T TheReason Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2018 30 33 3 34 21 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi TheReason #1 Arkadaşlar merhaba, Ben burun estetiği olmak istiyorum ama çok kararsızım. Dr Gencay Üstün'ün adını duydum ama yaptıklarını görmedim hiç. Aranızda Gencay Bey'e ameliyat olan var mı? Memnun musunuz? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, Ben burun estetiği olmak istiyorum ama çok kararsızım. Dr Gencay Üstün'ün adını duydum ama yaptıklarını görmedim hiç. Aranızda Gencay Bey'e ameliyat olan var mı? Memnun musunuz? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem. Teşekkür ederim.
F FairyTale7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2018 346 444 103 26 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi TheReason #2 Canım ben kendisiyle görüştüm çok memnun kaldım çok ilgli kendisi ocak sonu gibi ameliyat olcam inşalalh pişman olmam
Canım ben kendisiyle görüştüm çok memnun kaldım çok ilgli kendisi ocak sonu gibi ameliyat olcam inşalalh pişman olmam
B Ben_bety Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 143 27 48 29 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi TheReason #3 FairyTale7 .!.: Canım ben kendisiyle görüştüm çok memnun kaldım çok ilgli kendisi ocak sonu gibi ameliyat olcam inşalalh pişman olmam Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ameliyat oldunuz mu acaba?
FairyTale7 .!.: Canım ben kendisiyle görüştüm çok memnun kaldım çok ilgli kendisi ocak sonu gibi ameliyat olcam inşalalh pişman olmam Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ameliyat oldunuz mu acaba?