Dr Hakan Ağır ' a rinoplasti ameliyatı oldum

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Mehabalar, bugün ameliyatımın 7. günü Kocaeli üniversitesinde dr Hakan Ağır a ameliyat oldum şimdiye kadar olan herşeyden memnunum. doktorum dünya iyisi tatlısı bi insan ve çok ilgili işinde de çok iyi oldğunu duydum. umarım sorunsuz bir burun yapmıştır bana :)
Hiç ağrım olmadı, çok az şişliğim oldu oda 4 günde geçti
bugün alçımı ve dikişlerimi aldı doktor. burnum şiş tabi inicek inşallah fakat alçımı erken mi aldı diye düşünüyorum.
Estetik ve deviasyon amaçlıydı ameliyat
koku alma nefes alma sorunum var ama geçicek inancındayım :)
bu ameliyatı olanlar bana kaçıncı gün duş aldılar, kaçıncı gün alçıları alındı, merak ediyorum. bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :)

Mehabalar, bugün ameliyatımın 7. günü Kocaeli üniversitesinde dr Hakan Ağır a ameliyat oldum şimdiye kadar olan herşeyden memnunum. doktorum dünya iyisi tatlısı bi insan ve çok ilgili işinde de çok iyi oldğunu duydum. umarım sorunsuz bir burun yapmıştır bana :)
Hiç ağrım olmadı, çok az şişliğim oldu oda 4 günde geçti
bugün alçımı ve dikişlerimi aldı doktor. burnum şiş tabi inicek inşallah fakat alçımı erken mi aldı diye düşünüyorum.
Estetik ve deviasyon amaçlıydı ameliyat
koku alma nefes alma sorunum var ama geçicek inancındayım :)
bu ameliyatı olanlar bana kaçıncı gün duş aldılar, kaçıncı gün alçıları alındı, merak ediyorum. bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :)

cnm benim 11.gün alçım alındı ama geç kaldım ben biraz yılbaşı tatilinden dolayı oldu alçı alınır alınmaz duş alıyorsun ama ılık bir duş olsun cnm kanama olmasın diye..

Hayırlı olsun...:nazar:Benim 4. gün atelim 1. haftasında da dikişlerim ve bantlar alınmıştı. Ertesi gün ılık suyla banyo yapabilirsin demişti doktorum..

@gulelban , canım inşallah darısı başına ben 2 yıldır kendimi yırttım olucam olucam diye oldum kurtuldum valla :) hiç korkmuyodum cahil cesareti war sende diyolardı :D kiminin ağrısı morarığı şişiği çok oluyrmş bende hiçbiri olmadı Allah ın şanslı kuluyum heralde :))

@neferalem, @Copyright , peki ozaman istediğim zaman duşa atlayıp bıcı bıcı yapabilirim :)
teşekkürler neferalem, Copyright tecrübelerinize ihtiyacım var :)
-> birde ameliyat sonrası kanlı tükürme durumu oluyor malum bnm bugn 8. günüm hala genzimden tükürdüğümde kanlı geliyo böyle normalmi bu kadar uzaması ya ?

@gulelban , canım inşallah darısı başına ben 2 yıldır kendimi yırttım olucam olucam diye oldum kurtuldum valla :) hiç korkmuyodum cahil cesareti war sende diyolardı :D kiminin ağrısı morarığı şişiği çok oluyrmş bende hiçbiri olmadı Allah ın şanslı kuluyum heralde :))

@neferalem, @Copyright , peki ozaman istediğim zaman duşa atlayıp bıcı bıcı yapabilirim :)
teşekkürler neferalem, Copyright tecrübelerinize ihtiyacım var :)
-> birde ameliyat sonrası kanlı tükürme durumu oluyor malum bnm bugn 8. günüm hala genzimden tükürdüğümde kanlı geliyo böyle normalmi bu kadar uzaması ya ?

benim burnumdan iki hafta kanlı akıntı geldi gece hep akardı hapşırıncada çok olurdu ama genizden gelmedi doktorum bakmıştı genizden geliyormu diye yok gelmiyor temiz dedi bir şey demedi ama sen doktoruna sorabilirsin bu genizden kan gelme işini cnm..

@neferalem, doktorum hastaneden çıkarken demişti burun spreyi verdi hatta burnuna sık sinüslerin boşalsın temizlensin diye de bukadar sürmesi endişelendirmişti ama araştırdım normalmiş :)
burnumdan deriiiiin deriiiiinnn nefesler almak istiyorum biran önce :)
:86:

geçmiş olsun elif.. bu deviasyon dediğin burun yamukluğu mu? benim burnumda kaza sonucu kemik yamukluğu var da.. buna deviasyon mu deniyor aydınlatabilir misiniz beni olan arkadaşlar?

@isaura , canım şöyle oluyor deviasyon burun deliklerinin içinde nefes almanı engelleyen kıkırdak yada kemik dokusuna diyolar kırılmada olabilir doğuştanda.benim 2 delikte de wardı mesela ikisinide düzelttiler bende nefes almamı engelliyor diye

hımm o zaman bende de var biraz sağ deliğimde.. nefes çok zorlamıyor ama görüntüsü düzelsin istiyorum

kızlaaaar ameliyat öncesi sonrası resimlerimi ekledimm bilginizee :) :32:

canım çok geçmiş olsun. inanılmaz beğendim burnunu. tam benim istediğim doğallık ve ucunda hafif bir kalkıklık var. sağlıklı günlerde güle güle kullan burnuşunu :71:

canım çok geçmiş olsun. inanılmaz beğendim burnunu. tam benim istediğim doğallık ve ucunda hafif bir kalkıklık var. sağlıklı günlerde güle güle kullan burnuşunu :71:

çok çok çok teşekkür ederimm bende senin burnunu çok beğendim yüzünle müthiş bir uyum içersinde :71:

Canım nede ben göremedim fotoları?

listemde ekli değilsiniz oyüzden göremediniz burayada resim ekleyemiyorum üzgünüm.. :(

Son düzenleme:
Cannııımmmmm bayıldımmm süper olmmuuşşş :nazar:
güle gülee kullaannnn :61:
Darısııı banaa inşaallaahhh :16:

Back
X