Merhaba kızlar. Ben şişlide oturuyorum ve göğüs ameliyatı için Dr. Güner Uysallla Görüştüm. Çok samimi ve açıklayıcıydı. Güler yüzlü bir doktor kendisi. Yaptığı operasyonların resimlerini de gösterdi yani %90'ı taş gibiydi desem yeriydi. Güner Uysal'a göğüs operasyonu olan varmı. Birde koltuk altından izssiz olarak yapıyormuş. Buda çok hoşuma gitti. Bir çok doktorun bilmediği bir yöntem. Lütfen yardım edin. Bayramdan önce ameliyat olmam lazım..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Güner Uysal Hasta Yorumları (Meme Estetiği)
- Konu Sahibi kumsal77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba kızlar. Şu anda size heyecanla yazıyorum. Sonunda göğüs ameliyatımı oldum. Maalasef sizden bir yanıt alamayınca arkadaşlarımın desteğiyle karar verdim. Şu anda ameliyatımın 16. günü. O küçük ve sarkmaya müsait göğüslerden eser yok artık. Doktorum Güner Bey masajlarımı anlattı ve onları yapıyorum. Koltuk altından serumlu protez koydu ve göğüsümde hiç iz yok o nedenle. Koltuk altımda ise 1 cm lik bir yerde şu anda bir iz var ama doktorum 6 aya onunda gideceğini söylüyor. Yani şimdiden yazı iple çekiyorum. Size gelişmeleri bildireceğim sürekli merak etmeyin. Bu protez olayını herkese tavsiye ediyorum.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Merhaba kızlar. Şu anda size heyecanla yazıyorum. Sonunda göğüs ameliyatımı oldum. Maalasef sizden bir yanıt alamayınca arkadaşlarımın desteğiyle karar verdim. Şu anda ameliyatımın 16. günü. O küçük ve sarkmaya müsait göğüslerden eser yok artık. Doktorum Güner Bey masajlarımı anlattı ve onları yapıyorum. Koltuk altından serumlu protez koydu ve göğüsümde hiç iz yok o nedenle. Koltuk altımda ise 1 cm lik bir yerde şu anda bir iz var ama doktorum 6 aya onunda gideceğini söylüyor. Yani şimdiden yazı iple çekiyorum. Size gelişmeleri bildireceğim sürekli merak etmeyin. Bu protez olayını herkese tavsiye ediyorum.
Geçmiş olsun canım Umarım herşey sorunsuz bir biçimde gelişir,hep mutlu kalırsın inşallah..Saglıklı günler diliyorum sana..Kaç cc protez koyuldu acaba,belirtmemişsin bu bilgiyi merak ettim..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Geçmiş olsun canım Umarım herşey sorunsuz bir biçimde gelişir,hep mutlu kalırsın inşallah..Saglıklı günler diliyorum sana..Kaç cc protez koyuldu acaba,belirtmemişsin bu bilgiyi merak ettim..
canım gecmıs olsun ve gule gule kullan
arzum bızımkı gıbı jel degıl sanırımm o yusden bende merak ettım buyuklugu nasıl dıye..
Son düzenleme:
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
canım gecmıs olsun ve gule gule kullan
arzum bızımkı gıbı jel degıl sanırımm o yusden bende merak ettım buyuklugu nasıl dıye..
Evet canım salin protez kullanmış Güner bey,zaten koltuk altı kesisi ile ameliyatlarda jel protezin geçişi zor oluyor yada küçük protez kullanmak zorunda kalınıyor.O yüzden bu kesi tercih edildiginde gögse konduktan sonra içi doldurulan salin protezler tercih ediliyor..Bende merak ettim dogrusu..
