Evet iyileşirsiniz 1 ayda bile hiçbişeyiniz kalmıyormerhaba ben de 2 hafta sonra esabil beye ameliyat olmayı düşünüyorum fakat hiç fotoğraf bulamadım. Ameliyat olanlar bana fotoğraf gönderebilirse çok sevinirim. 2 ay sonra düğünüm var o zamana iyileşir miyim sizce?
Merhaba öncelikle ameliyat fiyati nedir toplam ne kadara mâl oluyor pekiBende oldum 20 gün önce. Burnunun bir tarafı bariz bir şekilde şiş olan varmı yada daha tam olarak nefes alamayan
Ben özel yerinde oldumMerhaba öncelikle ameliyat fiyati nedir toplam ne kadara mâl oluyor peki
Ben onda ameliyat oldum ama memnun değilim. Burnumda kemik vardı tam o gitti suan burnum eğri ve güldükçe sola doğru kayıyor. Burda ki bircok olumlu yoruma bakarak gitmistim ama memnun olmayan da bircok insan da varBurun Estetik Ameliyatı için Ankara'da Esabil Ekeri düşünüyorum. Nasıl bi Dr? Ameliyat olan vardır diye düşünüyorum.
Tecrübeleriniz önemli benim için
2.300 fiyatı devletteMerhaba öncelikle ameliyat fiyati nedir toplam ne kadara mâl oluyor peki
Benim maalesef ki bir tarafta et toplanmış gibiBende oldum 20 gün önce. Burnunun bir tarafı bariz bir şekilde şiş olan varmı yada daha tam olarak nefes alamayan
Kaçıncı gününüzBenim maalesef ki bir tarafta et toplanmış gibi
Merhaba fotoğraf atma şansınız var mı acaba ben de haftaya olacağım daMerhabalar ben 10 gün önce esabil beye burun estetiği oldum. Doktora fındık burun resmi gösterdim bana burnumun çok etli olduğunu o kadar küçük olamayacağını söyledi ama benim burnum çok büyüktü ve yaptığı burun öyle demesine rağmen o kadar minik oldu ki tam hayallerimdeki gibi bi burun gösterdiğim şeklin tıpatıp aynısını yaptı ama tabiki yüzüme yakışacağını düşündüğü için yaptı arkadaşlar yüzünüze yakışmayacak burnu zaten söylüyor. Herkesin burun yapısı çok farklı kıkırdaklı kemikli etli vs... bu yüzden doktor elinden geldiğince yapıyor emin olun esabil bey işinin ehli biri ve çok başarılı bir doktor ben gözüm kapalı güvendim ve hiç pişman olmadım yıllardır takıntım olan burnum şuan çok güzel görünüyor. Sadece esabil bey biraz sessiz konuşmayı çok tercih etmiyor siz isteklerinizi belirtiyorsunuz geçiştiriyor onun da ben işimi bilirim çok konuşma tarzı bir davranış olduğunu düşünüyorum hoş değil tabiki ama yaptığı burunlara değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?