• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütmeden memnun kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Bu sitede ne zaman meme büyütme ameliyatını araştırsam felaket tellalarını okuyorum. BII hastalığı, kist, yırtılma, depresyon... Herkes yazıyor bu ameliyatı yaptırmadan önce 2 kere düşünün diye. Anlamadığım nokta herkes buraya derdini paylaşmak için yazdığından mı böyle yoksa gerçekten memnun kalan hiç kimse yok mu? 🥺
Benim memelerim eşit değil ben de büyütmek istiyorum var mı bu ameliyati yapan ?

Canım doktor eşitliyor onu merak etme süreç çok ağrılı bende salı günü oldum hala destek olmadan kalkamıyorum

Daha çok yeni sanırım 2 hafta dinlenmeniz gerekiyormuş, umarım çabucak toparlanırsınız😊

Umarım çabuk geçer bugün drenlerim çıkartıldı yeri acıyor onun haricinde daha iyi hissediyorum kollarım da halen halsizlik mevcud

Merhaba arkadaşlar. Bu sitede ne zaman meme büyütme ameliyatını araştırsam felaket tellalarını okuyorum. BII hastalığı, kist, yırtılma, depresyon... Herkes yazıyor bu ameliyatı yaptırmadan önce 2 kere düşünün diye. Anlamadığım nokta herkes buraya derdini paylaşmak için yazdığından mı böyle yoksa gerçekten memnun kalan hiç kimse yok mu? 🥺
Merhaba öncelik 1 buçuk oldum meme protezi taktıralı. Tahmin ettiğimden daha kolay süreçti. İlk bir hafta zor olsada sonrasında cok rahattım hiç olumsuz Bi durumla karşılaşmadım hatta suan 1bucuk ay olmasına ramen unutuyorum ameliyat oldugunu gece falan yüz üstü yatıyormuşum eşim söyledi 4. Gün yan yattım siz düşünün. Doktor cok önemli Bi detay tabi olmadan önce tüm test aşamalarını yapılmadı da aşamalarını yapılması da ama ben bir sorunla karşılaşmadım bünyeden bünyeye degişiklik gösteriyor olabilir. Siz yinede araştırın sevgiler

Back
X