Kızlar merhabalar tekrar. İlginize çok teşekkürler tekrar. Şu anda maşallah hiçbir sorun yok. Saline koydu güner bey. 250 cc olduğunu söyledi. Daha büyük çok doğal olmayacakmış dediğine göre. Ama göğüslerimin büyüyüpte hiçbir iz olmaması çok güzel birşeymiş. Koltuk altımdan 1 cmlik bir iz var şu anda ama bununda 6-7 aya geçeceğini söyledi. Kas altına koymuş ama inanın annem bile göğüslerimin doğallığına hayran kaldı ki en çok karşı çıkan oydu. Maşallah hiçbir ağrım kalmadı. Şu anda göğüslerime masaj yapıyorum yukarıdan aşağıya ve dışarıdan içeriye doğru. Slikon zamanla yuvasına doğru inecekmiş. Şu anda hafif öne doğru duruyor. Özel sütyenimi 2 ay boyunca takmamı söyledi doktorum. Ama inanın her aradığımda muhattap buluyorum ve çok ilgili kızlar inanın. Başta ağrılarımın olduğunda adamı 5-6 kez aradım şimdi gülüyorum halime ama o zaman bile niye arıyosun demedi :)))
Kızlar selamlar. Bugün Güner Beye kontrole gittim göğüslerim için. Yeni, yerine Nişantaşına taşınmış. Muayene etti ve benimde farkettiğim sol göğsümdeki sertleşmeyi kendide söyledi. Kapsül başlangıcıymış ve eliyle sıkıştırarak kırdı. Meme operasyonları sonrası kontroller çok önemliymiş hakikaten. Ben gitmeyi düşünmüyordum ama iyiki gitmişim. İşlemden sonra tekrar göğsüm yumuşadı resmen. Şimdi kendimin yapacağı masajları gösterdi ve beni 2 hafta sonrasına çağırdı. Ya gittiğimde kliniği hınca hınç dolu olmasına rağmen saolsun beni aradan çıkarttı. Siz siz olun nerede ameliyat olmuşssanız kontrollerinizi aksatmayın derim..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Kızlar selamlar. Bugün Güner Beye kontrole gittim göğüslerim için. Yeni, yerine Nişantaşına taşınmış. Muayene etti ve benimde farkettiğim sol göğsümdeki sertleşmeyi kendide söyledi. Kapsül başlangıcıymış ve eliyle sıkıştırarak kırdı. Meme operasyonları sonrası kontroller çok önemliymiş hakikaten. Ben gitmeyi düşünmüyordum ama iyiki gitmişim. İşlemden sonra tekrar göğsüm yumuşadı resmen. Şimdi kendimin yapacağı masajları gösterdi ve beni 2 hafta sonrasına çağırdı. Ya gittiğimde kliniği hınca hınç dolu olmasına rağmen saolsun beni aradan çıkarttı. Siz siz olun nerede ameliyat olmuşssanız kontrollerinizi aksatmayın derim..
Öncelikle geçmiş olsun canım.Kapsülü eliyle kırabildiyse şanslısın ilerlemeden hallolmuş bir durummuş,yoksa tekrar ameliyat olmak zorunda kalabilirdin.Salin protezlerde kapsül oluşma riski yüksektir.Dışı pütürlü cohezive jel protezlerde de kapsül oluşma riski düşüktür ama yok degildir tabi,Allah korusun..Kontrollerinizi ve masajlarınızı ihmal etmeyin..Gögsün yumuşadıysa sorun yok,ama ileri dönemlerde yani bundan sonrasında çok dikkat et,tekrar sertleşme hissedersen git bekleme,doktorunun yaptıgı masajdan dolayıda şimdilik yumuşamış olabilir.Allah tekrarını yaşatmasın inşallah...
Çok teşekkürler Orkide... Cevabın beni bir miktar rahatlattı. Güner bey beni tekrar kontrole çağırdı zaten. Şu anda göğsüm yumuşak. Hergün masajlarımı yapıyorum. Artık işteyken bile takıntı oluştu kendimi kaptırmış masaj yaparken buluyorum. Şeklinde bir bozulma yok şu anda olmaz değilmi??
