dün alçım çıkdı bantlar var yerine şimdilk bişe söleyemiorum inş güzel olmşdr.. ama ferruh beyn çok ilgili bi doktr olduğunu düşünmüorum çünkü ne zmn gitsm kontrole hemşeriler var onun yerine bi tek amelyatta gördm yüzünü bi dahada göremedm..onun dışında ben kliniğinde oldum amelyatı bi sorun olmadı bayıltmadı sedasyon yöntemiyle yaptı amelyatın sonuna doru uyandım bi kaç acıyı hissettm ama inanın narkozdan bin kat iidir narkozdan sora 2 gün mahvolmuşdum..amelyat bitti karşımda bi plazma bn müzik dinliodum hmn kendime geldm..
canım sargıların açılınca resmini ekler misin. bende ferruh beyle görüşmek istiyorum inş. ameliyat olursam eğer bilgi veririm sana. insan ha deyince karar veremiyor basite alınacak bi konu değil nede olsa değil mi? yerimseniben
ben ferruh beye estetik ameliyat için değilde; göz çevreme botox - dolgu ve yanağıma dolgu yaptırmak için gittim ,gayet ilgili davrandı ve yapacağı işlemi sabırla anlattı,işlem yapıldıktan 5 gün sonrada arayıp durumumu sordu,sonrada genel kontrole gittim, dolgu ve botox yaptırdığım için memnunum,yüzümde gözle görülür şekilde değişiklik oldu,burada ferruh beyle ilgili yazılanlara katılıyorum;ilgili ve işinin erbabı bir doktor,sırada göğüs büyütme operasyonu var ,onu düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?