• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Eser Aydoğdu'ya meme büyütme ameliyatı olanlar

merhaba. bende dr eser aydoğdu ya meme silikon ameliyatı olmuştum. daha önceki yorumlarımı bulabilirsen daha ayrıntılı bilgilerde vermiştim.doktorumun ismini görür görmez mesaj atmak istedim. benim yaklaşık 8 ay oldu.inanılmaz doğal oldu kimse içinde silikon olduğunu anlamıyor . ayrıca kuzenimin de gögsüne silikon koydu. biz ailecek eser hanımdan çok memnunuz.mutlaka görüş derim . beni ameliyat yaptığı hastane de çok güzeldi.

slm. ben yaklaşım 8 ay önce 4500 tl.ye yaptırdım. hastane ve diğer masraflar dahildi bu fiyata. hastaneden de çok memnundum. bi gidin mutlaka görüşün sizde.... sevgiler

hastane masrafları da dahil haliyse bu fiyat iyiymiş süpersin içim rahatladı olumlu şeyler duydukça özellikle bu doktoru merak ediyodum

evet canım 1 gece hastanede kalıyosunuz. hastane ataşehirde özel bir hastane belki ismini vermem burdan doğru olmayabilir.
göğüs yapısına göre hangi tekniğin olacağını ön muayenede Dr Eser Aydoğdu detaylı anlatıyor zaten. benimkisi meme başından oldu. cesaretinizi toplayıp bence mutlaka bu ameliyatı olun.inanın değiyor. sevgiler...

arkadaşım eser hanm artk küçükyalıda delta hospıtalda yapıo ameliyatlarını ben 4 ay önce oldum.kendisinden memnunum.sadece biraz küçük gğüsten yana doğal olmasıiçin.ben sadece boyuttan memnun kalmadım.

arkadaşım eser hanm artk küçükyalıda delta hospıtalda yapıo ameliyatlarını ben 4 ay önce oldum.kendisinden memnunum.sadece biraz küçük gğüsten yana doğal olmasıiçin.ben sadece boyuttan memnun kalmadım.

ne zaman yaptırdın canım? hangi yöntemle? yardımcı olur musun lütffen :)

Back
X