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Çok teşekkürler Orkide... Cevabın beni bir miktar rahatlattı. Güner bey beni tekrar kontrole çağırdı zaten. Şu anda göğsüm yumuşak. Hergün masajlarımı yapıyorum. Artık işteyken bile takıntı oluştu kendimi kaptırmış masaj yaparken buluyorum. Şeklinde bir bozulma yok şu anda olmaz değilmi??
:) Orkide degil Arzum canımcıgımm... Gögsünde şekil bozuklugu olursa bu zaten kapsülün habercisidir..Mutlaka farkedersin,bol masaj yapıyorsun ve sık sık kontrole gidiyorsun..bu kadar,yapacagın başka birşey yok,panik yapma,Allahın izniyle inşallah tekrarlamaz canımcıgımm..
:) Orkide degil Arzum canımcıgımm... Gögsünde şekil bozuklugu olursa bu zaten kapsülün habercisidir..Mutlaka farkedersin,bol masaj yapıyorsun ve sık sık kontrole gidiyorsun..bu kadar,yapacagın başka birşey yok,panik yapma,Allahın izniyle inşallah tekrarlamaz canımcıgımm..
(Arzumcum Özür Dilerim) Çok <teşekkür ederim içimi rahatlattın canım.. Gelişmelerden haberdar edeceğim seni.
Evet Arkadaşlar bugün Dr. Güner Uysal a tekrar kontrole gittim. Kapsül sorunum yokmuş Ben zaten hissediyordum yumuşadığını. Göğsümde hiçbir iz kalmadan göğüslerimin büyümesi çok güzel bir şeymiş. Tabiki ödemleerin % 80 i gitmiş göğüslerimden ancak geri kalanı da 6 ay içinde geçecekmiş. İnşallah çok küçülmezle.. :)) Ama inanın protez taktırınca kendime güvenim arttı. Haftasonu nişantaşında dekoltemle gezmek müthiş birşeymiş. Hatta işyerimde 2 arkadaşıma da ısrarlarına dayanamayarak göğüslerimi gösterdim hasta oldular. Yaz gelsin evimin havuzunda göğsümü gere gere gezicem :))
Bugün kontrolümü oldum güner beye. adam sıkılacak artıkl benden ama ağzını açıp bişey söylemedi saolsun. Koltuk latımdaki izler geçmek üzere iyice silikleşti arkadaşlar. Didem diye bir arkadaşımda önümüzdeki haftaya güner beyden ameliyat randevusu aldı. 5000 TL ye yapıcak güner bey saolsun beni kırmadı. Şu anda göğüslerim yuvasına inmeye başladı bile. Göğüs uçlarım iyice yerine çıkmaya başladı çok memnununm çokkk :)) Size resimlerimi göndericem son halini ve ilk halini güner uysal bana mail atınca hemen yükliycem arkadaşlar...
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Bugün kontrolümü oldum güner beye. adam sıkılacak artıkl benden ama ağzını açıp bişey söylemedi saolsun. Koltuk latımdaki izler geçmek üzere iyice silikleşti arkadaşlar. Didem diye bir arkadaşımda önümüzdeki haftaya güner beyden ameliyat randevusu aldı. 5000 TL ye yapıcak güner bey saolsun beni kırmadı. Şu anda göğüslerim yuvasına inmeye başladı bile. Göğüs uçlarım iyice yerine çıkmaya başladı çok memnununm çokkk :)) Size resimlerimi göndericem son halini ve ilk halini güner uysal bana mail atınca hemen yükliycem arkadaşlar...
Ovv ne güzel haberler bunlar,hele biraz daha zaman geçsin şekilleri dahada güzelleşecek canımcıgım,emin ol.Daha ileri dogru bakacaklar,aşşagıya dogru inecekler..Fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruzzzz..
