Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslına bakarsanız fiyat çok değil ben 1 yıl araştırdım antalyada emin olun kasap çok.3 ay olacak ameliyat olali.Sporcuyum hiç memem yoktu dümdüz tahta gibi asimetri vardı.kaslarım çok sertti ona rağmen gokhan bey cok guzel bir iş çıkarttı ekibi çok iyi hepsi güleryüzlü ilgili ne zaman istesem ulaşabildim whatsapdan telefondan en ufak bi ağrıda hemen çağırıyorlar kontrol icin.Ben çok memnun kaldım.Şuanda sağ meme biraz yukarda oda kasların sertliginden kaynaklanıyor eğer inmezse 1 ay daha bekleyip indireceğiz ufak bir operasyonla.Gökhan Özerdem öncelikle bu işin para boyutunda değil kesinlikle ilk önceliği sizin sağlığınız.diger doktorlar gibi tamam ne isterseniz yapalım demiyor.size uygun ileride problem olmayacak neyse onu uyguluyor.mesela ben kasalti diye girdim ameliyata dualplan yapmis sporcuyum rahatsiz olmayayim diye.Genel olarak memnunum tabi daha tam oturmadi memeler 6.ayin sonunda netlesir.Ama güzeller cok seviyorum memislerimi
Birde ben hiç bi sorunla karsilasmadim ne bir his kaybi ne bir kanama ne sıvı birikmesi iyilesme surecinin verdigi agrilar hariç tabi.diren kullanilmadi mesela ameliyatta ben çok araştırdım arkadasimda gökhan beye ameliyat oldu 1 sene once sonuc mukemmel