- 26 Kasım 2014
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi strangestory
Göz kapaklarımın düşme gibi bir sorunu yoktu sadece estetik amaçlı basem göze haves etmiştim. Örnek bir fotoğraf gösterdim ordaki işlemin şakak asma ve üst göz kapağı estetiği olduğunu söyledi. Anlattığına göre göz kapaklarımda hiç dikiş izi olmayacak izler katlama izinin içine gizlenecek, simetrik ve çok güzel olacaktı. Fakat ip askıları başarıyla yapamadığı için göz kapaklarımdan fazlaca deri kesilmiş hatta şakaklarıma kadar kesmiş kesi izi katlama izinin dışında yukarı doğru yapıyor diğer doktorlar bu aşağı doğru dikmiş yani orjinalde çekik olan gözlerim şuan uçları aşağı bakıyor düşük göz oldu. Bunun yanında sağ göz kapağımdan fazlaca yağ dokusu çıkarılmış buruş buruş oldu kesi izi katlama izinin 4mm yukarısında göz buradan katlanmak istiypr dolasıyla iki kat izi üst üste biniyor takılma yapıyor her açıp kapatışımda. Doktor başta çok kibar davranıyor beğenmeyimce karakter değiştirdi ve kabalaştı. Çok kötü bir ameliyat sürecim oldu doktor takvimindeki yorumlara kesinlikle aldanmayın çünkü benim yorumum onaylandığı halde sildirilmiş. Tam bir rezalet !