Merhaba kampanya varmış 3.500 istedilerMerhaba bahsettiğiniz doktorun sosyal medya hesabından operasyonlarini gördüm
Bende yaptırmak istiyorum bu ameliyatifiyat olarak ne istediler merak ettim
Ben bu gün oldum ameliyat . Ekip çok iyiydi. İşlem çok hızlı oldu , uyuşturma iğnesi dışında ( çok az acıdı) bir ağrı duymadım. Ayrıca aynada ki görüntümü beğendim. Gerçi henüz şiş gözlerim sonrasında nasıl değişir bilmiyorum. 10 dk da bir buz uyguluyorum ve 3 gün boyunca bunu yapmam geeekiyormuşKimse bize cevap vermiyor
Gecmis olsunn ☺ Ben de ocak ilk haftası düsünüyorum.Bant bile takmamıs doktor bey.Önce ki haliniz nasıldı bence de cok güzel olmusBen bu gün oldum ameliyat . Ekip çok iyiydi. İşlem çok hızlı oldu , uyuşturma iğnesi dışında ( çok az acıdı) bir ağrı duymadım. Ayrıca aynada ki görüntümü beğendim. Gerçi henüz şiş gözlerim sonrasında nasıl değişir bilmiyorum. 10 dk da bir buz uyguluyorum ve 3 gün boyunca bunu yapmam geeekiyormuşNeyse el mahkum Şu an bu durumdayım
Teşekkür ederim şu an iyi gidiyoruz , bakalımGecmis olsunn ☺ Ben de ocak ilk haftası düsünüyorum.Bant bile takmamıs doktor bey.Önce ki haliniz nasıldı bence de cok güzel olmus
Bu arada harika olmuş hemen gençleştirmiş vallaTeşekkür ederim şu an iyi gidiyoruz , bakalımÖnceki hali böyleydi . Umarım sizin ki de başarılı geçer .
Aaa! Ne zaman oldunuz?Süperbende oldum ve Fatih Bey harika bi doktor ve hemşireleri de hişç korkmayın kolay bi operasyon , son halini merakla bekliyorum
Fatih beyi sevdim ben , olumsuz hiç bişey de hissetmedim , işini iyi yapan biri bence, bi sıkıntım olmadı morarma şişlik bunlar hep kişiye bağlı doktorla alakası yok , doğru bi karar verdiğimi düşünüyorumMerhaba rica etsem özelden fotoğrafınızı yollar mısınız? Bende fatih beye ameliyat olmak istiyorum.
Leyla Hanım sizin gözünüzde de göz kapağı fazlalığı var gibi mi acaba? Güncel resmî varsa bana atarmısınız rica etsemFatih beyi sevdim ben , olumsuz hiç bişey de hissetmedim , işini iyi yapan biri bence, bi sıkıntım olmadı morarma şişlik bunlar hep kişiye bağlı doktorla alakası yok , doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum
Benim sizden daha şiş merak etmeyin :) şişlik yüzünden öyle hissediyorsunuz, bende hiç geçmeyecek gibi hissediyorum meselaLeyla Hanım sizin gözünüzde de göz kapağı fazlalığı var gibi mi acaba? Güncel resmî varsa bana atarmısınız rica etsem
Ben şişlik için endişe etmiyorum , şişlerim indi çok az kaldı. Üst göz kapağı sanki az alınmış gibi ? Bilmedim kiBenim sizden daha şiş merak etmeyin :) şişlik yüzünden öyle hissediyorsunuz, bende hiç geçmeyecek gibi hissediyorum meseladaha mor ve daha şiş olduğum halde güzel olacak diyorum , ümitsizliğe kapılmak yok , biraz sabır
Nasıl durumlar :)Ben şişlik için endişe etmiyorum , şişlerim indi çok az kaldı. Üst göz kapağı sanki az alınmış gibi ? Bilmedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?