Ovv ne güzel haberler bunlar,hele biraz daha zaman geçsin şekilleri dahada güzelleşecek canımcıgım,emin ol.Daha ileri dogru bakacaklar,aşşagıya dogru inecekler..Fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruzzzz..
evet cnm çok merak eetim fotolarını bekliyoruz 4 gözle
Merhaba kızlar. Şu anda size heyecanla yazıyorum. Sonunda göğüs ameliyatımı oldum. Maalasef sizden bir yanıt alamayınca arkadaşlarımın desteğiyle karar verdim. Şu anda ameliyatımın 16. günü. O küçük ve sarkmaya müsait göğüslerden eser yok artık. Doktorum Güner Bey masajlarımı anlattı ve onları yapıyorum. Koltuk altından serumlu protez koydu ve göğüsümde hiç iz yok o nedenle. Koltuk altımda ise 1 cm lik bir yerde şu anda bir iz var ama doktorum 6 aya onunda gideceğini söylüyor. Yani şimdiden yazı iple çekiyorum. Size gelişmeleri bildireceğim sürekli merak etmeyin. Bu protez olayını herkese tavsiye ediyorum.
Kurumsal 77 zaten Dr Güner Uysal'ın kendi hesabı. Kullanıcı adının altında da yazıyor gördüğünüz gibi. Söylediklerine inanmayın.
Ben tüm yorumları okudum kendisi hakkında, çok fazla olumsuz yorum var kendisi hakkında, gizli hesaplardan kendisi olumlu cevaplar yazıyor. Dikkat ederseniz siz de farkedecksiniz.
Dr. güner uysal'ın magicplast diye bir Estetik merkezi var.
epilasyon için oraya gittim, ve 6 seansını 1500 liraya anlaştım. parayı peşin verdim geçen sene mayısta. 3 seans tedavim yapıldıktan sonra, epilasyonu yapan bayanı işten attılar ve onun yerine 1 aydır o işi öğrenen bayanı aldılar. Tüm müşteriler mağdur durumda kaldı.
Şu anda ise eski müşterilerin hiçbirine kalan seanslarını uygulamıyorlar, tekrar para istiyormuş Dr. Güner Bey.
epilasyon için oraya gittim, ve 6 seansını 1500 liraya anlaştım. parayı peşin verdim geçen sene mayısta. 3 seans tedavim yapıldıktan sonra, epilasyonu yapan bayanı işten attılar ve onun yerine 1 aydır o işi öğrenen bayanı aldılar. Tüm müşteriler mağdur durumda kaldı.
Şu anda ise eski müşterilerin hiçbirine kalan seanslarını uygulamıyorlar, tekrar para istiyormuş Dr. Güner Bey.
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
canım yaa çok geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim..hakkını ara bence bir şekilde.,peki şuan da gittiğin bir epilasyon merkezi var mı? ben de başlamak istiyorum biran önce ama hala kafama uygun hijyenik ve çok güvenilir bir yer bulamadım ben de kandırılmaktan korkuyorum bu konuda açıkçası çünkü ben de komple para peşin verip yaptırmak istiyorum.. eğer bana tavsiye edebileceğin bir yer varsa özelden msj gönderirsen çok sevinirim canım.
Dr. güner uysal'ın magicplast diye bir Estetik merkezi var.
canım yaa çok geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim..hakkını ara bence bir şekilde.,peki şuan da gittiğin bir epilasyon merkezi var mı? ben de başlamak istiyorum biran önce ama hala kafama uygun hijyenik ve çok güvenilir bir yer bulamadım ben de kandırılmaktan korkuyorum bu konuda açıkçası çünkü ben de komple para peşin verip yaptırmak istiyorum.. eğer bana tavsiye edebileceğin bir yer varsa özelden msj gönderirsen çok sevinirim canım.
başlarında dermatoloğun olduğu ve eğitimli estetisyenlerin bulunduğu bir yere gitmelisin. zamanında böyle bir yere gittiğim halde yüzüm konusunda sıkıntı yaşadım. kıl olmayan yerlere de lazer uyguluyorlar ve o asla geçmiyor. 10 senedir yüzümdeki tüylerle uğraşıyorum ve artık bıktım. keşke başka bir çözümü olsa...
parayı neden peşin veriyorsun ki. çok saçma! hiç gereği yok canım.