumdan degildr muayeneyi sewmiorm yaaaaaaaa :))::):):):):):)):):):

Ayyy kzlaaarr sormayin dun hastanedeydk sancm vardi azda kanaama ama cok sukur bisey yokmus idrar yolu enfeksiyonuymus cok korktmm esim aradi cantayi qetiriyorum diyo :)
Bide doqumhaneye soktular muayene icin oraya ottdgmda qirdiqimde cok korktm doqumdan degildr muayeneyi sewmiorm yaaaaaaaa :))::):):):):):)):):):

Çok çok geçmiş olsun :)) size bişey sormak istiyorum benim ayrıntili ultrason zamanım geliyor hastaneleri araştırıyorum malum biraz tuzlular :) siz asyadami yaptırdınız yada fiyat konusunda bir bilginiz varmi acaba cevaplarsanız çok sevinirim :)

Ewet asyadaa yaptrdm daa ayy kaca yaptrmistm ki unuttm ya vallaahii ama arayinca soyluyolar 120 mi neydi sanki ya ole bisiy olmasi lazmmm

Kzlar boyle bisiy istiyorumm fikri olan varmi kiii
Screenshot_2015-04-16-23-54-24.webp

Back
X