Dr.Fevzi Yavaş

carpediem-carpediem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
1
0
1
54
iri ve kemerli bir burnum olduğu için yıllarca aynaya her baktığımda burnumu görmek istemiyordum ama ne mümkün :))) bir arkadaşımın tavsiyesi ile tüm cesaretimi toplayarak 3 yıl önce Dr. Fevzi Yavaş'a burun estetiği yaptırdım.kendimi gördüğümde büyük bir şok yaşadım.bir burun bu kadar mı doğal ve güzel görünebilir.söylemediğim sürece kimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor :)))) çok teşekkür ederim sevgili doktorum ellerine sağlık sayende aynaya her baktığımda mutlu oluyorum

C carpediem-carpediem sizin adınıza sevindim.keske benimde ameliyatım iyi sonuclansaydı Malesef bende fevzi yavas a burun estetiği ameliyatı oldum. Burnum aşırı yamuk ve nefes sorunum var. Gittiğim tüm doktorlar, doktor hatası olduğunu söyledi. Revizyon ameliyatından cok korkuyorum kimseye güvenim kalmadı. Doktorların vaad ettiklerine inanmayın iyi araştırın

Ben de 2008 de Fevzi Yavasa burun estetigi yaptırdım ve benim burnum da yamuk oldu.Bir sürü de para verdim. Burdaki yorumlara inanmayın. Çoğu onun yakınıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…